Sveikos merginos, turiu ir as raustancia oda, yra siek tiek trukusiu kapiliaru, bet kaip kosmetologe sake tai tik pradzia ir reikia tai stabdyti. Taiva ir siulo man ACADEMIE firmos krema jautriai nuo raudonumo odeliai. Gal kas naudojate, kokie atsiliepimai? Nes yra nepigus tai nesinori pinigu ismest kaip i bala
Nereikes visa gyvenima taip vaiksciot, jei pasitaupysit IPL proceduroms
[/quote]
o kiek jos kainuoja?kur atliekate pati? ir kiek tas poveikis tesiasi?
Labai prasau atsiliepti tas, kurios gere antibiotikus, kokius buvo jums israse ir kiek laiko teko gerti, ar iskarto atsinaujino berimai nustojus vartoti? O gal visai nebebere?
Bijau tetraciklino, nes girdejau kad nuo jo dantys tamsus pasidaro
Ryt vaziuosiu pas gydytoja, nes dar pora kartu pabandziau uztepti mertonadazoli, rezultatas kraupus, aplink lupas baisiai isberte o ir ant nosies sparnu atsirado vienzo kyla i virsu
Beje, perskaiciau kad perioralinis dermatytas labai daznai buna kaip pasekmes po hormoniniu prieparatu, kuriu teko labai daug suvartoti
Ryt vaziuosiu pas gydytoja, nes dar pora kartu pabandziau uztepti mertonadazoli, rezultatas kraupus, aplink lupas baisiai isberte o ir ant nosies sparnu atsirado vienzo kyla i virsu
Beje, perskaiciau kad perioralinis dermatytas labai daznai buna kaip pasekmes po hormoniniu prieparatu, kuriu teko labai daug suvartoti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 04 12, 14:59)
Labai prasau atsiliepti tas, kurios gere antibiotikus, kokius buvo jums israse ir kiek laiko teko gerti, ar iskarto atsinaujino berimai nustojus vartoti? O gal visai nebebere?
dazniausiai skiria doxyciklina, kursas 20 dienu po 1x2d; kitoms skyre gerti doxyciklina 3 menesius-menesi po 1x1, kitoms po menesio mazinti doze
as geriau ne karta doxyciklina 20 dienu po 1x2d., kita karta israse po 1x1d, bet kai geriau po 1 karta per diena jokio efekto nebuvo , o kai po 1x2d, tai buvo efektas; man po antibiotiku viskas ok buvo kazkur ~3 men, po to vel po truputi pradejo berti; antibiotikus geriau ne viena karta, bet nezinau, man tikrai po to zymiai apmazejo berimai
QUOTE(Adrinėja @ 2010 04 12, 15:59)
Nebegeriu jau daugiau kaip dvi sav geriau taip
10d po viena pilna doksaciklino
10d po puse ir 10d ketverti lygtai geriau Stipresniu yra kur ustenka 3 dienas po viena bet gyd nerase o zinau kad geria mano teta tokius
Kas gali pasakyti apie iwostin linija ten yra kremas kaskoks zalias kur maskuoja raudoni ir ka daryti kad labai sausa oda riebinamo kremo bijau nes vel isbers O dabar negaliu net vitellos pasitepti nes ji kaip dantu pasta lieka ant veido ir nuo saules kremas voliojasi ant veido ka daryti
QUOTE(AZURA @ 2010 04 12, 17:34)
dazniausiai skiria doxyciklina, kursas 20 dienu po 1x2d; kitoms skyre gerti doxyciklina 3 menesius-menesi po 1x1, kitoms po menesio mazinti doze
as geriau ne karta doxyciklina 20 dienu po 1x2d., kita karta israse po 1x1d, bet kai geriau po 1 karta per diena jokio efekto nebuvo , o kai po 1x2d, tai buvo efektas; man po antibiotiku viskas ok buvo kazkur ~3 men, po to vel po truputi pradejo berti; antibiotikus geriau ne viena karta, bet nezinau, man tikrai po to zymiai apmazejo berimai
O kaip dantukai, ar pakito spalva? blin, taip mane anyta nugasdino kad po tokiu antibu dantys tamseja, o cia gi net 3 men. trunka vartojimas
O tas berimu apmazejimas, tai po antibiotiku kurso, ar vartojimo metu?
