Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 09, 14:25)
o as tai noriu pabandyti elideli, nes kiek zinau jei juo greit pradedi gydyti, kol neisisenejus liga tai jis padeda.

bandyk, tik toliau ieskokis priezasties mirksiukas.gif
Papildyta:
Thyroid problems, on the other hand, can lead to flushing and increased redness of skin, and to the formation of thickened facial skin that reduces the skins ability to sweat and eliminate toxins. This reduction in sweating ability can also lead to breakouts and skin blemishes.

kas nesupranta angliskai, isversiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 09 balandžio 2010 - 14:30

tai galbut ir man uzdegimas yra, as va ta elidel labai isigyti noriu, bet vistiek nueisiu antrad pas dermatologe paziuresiu ka ji pasakys. o jums jau visai praejo ?
[/quote]

Tas praejimas buvo toks, kad nustojo kaisti zandai, o raudonos demeles ir ploteliai liko, kai klausiau dermatologo, sako sunku pasakyt ar cia visam gyvenimui ar praeis...galvoju nu lb dekoju uz issamia info, buvo tokia pat panika kaip ir Jusu doh.gif , paskui labai svarbu atsitaikyt geras kosmetines priemones, kad nedirgintu odos, o tie like raudoni ploteliai, tai budavo taip, ryte atsikeli nieko nesimato, o idenojus paraudonuoja nuo itampos, siaip aplinkos dirgikliu, dabar kaip ir minejau si defekta naikinu IPS proceduromis (isitikinusi, kad jie man niekur nedings, nusprendziau imtis grieztesniu priemoniu, seniau oda galedavau spaudyt, parausdavo vos vos, niekad nebuciau patikejusi, kad taip prisidirbsiu, na, bet is klaidu mokaisi, aciu Dievui, kad dar IPS yra biggrin.gif ), nes cia jau kosmetinis reikalas...dabar raudonumas ryskiai mazesnis (jei paraustu), su plonu pudros sluoksniu visiskai nieko nesimato...dermatologe sake, del visko kalta tai, kad isploninau oda su agresyviomis kosmetinemis priemonemis doh.gif
O kontraceptiku patarciau isvis atsisakyt, mano giliu isitikinimu, tai organizmo nuodas schmoll.gif Kiek esu girdejusi jie ne tik kraujagysles bet ir venas plecia (jei teisingai pamenu) g.gif Pas dermatologa butinai nueikite ir pasikonsultuokite del Elidel bei paprasykite, kad gerai tas veteles apziuretu...
Atsakyti
[quote=begike,2010 04 08, 23:33]
Jei nieko neparasyta, cheminis bus...buna raso ant pakuotes Mineral protection, filter ar pan. Sudety reikia ieskoti Zinc Oxide ir Titane Dioxide..

Jei jum tinka, ir nekaista veidas, kai pabuna ant saules juo uzsitepus, naudokit ax.gif
Koks jusu odos tipas? as dabar, ne kasdien, kai kur nors, tepu tik zandus kolkas irgi su 50+ apsauga ax.gif
Bandziau sendiena uzsiepti o oda mano labai sausa tai tik pasivoliojo ir neusitepe atrodo kad pasta dantu buciau tepus isejau i lauka kaip pagavo saulute zandus trode kadskruzdes po mane laipo Ant saules kremo parasyta kad alergiskai jautrei net vaikams su dviem filtrais ir dar ten perskaiciau kad odos ligos kaskokios yra kaip elergija saulei kaip daugiau paskaitysiu parasysiu Kokiu pavadinimu jus nuo saules naudojete krema?

As nesuprantu kodel dermatologai ir kosmetologai nesako tokios dideles apsaugos naudot, sako mieste 20 uztenka g.gif poras uzkims ar kaip?
[/quote]
Aha man sake pas vaistininke paklausk visoki yra patars

[quote=begike,2010 04 09, 15:10]
aciu, jau susiradau thumbup.gif manau man tas pats arba bet jau panasu, tik kad kitoj vietoj ax.gif kas cia pasidare, kad tiek problemu atsirado

dar beje situ problemu maza, tai dar ir berti pradejo smakra ir auksciau link skruostu puses...tokiais mazais raudonais spuogiukais, vietoj pulinukais doh.gif
tikrai didziausios sekmes biggrin.gif svarbu rasti priezasti, kad nesimust su galva i siena doh.gif
[/quote]
Gal jums atopinis dermatitas/

