Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

as turiu ta capilirin ar kaip ten is iwostin,o as be krem pudros negaliu iseit i miesta,mano veidas baltas ,daug kapiliaru islindusiu,baisus,tai tepu pudra dabar is pupos firmos,bet jis neapsaugo nei nuo salcio nieko man rodos
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 01 08, 16:19)
as turiu ta capilirin ar kaip ten is iwostin,o as be krem pudros negaliu iseit i miesta,mano veidas baltas ,daug kapiliaru islindusiu,baisus,tai tepu pudra dabar is pupos firmos,bet jis neapsaugo nei nuo salcio nieko man rodos

mano tai ne baltas,o kapileru trukusiu tai keletas,bet jei iseinu i lauka tai iskart raudona tampu blink.gif nezinau ar ta maxfaktor apsaugo,bet maskuoja klasiskai thumbup.gif tik kaip pastebejau sausina g.gif siaip mane labai wargina tos raudonos demes kurios kartais wisai nelaiku islipa ant weido verysad.gif o nepriziuret irgi negali,nuo juo man ir yra trukusiu kapileru,gerai kai dabar i rinka tiek priemoniu musu problemiskai odai priweze rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2009 01 08, 18:17)
mano tai ne baltas,o kapileru trukusiu tai keletas,bet jei iseinu i lauka tai iskart raudona tampu blink.gif nezinau ar ta maxfaktor apsaugo,bet maskuoja klasiskai thumbup.gif tik kaip pastebejau sausina g.gif siaip mane labai wargina tos raudonos demes kurios kartais wisai nelaiku islipa ant weido verysad.gif o nepriziuret irgi negali,nuo juo man ir yra trukusiu kapileru,gerai kai dabar i rinka tiek priemoniu musu problemiskai odai priweze rolleyes.gif

O kaip ta pudra vadinas is max mactor tiksliai?
Atsakyti
man tai nuo kapiliaru nieks nepadeda,sake ju nepanaikins tik sustabdyt trukynejima galima,o max factor as turejau ,tai man labai sausino oda,o mano ir taip labai sausa
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2009 01 09, 10:59)
O kaip ta pudra vadinas is max mactor tiksliai?

maxfactor lasting performance long lasting make-up 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 01 09, 11:44)
man tai nuo kapiliaru nieks nepadeda,sake ju nepanaikins tik sustabdyt trukynejima galima,o max factor as turejau ,tai man labai sausino oda,o mano ir taip labai sausa

o gal zinai kokia gerai maskuojancia bet kad nesausintu g.gif as turiu shiseido,bet man ji per tamsi,tikrai gera,graziai isitepa,bet man per tamsi verysad.gif ir kur man ja det..
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2009 01 09, 10:54)
maxfactor lasting performance long lasting make-up 4u.gif
Papildyta:

o gal zinai kokia gerai maskuojancia bet kad nesausintu g.gif as turiu shiseido,bet man ji per tamsi,tikrai gera,graziai isitepa,bet man per tamsi verysad.gif ir kur man ja det..