Papildyta:
QUOTE(gosas @ 2010 04 12, 17:59)
Nebegeriu jau daugiau kaip dvi sav geriau taip
10d po puse ir 10d ketverti lygtai geriau Stipresniu yra kur ustenka 3 dienas po viena bet gyd nerase o zinau kad geria mano teta tokius
Kas gali pasakyti apie iwostin linija ten yra kremas kaskoks zalias kur maskuoja raudoni ir ka daryti kad labai sausa oda riebinamo kremo bijau nes vel isbers O dabar negaliu net vitellos pasitepti nes ji kaip dantu pasta lieka ant veido ir nuo saules kremas voliojasi ant veido ka daryti
O kaip dabar, ar yra berimu po antibiotiku kurso?
bandziau ta zalia, man visai patiko, manau kad pirksiu, bet kad labai maskuotu, tai nepastebejau bet ant odos malonus, ziuriu man nuo Sensibio AR nelabai kas darosi, tai vandenukas is iwostin dabar labiau patinka
QUOTE(gosas @ 2010 04 12, 17:59)
Kas gali pasakyti apie iwostin linija ten yra kremas kaskoks zalias kur maskuoja raudoni
esu naudojusi iwostin ta krema, visa pakuote rytas vakaras tepiausi, bet jokio pagerejimo, kaip pleciasi raudonis taip pleciasi.
ANDRINEJA Tiesa man nuo rozex buvo irgi ne kas paraudonavo da daugiau ir bere Nuo antibu eigoi gerejo O dantis tai nejuodi Kiek as ju esu gerus nepajuodo
Nu nezinau pabuvau lauke sendiena ilgai grizau raudonais zandais atrodo kad deginausi sauleje ir kaista O kaip uzsitepti nuo saules krema kad jis voliojasi nezinau Visvien jis negrazus bet ne toks koks buvo nezinau O as su pieneliu iwostin nusivalau veida tai man
Nu nezinau pabuvau lauke sendiena ilgai grizau raudonais zandais atrodo kad deginausi sauleje ir kaista O kaip uzsitepti nuo saules krema kad jis voliojasi nezinau Visvien jis negrazus bet ne toks koks buvo nezinau O as su pieneliu iwostin nusivalau veida tai man
QUOTE(gosas @ 2010 04 12, 18:01)
ANDRINEJA Tiesa man nuo rozex buvo irgi ne kas paraudonavo da daugiau ir bere Nuo antibu eigoi gerejo O dantis tai nejuodi Kiek as ju esu gerus nepajuodo
as siandien sauluteje ilgai buvau, beveik visa diena, veidukas isvis nebuvo raudonas, taip dziaugiuosi, super man tas snesibio AR, tik man labai veida niezti, ypac kakta, prie antakiu, ir veido sonuose prie plauku. siandien net nakti nuo niezejimo pabudau. man cia jauciu kazkoks uzdegimas, del to ir yra tos raudonos demeles, ir niezti.
QUOTE(AZURA @ 2010 04 12, 17:34)
dazniausiai skiria doxyciklina
aš tą nesamonę naudojau. man nepadėjo nieko. bet čia ne į temą.
man kartą vaistinėje (euro) siūlė iwostin rasutančiai odai, davė mėginuką, bet nuo jo ten gal 4-5 vakarus pasitepiau, poveikis nepasimatė.
gal kas ilgiau naudojo jį?
pastenėjau kad skruostus susivariau kai jaunystėje piknaudžiavau baisiai soliariumu, nuo tada kai jokių turbo nė nėbuvo, o kai tie acirado, išvis nudurnėjau dabar keli metai visai nesinaudoju
ir aplamai odą visą jaučiu
QUOTE(gosas @ 2010 04 12, 19:01)
dekui kad pasisaket, merginos
man tai tas vandeniukas iwostin veidui valyt visai patiko nuo biodermos kazkaip kaista veidas (anksciau taip nebuvo) turiu veidui valyt vandeneli ir krema
Papildyta:
QUOTE(belle femme @ 2010 04 12, 19:40)
aš tą nesamonę naudojau. man nepadėjo nieko. bet čia ne į temą.
man kartą vaistinėje (euro) siūlė iwostin rasutančiai odai, davė mėginuką, bet nuo jo ten gal 4-5 vakarus pasitepiau, poveikis nepasimatė.
pastenėjau kad skruostus susivariau kai jaunystėje piknaudžiavau baisiai soliariumu, nuo tada kai jokių turbo nė nėbuvo, o kai tie acirado, išvis nudurnėjau dabar keli metai visai nesinaudoju
o tai pas jus berimu buvo? kaip susitvarke, jei antibiotikai nepadejo?
QUOTE(Adrinėja @ 2010 04 12, 19:53)
o tai pas jus berimu buvo? kaip susitvarke, jei antibiotikai nepadejo?
per nėštumą kaip ranka nuima
po gimdymo prasidės vėl niekas nepadėjo anąkart ir šįkar jaučiu bus tas pac..... dermatologė sakė kad turiu kažkada išaugt ale kada? sako kitas iki 35m beria, nu tai va....
dabar lygu gražu kaip kūdikis, na neskaitant paraudusios odos.
naudoju Actipur toninį kremą - super, nuo jo apie 50% sumažėjo bėrimas.
pradėjau po pirmo sūnaus gimimo, nes taip išvarė kad bijojau į save žiūrėt, dar kažkokį su rūgštim sieros toniką naudojau, čia Univ. vaistinėj patarė.