[quote=l-a-v-i-n-a,2010 04 09, 15:13]
su tom foto as jus uzknisiu tuoj nu va db ryskiau pavyko nufotkinti kaip pas mane yra
http://www.ipix.lt/desc/32404953/
http://www.ipix.lt/desc/60118599/
ir ten kur matosi tokie iskilimai kaip spuogeliai tai ju nera iskilusiu, viskas po oda yra demeliu pavidalu.
Papildyta:
ir dar klausimelis, ar kontraceptines gali tureti itakos raustanciai odai ? nes kazkur skaiciau kad hormonai paastrina ta raudonuma.
[/quote]

Nu pas mane irgi tu spuogu kaip iskilusiu tokiu nera tokie plemukai ir labai panasu i tavo foto l-a-v-i-n-a Azuolyno vaistinei Elidel parduoda gramais o ji ne tai dalinkimes
[quote=l-a-v-i-n-a,2010 04 09, 15:17]
pas mane buna spuogiuku bet nedaug, ir jie tokie mazi nelabai pastebimi. beje o tu bandzius elidel ?
Papildyta:

butent kontraceptiniu info lapely apie tai nieko neraso, bet internete keletose straipsniu esu tai skaicius.
[/quote]
Manau kad nuo kontraceptiniu gali taip buti

[quote=begike,2010 04 09, 15:23]
nesu bandzius elidelio. As noriu rast priezasti, o elidelis nors ir padetu, vistiek tik simptomus gydytu, ner prasmes...

Visgi hormonai matyt didziausia poveiki daro odos buklei g.gif as galvoju gal man dar lytinius issitirt
[/quote]
Kiek zinau lytiniai irgi turi reiksmes ,bet as neprisiruosiu nors ilgai ruosiuosi doh.gif

[quote=begike,2010 04 09, 15:28]
bandyk, tik toliau ieskokis priezasties
Papildyta:
Thyroid problems, on the other hand, can lead to flushing and increased redness of skin, and to the formation of thickened facial skin that reduces the skins ability to sweat and eliminate toxins. This reduction in sweating ability can also lead to breakouts and skin blemishes.

kas nesupranta angliskai, isversiu
[/quote]
Nieko nesupratau ape ka cia biggrin.gif

[quote=Nesė,2010 04 09, 16:52]
tai galbut ir man uzdegimas yra, as va ta elidel labai isigyti noriu, bet vistiek nueisiu antrad pas dermatologe paziuresiu ka ji pasakys. o jums jau visai praejo ?
[/quote]

Tas praejimas buvo toks, kad nustojo kaisti zandai, o raudonos demeles ir ploteliai liko, kai klausiau dermatologo, sako sunku pasakyt ar cia visam gyvenimui ar praeis...galvoju nu lb dekoju uz issamia info, buvo tokia pat panika kaip ir Jusu doh.gif , paskui labai svarbu atsitaikyt geras kosmetines priemones, kad nedirgintu odos, o tie like raudoni ploteliai, tai budavo taip, ryte atsikeli nieko nesimato, o idenojus paraudonuoja nuo itampos, siaip aplinkos dirgikliu, dabar kaip ir minejau si defekta naikinu IPS proceduromis (isitikinusi, kad jie man niekur nedings, nusprendziau imtis grieztesniu priemoniu, seniau oda galedavau spaudyt, parausdavo vos vos, niekad nebuciau patikejusi, kad taip prisidirbsiu, na, bet is klaidu mokaisi, aciu Dievui, kad dar IPS yra biggrin.gif ), nes cia jau kosmetinis reikalas...dabar raudonumas ryskiai mazesnis (jei paraustu), su plonu pudros sluoksniu visiskai nieko nesimato...dermatologe sake, del visko kalta tai, kad isploninau oda su agresyviomis kosmetinemis priemonemis doh.gif
O kontraceptiku patarciau isvis atsisakyt, mano giliu isitikinimu, tai organizmo nuodas schmoll.gif Kiek esu girdejusi jie ne tik kraujagysles bet ir venas plecia (jei teisingai pamenu) g.gif Pas dermatologa butinai nueikite ir pasikonsultuokite del Elidel bei paprasykite, kad gerai tas veteles apziuretu...
[/quote]
Nu ***** kaip paziuriu pas mus vienodos visu situacijos g.gif Kiba raudonzandziu planetos kluba kursim lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nenusiminkim gal bus geriu palaikom mes cia viena kita O per visa ifo as ir pasimetu prisiskaicius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 04 09, 20:39)
1. Gal jums atopinis dermatitas/ 