pati ieskau ka nors sau tinkamo is pudru,nes niekaip neatitaikau nei spalva nei pudra,spalva noriu eit pas kosmetologe eit kad parinktu ir gal pudra jautriai odai pasiulys,nes viena syki siule su apsauga ,sviesia pudra bet nepasiemiau
o as kur naudojau tai man patinka pupos firma ,kazkur 70litu kremine pudra,tik irgi per tamsia spalva pasiemiau,bet buna ir sviesiu
Atsakyti
siuo metu labai susidomejau rasos kremu..bandziusios gal galetumet patart..ar jis gerai susigeria ir nepalieka blizgesio ir riebaus sluoksnio ant veido ?ir ar paslepia padeda sausoms odos vietoms ?
Atsakyti
Sakykite merginos ar išbandėte IWOSTIN firmos kremuką Capillin anti-reidness cream spf-15 ax.gif nes ruošiuosi jį nusipirkti, nes jau bandžiau avene firmos dirosel - žalią (gal ir nieko, bet kiek jau brankokas paliko blush2.gif bet jis tikrai nieko kremukas, ypac man apgydo spuogiuku vietas smile.gif ), po to naudojusi esu hema kremuką - tai atrodė, kad ir kažkiek pagelbėjo, būdavo, kad rytais žandukai baltučiai, bet po to vėl suraudonuoja doh.gif tai sakau gal reikia pabandyti Iwostin firmos kremuką g.gif ir kiek matau tai jo yra labai nemažai net 50 ml ir kaina tik apie 35 lt g.gif tai mąstau gal jis nieko gero blink.gif kad tik tokia kainike už tokį kiekį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_auxulka_ @ 2009 04 09, 12:58)
Sakykite merginos ar išbandėte IWOSTIN firmos kremuką Capillin anti-reidness cream spf-15  ax.gif nes ruošiuosi jį nusipirkti, nes jau bandžiau avene firmos dirosel - žalią (gal ir nieko, bet kiek jau brankokas paliko  blush2.gif bet jis tikrai nieko kremukas, ypac man apgydo spuogiuku vietas smile.gif ), po to naudojusi esu hema kremuką - tai atrodė, kad ir kažkiek pagelbėjo, būdavo, kad rytais žandukai baltučiai, bet po to vėl suraudonuoja  doh.gif tai sakau gal reikia pabandyti Iwostin firmos kremuką  g.gif ir kiek matau tai jo yra labai nemažai net 50 ml  ir kaina tik apie 35 lt g.gif tai mąstau gal jis nieko gero  blink.gif  kad tik tokia kainike už tokį kiekį  smile.gif

kaip tik tokį turėjau nes dar yra ir su 20 spf berots g.gif
nėra kažkoks stebuklas atvirai pasakius, nelabai jis ir maskuodavo (nors man nei vienas žalias kremas nemaskuoja) nelabai atsimenu ar kažkiek pagerėjo g.gif
dbr naudoju iwostin capillin dilated capillaries treatment cream su vit. C ir vynuogių kauliukų aliejum ir pantenoliu, jis be jokių spf, nu bet niekam tikęs, tai tikrai doh.gif
turbūt kemša poras, nes spuogiukai kur nekur pradėjo kilti, o man jie pasirodo tik prieš mmm... ir tai vienas ar du, o čia daugiau ir tokie riebesni doh.gif
šiaip iš pigių man patiko iš linere irgi yra odai su kapiliarais, tik kiek atsimenu tai ten nuo 30 ar 35 metų odai skirtas tas kremas, dar per jauna jam, bet man tikrai pamažino tą raudonį, o nuo šito, tai priešingai, regis kaip tik raudonėju vis labiau verysad.gif
Atsakyti
man tai šis kremukas nepatiko ( IWOSTIN firmos kremuką Capillin anti-reidness cream spf-15 )
aš dabar žinokit pagėriau du mėnesiumaisto papildą RUTIN FORTE (firmos Aconitum)

tikrai pajaučiau pagerėjima, taip veidas neberaudonuoja thumbup.gif nes jie stiprina kraujagysles
imetu nuorodėlę pasiskaitymui
rutin forte
Atsakyti
nusipirkau alieju,naikinanti kapiliarus .ir pastebejau,kad jie tikrai sumazejo thumbup.gif .pirkau aromaterapijos parduotuveje vilniuje ,justiniskese rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinas_žaliom_akim @ 2009 04 10, 11:28)
nusipirkau alieju,naikinanti kapiliarus .ir pastebejau,kad jie tikrai sumazejo  thumbup.gif  .pirkau aromaterapijos parduotuveje vilniuje ,justiniskese  rolleyes.gif  .

keletas klausimėlių 4u.gif
o tai koks ten aliejus? natūralus? kokia sudėtis? ar turi pavadinimą? ir kokia kaina?

Atsakyti