[quote=begike,2010 04 08, 23:33]
Jei nieko neparasyta, cheminis bus...buna raso ant pakuotes Mineral protection, filter ar pan. Sudety reikia ieskoti Zinc Oxide ir Titane Dioxide..
Jei jum tinka, ir nekaista veidas, kai pabuna ant saules juo uzsitepus, naudokit
Koks jusu odos tipas? as dabar, ne kasdien, kai kur nors, tepu tik zandus kolkas irgi su 50+ apsauga
Bandziau sendiena uzsiepti o oda mano labai sausa tai tik pasivoliojo ir neusitepe atrodo kad pasta dantu buciau tepus isejau i lauka kaip pagavo saulute zandus trode kadskruzdes po mane laipo Ant saules kremo parasyta kad alergiskai jautrei net vaikams su dviem filtrais ir dar ten perskaiciau kad odos ligos kaskokios yra kaip elergija saulei kaip daugiau paskaitysiu parasysiu Kokiu pavadinimu jus nuo saules naudojete krema?
As nesuprantu kodel dermatologai ir kosmetologai nesako tokios dideles apsaugos naudot, sako mieste 20 uztenka
poras uzkims ar kaip?
[/quote]
Aha man sake pas vaistininke paklausk visoki yra patars
[quote=begike,2010 04 09, 15:10]
aciu, jau susiradau
manau man tas pats arba bet jau panasu, tik kad kitoj vietoj
kas cia pasidare, kad tiek problemu atsirado
dar beje situ problemu maza, tai dar ir berti pradejo smakra ir auksciau link skruostu puses...tokiais mazais raudonais spuogiukais, vietoj pulinukais
tikrai didziausios sekmes
svarbu rasti priezasti, kad nesimust su galva i siena
[/quote]
Gal jums atopinis dermatitas/
[quote=l-a-v-i-n-a,2010 04 09, 15:13]
su tom foto as jus uzknisiu tuoj nu va db ryskiau pavyko nufotkinti kaip pas mane yra
http://www.ipix.lt/desc/32404953/
http://www.ipix.lt/desc/60118599/
ir ten kur matosi tokie iskilimai kaip spuogeliai tai ju nera iskilusiu, viskas po oda yra demeliu pavidalu.
Papildyta:
ir dar klausimelis, ar kontraceptines gali tureti itakos raustanciai odai ? nes kazkur skaiciau kad hormonai paastrina ta raudonuma.
[/quote]
Nu pas mane irgi tu spuogu kaip iskilusiu tokiu nera tokie plemukai ir labai panasu i tavo foto l-a-v-i-n-a Azuolyno vaistinei Elidel parduoda gramais o ji ne tai dalinkimes
[quote=l-a-v-i-n-a,2010 04 09, 15:17]
pas mane buna spuogiuku bet nedaug, ir jie tokie mazi nelabai pastebimi. beje o tu bandzius elidel ?
Papildyta:
butent kontraceptiniu info lapely apie tai nieko neraso, bet internete keletose straipsniu esu tai skaicius.
[/quote]
Manau kad nuo kontraceptiniu gali taip buti
[quote=begike,2010 04 09, 15:23]
nesu bandzius elidelio. As noriu rast priezasti, o elidelis nors ir padetu, vistiek tik simptomus gydytu, ner prasmes...
Visgi hormonai matyt didziausia poveiki daro odos buklei
as galvoju gal man dar lytinius issitirt
[/quote]
Kiek zinau lytiniai irgi turi reiksmes ,bet as neprisiruosiu nors ilgai ruosiuosi
[quote=begike,2010 04 09, 15:28]
bandyk, tik toliau ieskokis priezasties
Papildyta:
Thyroid problems, on the other hand, can lead to flushing and increased redness of skin, and to the formation of thickened facial skin that reduces the skins ability to sweat and eliminate toxins. This reduction in sweating ability can also lead to breakouts and skin blemishes.
kas nesupranta angliskai, isversiu
[/quote]
Nieko nesupratau ape ka cia
[quote=Nesė,2010 04 09, 16:52]
tai galbut ir man uzdegimas yra, as va ta elidel labai isigyti noriu, bet vistiek nueisiu antrad pas dermatologe paziuresiu ka ji pasakys. o jums jau visai praejo ?
[/quote]
Tas praejimas buvo toks, kad nustojo kaisti zandai, o raudonos demeles ir ploteliai liko, kai klausiau dermatologo, sako sunku pasakyt ar cia visam gyvenimui ar praeis...galvoju nu lb dekoju uz issamia info, buvo tokia pat panika kaip ir Jusu
, paskui labai svarbu atsitaikyt geras kosmetines priemones, kad nedirgintu odos, o tie like raudoni ploteliai, tai budavo taip, ryte atsikeli nieko nesimato, o idenojus paraudonuoja nuo itampos, siaip aplinkos dirgikliu, dabar kaip ir minejau si defekta naikinu IPS proceduromis (isitikinusi, kad jie man niekur nedings, nusprendziau imtis grieztesniu priemoniu, seniau oda galedavau spaudyt, parausdavo vos vos, niekad nebuciau patikejusi, kad taip prisidirbsiu, na, bet is klaidu mokaisi, aciu Dievui, kad dar IPS yra
), nes cia jau kosmetinis reikalas...dabar raudonumas ryskiai mazesnis (jei paraustu), su plonu pudros sluoksniu visiskai nieko nesimato...dermatologe sake, del visko kalta tai, kad isploninau oda su agresyviomis kosmetinemis priemonemis
O kontraceptiku patarciau isvis atsisakyt, mano giliu isitikinimu, tai organizmo nuodas
Kiek esu girdejusi jie ne tik kraujagysles bet ir venas plecia (jei teisingai pamenu)
Pas dermatologa butinai nueikite ir pasikonsultuokite del Elidel bei paprasykite, kad gerai tas veteles apziuretu...
[/quote]
Nu ***** kaip paziuriu pas mus vienodos visu situacijos
Kiba raudonzandziu planetos kluba kursim
Nenusiminkim gal bus geriu palaikom mes cia viena kita O per visa ifo as ir pasimetu prisiskaicius