2. Nieko nesupratau ape ka cia biggrin.gif

3. Nu ***** kaip paziuriu pas mus vienodos visu situacijos g.gif Kiba raudonzandziu planetos kluba kursim lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nenusiminkim gal bus geriu palaikom mes cia viena kita O per visa ifo as ir pasimetu prisiskaicius doh.gif

1. Nemanau, zinokit schmoll.gif simptomai nelabai atitinka g.gif atopinis turetu ir ant kuno pasireiksti

2. Cia rasoma, kad skydliaukes problemos gali sukelti odos kaitima, odos paraudimus ir storejancia oda, per kuria yra sunkiau odai prakaituoti ir salinti toksinus. Prakaitavimo mazejimas gali sukelti odos berimus...

3. lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik humoras ir palaikymo komanda pakelia nuotaika, nesijauti vienisas su savo raudonais skruostais rolleyes.gif

Mane labai neramina berimai, nejaugi progresuoja? verysad.gif ar cia nuo maisto gali buti? nes man tai uzeina, tai praeina..niekada spuogu neturejau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 09 balandžio 2010 - 21:43
sveikos. perskaiciau viska ka cia priraset kol manes nebuvo smile.gif kas liecia kontraceptines, tai as seniau jas esu gerus, pries metus,. kai turejau spuogeliu tai man jos tiko labai ir spuogeliai isnyko, ir jokios raustancios odos nebuvo. o po metu pertraukos vel pradejau gerti, bet manau cia sutapimas, nes kai pradejau gerti jas tai tuo pat metu naudojau ir ta losjona, tai manau kad kontraceptines itakos gal nelabai turi, nors kas cia zino. man tai jau depresija su tuo veidu, is toli, ar per foto man net nesimato kad kas blogai butu su veidu, bet jei tik arciau prie veidrodzio pasiziuri tai kosmaras kazkoks. ziauriai laukiu antradienio, nes tikiuosi kad ka nors normaliai pasakys kas man yra.
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 11, 14:46)
sveikos. perskaiciau viska ka cia priraset kol manes nebuvo smile.gif kas liecia kontraceptines, tai as seniau jas esu gerus, pries metus,. kai turejau spuogeliu tai man jos tiko labai ir spuogeliai isnyko, ir jokios raustancios odos nebuvo. o po metu pertraukos vel pradejau gerti, bet manau cia sutapimas, nes kai pradejau gerti jas tai tuo pat metu naudojau ir ta losjona, tai manau kad kontraceptines itakos gal nelabai turi, nors kas cia zino. man tai jau depresija su tuo veidu, is toli, ar per foto man net nesimato kad kas blogai butu su veidu, bet jei tik arciau prie veidrodzio pasiziuri tai kosmaras kazkoks. ziauriai laukiu antradienio, nes tikiuosi kad ka nors normaliai pasakys kas man yra.

svarbiausia tu ne viena, galim cia pasiguost, neprarask vilties, cia toks ilgas procesas, kol issitiri, viena atmeti, kita atmeti, suzinai ka naujo... as taip vis dar iki galo neissiaiskinus, suprantu kaip tai vargina doh.gif nes nezinai ka yra,kokias priemones naudot, kaip nuo saules saugotis, o ji jau ir islindo...laikykis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 04 11, 15:55)
svarbiausia tu ne viena, galim cia pasiguost, neprarask vilties, cia toks ilgas procesas, kol issitiri, viena atmeti, kita atmeti, suzinai ka naujo... as taip vis dar iki galo neissiaiskinus, suprantu kaip tai vargina  doh.gif  nes nezinai ka yra,kokias priemones naudot, kaip nuo saules saugotis, o ji jau ir islindo...laikykis  smile.gif

