Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

jo, atrodo tiek visko daug...
bandžiau daug visko, ir pas kosmetologę procedūras, ir iš jos kremus pirkau...
dėja nebeturiu ir negaliu dabar sau leisti tiek sad.gif
o ir atrodo nauda tik labai labai menka tebuvo.
nėra padėtis tragiška, bet yra, matosi paraudimas, ir poros.

na bandysiu, radau dabar va ramina paraudusią odą, rašo.
spuodų pas man nėra, bet jei rašo nuima paraudimą..
reiks pabandyt smile.gif
Atsakyti
Ana tema baigesi, tai keliu is tos temos postus, nauja neapsimoka skelbt, nes dar dvi yra panasios unsure.gif

QUOTE(Nesė @ 2010 04 08, 22:41)
O zinokit net nepaklausiau ar toje pacioje vietoje ar ne g.gif , bet kiek teko girdeti paciai, tai kaip ir sakote, lyg ir kitose vietose gali plestis g.gif jo, nera visiskai naturali ta Bioline, bet lyg ir maziau tu parabenu, dabar ten atkasiau, jog yra nauja linija is Bioline desense couperose (ar kazkas panasaus), tai raso, kad be parabenu ir alergenu, tik, kad kaina biski kandziojasi, serumas tik 30 ml., o beveik 190 Lt doh.gif , tas placentinis dabar sudomino taip pat, na, ten kaip ir naturalus ingridiantai, tik va, ar ne per jauna tom placentom tepliotis unsure.gif , tos grynos esencijos tai nea, tikrai dar per jauna, paziuresiu ka del kremo atrasys konsultante...hm, kas cia dabar per ruozeliai g.gif , gal odos pigmentacija keiciais? kazkur lyg mamose yra rase apie odos spalvos pakitima, tik ten lyg prie burnos irgi rase, jog pageltonavo, jei gerai pamenu g.gif paziurekit cia prie temu, turetu buti...
Ir isvis esu pasidarius paranojike, kur beeiciau pastebiu kieno skruostukai raudoni, kieno ne (tarp kitko labai daug raudonskruosciu 4u.gif )
Beje, kosmetologe man taip pat sake, jog 20-ies filtro pilnumoj uztenka g.gif bet tepu su 50, apie mineralus nesu girdejus, reiks atkreipt demesi, gal zinote tokiu kremu pvz.?

gal pamenat kur konkreciau apie tai diskutavo? pigmentacijos temoj? 4u.gif
del kremu, tai siuo metu tepu zandus situo:
user posted image

QUOTE(Melajja @ 2010 04 09, 09:01)
Man vyras is Vokietijos kaip tik pries kelias dienas parveze laveros apsaugini krema nuo saules, su 20 SPF filtru, na kremas skirtas vaikam, raso 100proc mineralinis jautriai odai skirtas. tai naudosiu ir sau ir vaikui, na vienu suviu du ziuikiuis bandysiu saut smile.gif
Kai domejausi, skaiciau, kad laveros yra itin jautriai odai, vaikiskas, be jokiu dirgikliu sudetyje.

O tie faktoriai skiriasi stai kuom:
+2 apsaugo iki 50% saules spinduliu
+10 apsaugo 90%
+15  93%
+20  95%
+30  96.7%
+60  98.3 %

lauksiu atsiliepimu thumbup.gif

QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 09, 11:26)
dabar nete skaitineju ir pagalvojau kad man gali buti egzema, nes pagal paveiksliukus panasu tik pas mane ne taip ziauriai.
va tarkim
http://img2.timeinc....ace-400x400.jpg
pas mane panasiai kaip pas sita moteri ant smakro, tik pas mane ant skruostu taip.

jei panasiai kaip cia, tai pas tave ne rozine tada. Raudonos demes, plemai ant veido?

QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 09, 12:46)
uzsiregistravau antradieniui pas dermatologe, ziuresiu ka sita pasakys.

sekmes, lauksim ziniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 04 09, 13:43)
jei panasiai kaip cia, tai pas tave ne rozine tada. Raudonos demes, plemai ant veido?
sekmes, lauksim ziniu  ax.gif

taip labai panasiai, yra raudonu plemu ant veido, buvo tik vienas, bet jis pleciasi, ir kartais paniezti. o kas liecia rozine, tai manau ir ji yra, nes buna kad is niekur nieko kaist pradedu, visa raudona kaip burokas, nors aplink esantys zmones normaliai atrodo, visad klausia kas man yra, nes bunu baisiai raudona. na tikiuosi kad pasakys man ka nors normalaus, o ne vel kokia nesamone kaip tas grusauskas
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 09, 13:49)
taip labai panasiai, yra raudonu plemu ant veido, buvo tik vienas, bet jis pleciasi, ir kartais paniezti. o kas liecia rozine, tai manau ir ji yra, nes buna kad is niekur nieko kaist pradedu, visa raudona kaip burokas, nors aplink esantys zmones normaliai atrodo, visad klausia kas man yra, nes bunu baisiai raudona. na tikiuosi kad pasakys man ka nors normalaus, o ne vel kokia nesamone kaip tas grusauskas

o apie atopini dermatita negalvojai? gal dar apie sita pasiskaityk g.gif man jau susimaise viskas galvoj, daktarai viena sako, mes-kita, internetas-trecia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 09, 14:49)

Nemanau, kad Jums egzema ar rozine, paprasciausiai nudeginot oda su tuo nelemtu stipriu losijonu, galbut net pasizeide gilesni odos sluoksniai ir uzdegimas gavosi, kaip mano atveju buvo (atopinis dermatitas), patepliojau elidel, vitella ir kaitimas praejo, tik reikia kantrybes...sitie tepaliukai nera hormoniniai...jeigu kapiliaras pavirsiuje, tai pvz. suvalgysite ar isgesite kas lpecia kraujagysles, tai automatiskai ir veide jauciasi tas nemalonus kaitimas, nes kraujas paisduoda ir i ta kapiliara kuris yra odos pavirsiuje, todel ir jauciasi tas nemalonus jausmas ir duoda raudonuma, na, cia mano tokie pamastymai mirksiukas.gif , reikes kantrybes, kad apmazintumet ta raudoni...

Begike, as va cia kazka esu skaiciusi apie odos spalvos pakitimus (galbut Jums visai ne taip nzn blush2.gif , bet gal pravers ax.gif ) http://www.supermama...howtopic=392482
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nesė: 09 balandžio 2010 - 14:03
QUOTE(begike @ 2010 04 09, 14:01)
o apie atopini dermatita negalvojai? gal dar apie sita pasiskaityk  g.gif  man jau susimaise viskas galvoj, daktarai viena sako, mes-kita, internetas-trecia  biggrin.gif

patikek, jau as apie viska apgalvojau biggrin.gif na ziuresiu ka pasakys man dermatologe, jauciu pasakys tokia diagnoze apie kuria dar negalvojau, bus proga pradet galvot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nesė @ 2010 04 09, 14:02)
Nemanau, kad Jums egzema ar rozine, paprasciausiai nudeginot oda su tuo nelemtu stipriu losijonu, galbut net pasizeide gilesni odos sluoksniai ir uzdegimas gavosi, kaip mano atveju buvo (atopinis dermatitas), patepliojau elidel, vitella ir kaitimas praejo, tik reikia kantrybes...sitie tepaliukai nera hormoniniai...jeigu kapiliaras pavirsiuje, tai pvz. suvalgysite ar isgesite kas lpecia kraujagysles, tai automatiskai ir veide jauciasi tas nemalonus kaitimas, nes kraujas paisduoda ir i ta kapiliara kuris yra odos pavirsiuje, todel ir jauciasi tas nemalonus jausmas ir duoda raudonuma, na, cia mano tokie pamastymai  mirksiukas.gif , reikes kantrybes, kad apmazintumet ta raudoni...

