Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(Tess @ 2009 09 24, 13:02)
merginos,

perskaiciau sia tema, bet nerandu atsakymo i toki klausima:
o kaip jus apskritai priziurit savo jautria raustancia oda?

T.y. kokius prausiklius, kaukes, kremus paakiams naudojat?

Mat nusipirkau ta Lierac krema, o dabar galvoju, kokias kitas priemones naudot? Dar Rutin forte tuos vitaminus pirkau, gersiu, o kaip su kosmetika, parasykit, ka naudojat.

šiaip yra senokai tekę skaityti, kad mūsų odai tinka rožių vanduo (manau kosmetikos parduotuvėse ir vaistinėse rasi), taip pat terminis (purškiamas) vanduo (vaistinėse, parduotuvėse yra tikrai). Tik, kad jie nepigūs. Bet atseit vandentiekio vandenkiu mums nelabai patartina praustis, bet aš prausiu. Šiuo metu naudoju Eucerin raustančios odos pienelį. Nuvalau ir nuprausiu. Šiaip tada dar reiktų tonizuoti odą ir tada dieninis arba naktinis kremukas. Ryte oda tik tonizuoju šiaip.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 20, 20:10)
Mano kuklia nuomone, tai tik laikinas problemos pasalinimas.

drinks_cheers.gif ir as buvau rimtai apsisprendusi eiti naikinti kapiliarus, bet kosmetologe ispejo iskart, kad tai laikina, po puses metu jie vel atsinaujina, tik plonesni ir mazesnis raudonumas, tai susilaikiau.
Atsakyti
Sveikos, paneles ir moteriskes.
Norejau paklausti, ar kuri esate ar buvote susidurudi su paraudimais aplink nosi? Tokie raudoni plemai, kurie vis dideja...Buvau pas dermatologa, tai sake arteriju sutrikimas ir neaisku nei is kur, nei kodel atsiranda. (Ot tai "daug" suzinojau)Israse vietines gamybos krema tepti ant tos raudonos vietos. Tai sakau gal kam yra tokia problema ir galetu pasidalinti savo patirtimi?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Mano oda rieboka, o gal misri.Nes kartais ji tokia riebi,kad tenka ja pasausinti servetele,bet po duso visa trauke,sausa,be kremo ne krust.Bet mano veido oda rausva,atrodo lyg pavargusi,nesvari g.gif Gal patartumete koki prausikli,sveitikli,gal veido valymo uztektu pas kosmetologe,kad ji atsigautu,skaistesne butu,na suprantate-grazesne blush2.gif Aciu uz bet koki patarima 4u.gif
Atsakyti
sveikutes
kazkuri mergina minejo, kad naudoja vitamino C kapsules, perka is TBS.gal gali placiau parasyti kaip jas naudoji.aciu
Atsakyti
QUOTE(Laurinka83 @ 2009 10 15, 00:14)
Sveikutes 4u.gif
Mano oda rieboka, o gal misri.Nes kartais ji tokia riebi,kad tenka ja pasausinti servetele,bet po duso visa trauke,sausa,be kremo ne krust.

Ir mano tokio tipo oda ir niekaip negaliu suprast ar sausa ar riebia oda turiu. Misri oda kaip as suprantu kai pvz. sausa noses oda, o skruostai riebius. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiki-piki: 25 spalio 2009 - 15:58
QUOTE(chiki-piki @ 2009 10 25, 16:56)
Ir mano tokio tipo oda ir niekaip negaliu suprast ar sausa ar riebia oda turiu. Misri oda kaip as suprantu kai pvz. sausa noses oda, o skruostai riebius.  g.gif

Atvirkščiai biggrin.gif Nosis, kakta ir smakras riebūs(vadinamoji T zona), o skruostai sausi smile.gif

Merginos, o Rasa kremas odai su išsiplėtusiais kapiliarais nekemša porų? blush2.gif Vis svarstau ir svarstau, ar man jį įsigyt, bet neapsisprendžiu, svarbiausia, kad porų nekimštų, ir gerai pamaitintų, žodžiu, ir savo funkciją normaliai atliktų smile.gif
Atsakyti
Sveikutes
as kuri nors naudojate krema user posted image
kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2009 10 27, 11:27)
Sveikutes
as kuri nors naudojate krema  [img]
kokie atsiliepimai?

Turejau as kelis siuos kompanijos produktus, nes gavau dovanu - man asmeniskai nelabai patiko, nes sudirgino odele biski, tai nustojau naudoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 26 gegužės 2010 - 22:45
QUOTE(myglle @ 2009 10 27, 10:27)
Sveikutes
as kuri nors naudojate krema  [img]
kokie atsiliepimai?

aš naudoju.
Iš pradžių tepiau veidą, bet taip jau atsitiko, kad nustojau. Šiaip pas mane oda nėr kapiliarinė ar raustanti, bet aplink nosį tai negražiai paraudę. Todėl dabar tepu tik aplink nosį, matau akivaizdų pagerėjimą. Tas raudonumas išnykęs ax.gif
bet pastebėjimas - man atrodo, kad nuo jo buvo atsiradę spuogelių kaip pūlinukai, be viršūnių ir spaust nėjo. Ir aplink nosį būna vienas kitas išlenda, bet labai retai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 26 gegužės 2010 - 22:45
mirusi tema... sad.gif
o gaila, nes mano ora veido, tiksliau spruostai paraudę ir poros išsiplėtusios sad.gif
Atsakyti
QUOTE(belle femme @ 2010 04 06, 11:30)
mirusi tema... sad.gif
o gaila, nes mano ora veido, tiksliau spruostai paraudę ir poros išsiplėtusios sad.gif

Ieskote kremo raustanciai odelei? Kaip ir esu minejusi ne viena karta 4u.gif , man Biodermos sensibo AR lb padejo nuo raudonio (cia toks optimalus variantas, nei pigu nei brangu smile.gif ), galite camelios vaistineje paprasyt meginuko ir ismegint pati mirksiukas.gif , dar cia daugelis merginu minejo, jog geras Lierac Apaisante (ar kazkai ppanasiai rasosi biggrin.gif ), buvau susigundziusi pirkt, taciau paskaiciusi sudeti nustojau juo dometis, nes nemazai parabenu...Dabar uzsisakiau Bioline krema ir seruma su melynemis, paziuresime kas is ju gero, kai pameginsiu - pakomentuosiu biggrin.gif (jau baigiu prasipirkt su tais visais kremais ir proceduromis biggrin.gif ). Gal kuri nosrs bandete nauja linija is Bioline, taip pat labai knieti pamegint http://www_bioline-jato_com/en/linea-viso/...0l'autocura, raso, jog be parabenu ir alergenu rolleyes.gif
O del poru, tai negaliu pakomentuot, neteko susidurt su sia problemele, bet manau taip pat yra nemazai kaukiu, serumu sutraukianciu poras g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nesė: 06 balandžio 2010 - 11:59