as su saule problemu neturiu, kai joje bunu, man neblogeja..as jau pati nzn kas man yra. veidas paraudonaves be reikalo nebuvo pora savaiciu, isskyrus kazkuria diena, kai spuoga paspaudziau per daug biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
As turiu issipletusius kapiliarus ant zanduku, kaip ir dauguma kas cia lankosi blush2.gif taigi norejau pasiklausti, kaip manot ar gali kapiliarai dar daugiau plestis, jei yra naudojamas ekologiskas migdolu aliejus(nes ji pradejau tepti ant veido), ir pastebejau kad lyg atsirado daugiau isspletusiu kapiliaru, arba man vaidenasi, nes senai taip atidziai buvau apziurejusi savo zandukus is po ziemos, o gal cia nuo ziemos.. tai kaip manot ar del aliejaus gali buti? aciukas uz atsakyma/nuomone 4u.gif

o sakykit esat kuri nors naudojisi toki produkta aliejukas issipletusiems kapiliarams. ir kaip jei naudojot? pagerejo ar nea, tik dar baisiau pasidare..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auks'iukė: 11 balandžio 2010 - 19:21
QUOTE(Auks'iukė @ 2010 04 11, 19:03)
Sveikos merginos,
As turiu issipletusius kapiliarus ant zanduku, kaip ir dauguma kas cia lankosi  blush2.gif  taigi norejau pasiklausti, kaip manot ar gali kapiliarai dar daugiau plestis, jei yra naudojamas ekologiskas  migdolu aliejus(nes ji pradejau tepti ant veido), ir pastebejau kad lyg atsirado daugiau isspletusiu kapiliaru, arba man vaidenasi, nes senai taip atidziai buvau apziurejusi savo zandukus is po ziemos, o gal cia nuo ziemos.. tai kaip manot ar del aliejaus gali buti? aciukas uz atsakyma/nuomone  4u.gif
o sakykit esat kuri nors naudojisi toki produkta aliejukas issipletusiems kapiliarams. ir kaip jei naudojot? pagerejo ar nea, tik dar baisiau pasidare..

laba, asmeniskai man ekologiski tie visi dalykeliai veidui netinka, nes man nuo ju dar blogiau. as kaip nenormali, visi iesko ka ant veido tepti ekologisko, o man kaip tik geriau kur chemijos daugiau, nes nuo tu visu naturaliu tai man labai blogai buna.
Atsakyti

[/quote]

as esu naudojusi aliejuka..blogiau nebuvo, bet ir geriau irgi ne...
apskritai esu naudojusi kruva priemoniu tiek naturalesniu, tiek chemisku...deja deja..mano veidas manau visada bus burokinis...ir naujai sutikti zmones visada klausines ar as nesergu, ar neturiu temperaturos, kas man yra, kodel raudona ir pan....
ziauriai liudna...
Atsakyti
QUOTE(Auks'iukė @ 2010 04 11, 19:03)
Sveikos merginos,
As turiu issipletusius kapiliarus ant zanduku, kaip ir dauguma kas cia lankosi  blush2.gif  taigi norejau pasiklausti, kaip manot ar gali kapiliarai dar daugiau plestis, jei yra naudojamas ekologiskas  migdolu aliejus(nes ji pradejau tepti ant veido), ir pastebejau kad lyg atsirado daugiau isspletusiu kapiliaru, arba man vaidenasi, nes senai taip atidziai buvau apziurejusi savo zandukus is po ziemos, o gal cia nuo ziemos.. tai kaip manot ar del aliejaus gali buti? aciukas uz atsakyma/nuomone  4u.gif

Na nuo paties aliejuko kaip ir neturetu g.gif
Del to aliejaus nuo kraujagysliu pletimosi, tai kazkokie priesingi produktai ideti blink.gif Siaip nerekomenduojama jautriai, raustanciai odai naudoti metu, pipirmeciu ir pan. augalu, o ten atvirksciai tokiu prideta. Zodziu antrojo nesiulyciau naudot...
Kai "susirgo" oda, nenaudoju naturaliu priemoniu veidui, nes naturalus gali dar labiau pabloginti padeti, kiek ten visokiu augalu, kuriu reakciju negali nusakyti, o dar gali su saule reguoti. Nu zodziu anksciau as ieskojau kuo didesnio naturalumo, o dabar prisibijau.