tai galbut ir man uzdegimas yra, as va ta elidel labai isigyti noriu, bet vistiek nueisiu antrad pas dermatologe paziuresiu ka ji pasakys. o jums jau visai praejo ?
Atsakyti
QUOTE(Nesė @ 2010 04 09, 14:02)
Begike, as va cia kazka esu skaiciusi apie odos spalvos pakitimus (galbut Jums visai ne taip nzn blush2.gif , bet gal pravers ax.gifhttp://www.supermama...howtopic=392482

aciu, jau susiradau thumbup.gif manau man tas pats arba bet jau panasu, tik kad kitoj vietoj ax.gif kas cia pasidare, kad tiek problemu atsirado doh.gif

dar beje situ problemu maza, tai dar ir berti pradejo blink.gif smakra ir auksciau link skruostu puses...tokiais mazais raudonais spuogiukais, vietoj pulinukais doh.gif

QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 09, 14:07)
patikek, jau as apie viska apgalvojau  biggrin.gif  na ziuresiu ka pasakys man dermatologe, jauciu pasakys tokia diagnoze apie kuria dar negalvojau, bus proga pradet galvot biggrin.gif

tikrai didziausios sekmes biggrin.gif svarbu rasti priezasti, kad nesimust su galva i siena doh.gif
Atsakyti
su tom foto as jus uzknisiu tuoj biggrin.gif nu va db ryskiau pavyko nufotkinti kaip pas mane yra
http://www.ipix.lt/desc/32404953/
http://www.ipix.lt/desc/60118599/
ir ten kur matosi tokie iskilimai kaip spuogeliai tai ju nera iskilusiu, viskas po oda yra demeliu pavidalu.
Papildyta:
ir dar klausimelis, ar kontraceptines gali tureti itakos raustanciai odai ? nes kazkur skaiciau kad hormonai paastrina ta raudonuma.
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 09, 14:11)
su tom foto as jus uzknisiu tuoj biggrin.gif nu va db ryskiau pavyko nufotkinti kaip pas mane yra
http://www.ipix.lt/desc/32404953/
http://www.ipix.lt/desc/60118599/
ir ten kur matosi tokie iskilimai kaip spuogeliai tai ju nera iskilusiu, viskas po oda yra demeliu pavidalu.

nufotkinus pas mane labai panasiai atrodo, tai kolkas zinau, kad rozine... ir dar kaip auksciau rasiau, berti pradejo blink.gif bet tiek spuogiukai kartais atsiranda rozines stadijoj, kai kapiliarai sprogineja verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 09, 14:13)
ir dar klausimelis, ar kontraceptines gali tureti itakos raustanciai odai ? nes kazkur skaiciau kad hormonai paastrina ta raudonuma.

as manau kad pilnai gali g.gif o ka raso informaciniam lapely?
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 04 09, 14:13)
nufotkinus pas mane labai panasiai atrodo, tai kolkas zinau, kad rozine... ir dar kaip auksciau rasiau, berti pradejo  blink.gif  bet tiek spuogiukai kartais atsiranda rozines stadijoj, kai kapiliarai sprogineja  verysad.gif

pas mane buna spuogiuku bet nedaug, ir jie tokie mazi nelabai pastebimi. beje o tu bandzius elidel ?
Papildyta:
QUOTE(begike @ 2010 04 09, 14:14)

as manau kad pilnai gali  g.gif  o ka raso informaciniam lapely?

butent kontraceptiniu info lapely apie tai nieko neraso, bet internete keletose straipsniu esu tai skaicius.
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 09, 14:17)
pas mane buna spuogiuku bet nedaug, ir jie tokie mazi nelabai pastebimi. beje o tu bandzius elidel ?
Papildyta:

butent kontraceptiniu info lapely apie tai nieko neraso, bet internete keletose straipsniu esu tai skaicius.

nesu bandzius elidelio. As noriu rast priezasti, o elidelis nors ir padetu, vistiek tik simptomus gydytu, ner prasmes...

Visgi hormonai matyt didziausia poveiki daro odos buklei g.gif as galvoju gal man dar lytinius issitirt g.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 04 09, 14:23)
nesu bandzius elidelio. As noriu rast priezasti, o elidelis nors ir padetu, vistiek tik simptomus gydytu, ner prasmes...

Visgi hormonai matyt didziausia poveiki daro odos buklei  g.gif  as galvoju gal man dar lytinius issitirt  g.gif

o as tai noriu pabandyti elideli, nes kiek zinau jei juo greit pradedi gydyti, kol neisisenejus liga tai jis padeda.
Atsakyti