Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(Mariposa @ 2009 08 12, 10:02)
O kaip tas kremas ir vis linija atrodo? Nes kiek internete ieskau tokio Apaisante neranda niekur, net oficialiuose puslapiuose. Yra tik kazkokie kremai panasiu pavadinimu, bet jie skirti pagyvenusiai odai. Ar cia tie patys?

siaip ziurejau www.lierac.com, o jei tiksliau, tai dabar radau: http://www.lierac.co...fluidcream.html
Tas anti-aging, tai tiesiog apsauga prie odos senejima, o ne senom bobutem smile.gif man paciai dar 30 nera, tai turi dviguba poveiki apsauga nuo senejimo ir plus raudonumas. puslapyje gerai aprasyti ingredientai ir kas svarbu neturi sie produktai jokiu konservantu thumbup.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju krema IWOSTIN CAPILLIN, kuris skirtas veido raudoniui mazinti. Kolkas ipatingo poveikio nematau, nors.. galbu kazkiek prisidejo sis kremas prie odos pagrazejimo, nors dar pradejau naudoi kaukes ir pan. smile.gif O sita krema sugalvojau isbandyt, nes drauge IWOSTIN krema, (bet ne capillin, o kazkoki kitoki) naudojo nuo spuogeliu, tai jai labai isgrazejo oda smile.gif
Atsakyti
na žinote mielosios aš tai nejaučiu jokių rezultatų. Tik šiaip kremukas (Lierac Apaisance) fainas ax.gif jau esu praradus viltį, kad man kas nors kada nors padės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvinka @ 2009 09 12, 11:08)
na žinote mielosios aš tai nejaučiu jokių rezultatų. Tik šiaip kremukas (Lierac Apaisance) fainas  ax.gif  jau esu praradus viltį, kad man kas nors kada nors padės  verysad.gif

o išbandei vitaminus Rutin Forte (aconitum firmos) man tikrai apmažina raudoni ir pati mveido oda geresnė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 26 gegužės 2010 - 22:42
QUOTE(mažulė @ 2009 09 14, 09:36)
Čia apie Lierac apaisance kalbi? ax.gif
o išbandei vitaminus Rutin Forte (aconitum firmos) man tikrai apmažina raudoni ir pati mveido oda geresnė  4u.gif

Jo apie apaisance. Pingvinka - tikrai gaila, kad tau nepadejo, nors man visai gerai tiko ir tikrai esu labai patenkinta. manau, kad turi gilintis giliau, nes gal yra vidiniu problemu?
Atsakyti
O kur gauti to apaisance?
Papildyta:
As esu bandzius Ivostin capilin - nelabai patiko, bet poveikis sioks toks buvo ilgiau panaudojus vietomis oda pabalo. Turiu uriage depiderm, neblogas, bet riebokas, kol susigeria praeina 5 minutes - poveikis truputi yra. Nepatiko biodermos- jokio poveikio.
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2009 09 14, 21:11)
O kur gauti to apaisance?
Papildyta:
As esu bandzius Ivostin capilin - nelabai patiko, bet poveikis sioks toks buvo ilgiau panaudojus vietomis oda pabalo. Turiu uriage depiderm, neblogas, bet riebokas, kol susigeria praeina 5 minutes - poveikis truputi yra. Nepatiko biodermos- jokio poveikio.

siaip tai apaisance fluidas yra universiteto vaistineje, tai ten gali gauti. smile.gif
Atsakyti
Mano drauge nuo koju salinosi injekcijom ir viena pazistama salinosi nuo veido lazeriu. Ant koju po kurio laiko ( po kokiu metu) vel atsirado. Kaip ant veido - nezinau, nemaciau tos moters jau seniai.
Atsakyti
O man jau du chirurgai aiskino (vienas toks pakankamai zinomas), kad joks lazeris nei striju nei kapiliaru panaikinti nelabai gali. Tai daugiau biznis unsure.gif
Atsakyti
Mano kuklia nuomone, tai tik laikinas problemos pasalinimas.
Atsakyti
merginos,

perskaiciau sia tema, bet nerandu atsakymo i toki klausima:
o kaip jus apskritai priziurit savo jautria raustancia oda?

T.y. kokius prausiklius, kaukes, kremus paakiams naudojat?

Mat nusipirkau ta Lierac krema, o dabar galvoju, kokias kitas priemones naudot? Dar Rutin forte tuos vitaminus pirkau, gersiu, o kaip su kosmetika, parasykit, ka naudojat.

Atsakyti
QUOTE(Tess @ 2009 09 24, 16:02)
merginos,

perskaiciau sia tema, bet nerandu atsakymo i toki klausima:
o kaip jus apskritai priziurit savo jautria raustancia oda?

T.y. kokius prausiklius, kaukes, kremus paakiams naudojat?

Mat nusipirkau ta Lierac krema, o dabar galvoju, kokias kitas priemones naudot? Dar Rutin forte tuos vitaminus pirkau, gersiu, o kaip su kosmetika, parasykit, ka naudojat.

tikrai esu daug priemonių ibandžiusi, bet va taip pastovios ir nerandu kad tiktų, nes jau atrodo, kad tinka, ir še tau išlenda po poros pakuočių, kad nebetinka doh.gif db naudoju eucerin kremą ir rasos valiklį jautriai odai( jis man žiūriu labai tinka), tai va dar tie vitaminai, o kad turėčiau kokią pastovią liniją, na tokios neturiu schmoll.gif neatrandu g.gif
Atsakyti