QUOTE(pingvinka @ 2010 04 11, 19:56)
apskritai esu naudojusi kruva priemoniu tiek naturalesniu, tiek chemisku...deja deja..mano veidas manau visada bus burokinis...ir naujai sutikti zmones visada klausines ar as nesergu, ar neturiu temperaturos, kas man yra, kodel raudona ir pan....
ziauriai liudna...

Nereikes visa gyvenima taip vaiksciot, jei pasitaupysit IPL proceduroms mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 11 balandžio 2010 - 21:03
[quote=begike,2010 04 09, 22:41]
1. Nemanau, zinokit schmoll.gif simptomai nelabai atitinka g.gif atopinis turetu ir ant kuno pasireiksti

2. Cia rasoma, kad skydliaukes problemos gali sukelti odos kaitima, odos paraudimus ir storejancia oda, per kuria yra sunkiau odai prakaituoti ir salinti toksinus. Prakaitavimo mazejimas gali sukelti odos berimus...

3. lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik humoras ir palaikymo komanda pakelia nuotaika, nesijauti vienisas su savo raudonais skruostais rolleyes.gif
Mane labai neramina berimai, nejaugi progresuoja? verysad.gif ar cia nuo maisto gali buti? nes man tai uzeina, tai praeina..niekada spuogu neturejau verysad.gif
[/quote]
Skidliauke gamina harmonu o taip pat gamina ir antinksciai ir kiausides harmonus ? g.gif Reike gal dar trys dalykus isitirti kurie gamina harmonus Ziurekite kurios geria kontracepcikus buna kad oda pagrazeja g.gif

[quote=l-a-v-i-n-a,2010 04 11, 15:46]
[/quote]
Lauksim ka tau pasakys idomu

[quote=begike,2010 04 11, 16:55]
svarbiausia tu ne viena, galim cia pasiguost, neprarask vilties, cia toks ilgas procesas, kol issitiri, viena atmeti, kita atmeti, suzinai ka naujo... as taip vis dar iki galo neissiaiskinus, suprantu kaip tai vargina doh.gif nes nezinai ka yra,kokias priemones naudot, kaip nuo saules saugotis, o ji jau ir islindo...laikykis smile.gif
[/quote]

Va va gerai kad yra dar su kuo pasidalinti savo problemom Visos cia pergyvenam ir depresuojam
[quote=Auks'iukė,2010 04 11, 20:03]
Sveikos merginos,
As turiu issipletusius kapiliarus ant zanduku, kaip ir dauguma kas cia lankosi blush2.gif taigi norejau pasiklausti, kaip manot ar gali kapiliarai dar daugiau plestis, jei yra naudojamas ekologiskas migdolu aliejus(nes ji pradejau tepti ant veido), ir pastebejau kad lyg atsirado daugiau isspletusiu kapiliaru, arba man vaidenasi, nes senai taip atidziai buvau apziurejusi savo zandukus is po ziemos, o gal cia nuo ziemos.. tai kaip manot ar del aliejaus gali buti? aciukas uz atsakyma/nuomone 4u.gif
[/quote]
Tikrai nezinau bet gal geriau nenaudokite g.gif O ar bandete kas iwostin naudoti ju linijoje yra raustanciai odai ?

[quote=l-a-v-i-n-a,2010 04 11, 20:49]
laba, asmeniskai man ekologiski tie visi dalykeliai veidui netinka, nes man nuo ju dar blogiau. as kaip nenormali, visi iesko ka ant veido tepti ekologisko, o man kaip tik geriau kur chemijos daugiau, nes nuo tu visu naturaliu tai man labai blogai buna.
[/quote]

Pasakyk sita dalyka gydytojai
[quote=pingvinka,2010 04 11, 20:56]
[/quote]
ziauriai liudna...
[/quote]
***** uzjauciu doh.gif
O man sendiena kasko blogiau ant vakaro pasidare Arba nuo krienu arba nuo ilgo sedejimo prie PC g.gif taip galvoju Dar pas mane ekrenas labai didelis jis gal skleidzia kokius spuindulius jei nuo saules reguoja gal ilgiau pasedejus ir nuo pc reguoja g.gif
Atsakyti