Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(vitaji @ 2008 06 25, 16:56)
ar reikalingos man jos jei turiu neperslampamu triusikeliu, o ir odyte per juos vistiek kvepuoja, o su vilnonem kelnytem nekarsta vasara? ar nealergizuoja vilna? man nuo mazens labai vilnoniai rubai nieztedavo, nesiot negalejau ir paberdavo dar...

Na vilnonių tai turbūt nereikia, jei anos atlieka tą vaidmenį. Nebent norėtum natūralumo smile.gif Aš išbandžiau ir sintetines kvėpuojančias, ir vilnones - tai tikrai ne tas pats, sintetinės negali neutralizuot kvapo, jas skalbti reikia po pirmo sudrėkimo. Ir vaiko užpakalis labiau šunta su sintetinėm, o su vilna tikrai vėsiau vasarą.
Dėl vilnos - tai niekad nepastebėjau, kad būtų bent kokių paraudimų, nors odelė labai jautri. Ir tikrai minkšta ta merinosinė vilna.
Atsakyti
QUOTE(Karolytė @ 2008 06 25, 19:08)
O  kaip tie neperšlampami triusikėliai, čia tie kur poliesteris su poliuretanu, ar kažkokie kitokie? Kaip jie nešiojasi? Ar patinka jie  jums? g.gif

Aš išvykoms naudoju ,,bum genius" all in one. Tai viršutinis sluoksnis yra iš polyesterio. Fantastiškas, kaip medžiagytė beveik biggrin.gif Labai mėgstu savo merginą, kai kur nors važiuojam, aprengti suknele ir šiom sauskelnėm. Nes prie vasarinės suknelės megstos kelnytės ne kaip atrodo blink.gif

O turėjau ,,popolini" firmos tokias sauskelnes, tai buvo labai bjaurios kelnytės, nors sudėtis tokia pati.

Taip, kad reikia čiupinėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2008 06 26, 10:13)
Aš išvykoms naudoju  ,,bum genius" all in one. Tai viršutinis sluoksnis yra iš polyesterio. Fantastiškas, kaip medžiagytė beveik biggrin.gif Labai mėgstu savo merginą, kai kur nors važiuojam, aprengti suknele ir šiom sauskelnėm. Nes prie vasarinės suknelės megstos kelnytės ne kaip atrodo blink.gif

O turėjau ,,popolini" firmos tokias sauskelnes, tai buvo labai bjaurios kelnytės, nors sudėtis tokia pati.

Taip,  kad reikia čiupinėti bigsmile.gif

Kur prekiauja tomis ,,bum genius"?
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 06 26, 15:09)
Kur prekiauja tomis ,,bum genius"?

rasakila 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2008 06 26, 10:13)
Aš išvykoms naudoju  ,,bum genius" all in one. Tai viršutinis sluoksnis yra iš polyesterio. Fantastiškas, kaip medžiagytė beveik biggrin.gif Labai mėgstu savo merginą, kai kur nors važiuojam, aprengti suknele ir šiom sauskelnėm. Nes prie vasarinės suknelės megstos kelnytės ne kaip atrodo blink.gif

Taip,  kad reikia čiupinėti bigsmile.gif

O kodėl tos kelnytės bjaurios, ta prasme pati medžiagytė ar kas? Nes aš kaip tik planavau užsisakyti popolini g.gif. Šiaip man rašė, kad ten yra dviejų rūšių ta medžiagytė, lygi kažkokia ir pašvelninta, o kokios čia buvo?

http://www.popolini....Hash=003d2b76e4

ar tokios:
http://www.popolini....Hash=3791b676bd
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolytė @ 2008 06 26, 16:13)
O kodėl tos kelnytės bjaurios, ta prasme pati medžiagytė ar kas? Nes aš kaip tik planavau užsisakyti popolini g.gif. Šiaip man rašė, kad ten yra dviejų rūšių ta medžiagytė, lygi kažkokia ir pašvelninta, o kokios čia buvo?

http://www.popolini....Hash=003d2b76e4
ar tokios:
http://www.popolini....Hash=3791b676bd
g.gif

Labiau į pirmas panašios, bet kažkaip ne visai tokios... verysad.gif

O nepatiko, nes jos ,,kietos", nes girgžda, kai ant vaiko segi.... fu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupytukas: 26 birželio 2008 - 15:25
QUOTE(Žirklutės @ 2008 06 26, 16:06)
rasakila  4u.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2008 06 26, 16:22)
Labiau į pirmas panašios, bet kažkaip ne visaI TOKIOS... verysad.gif

Man tai patiko tos su knopkytėm iš nuotraukos, tos kur ventobravo, kažkaip knopkyčių mano mažius neatkrapšto ir dar ten parodyta oro cirkuliacija, tai kažkaip va tokių kelnyčių mums dar reikėtų, manyčiau į lauką būtų gerai eiti. g.gif

Neiškenčiau, ir dar vienas sauskelnes iš ekomamos užsisakiau, tokias Popolini bambukines su knopkytėm šonuos, biški ilgai džiūsta, bet šiaip labai fainutės, minkštos, ir kas geriausia, tai apmauti: paimu mažiui ir užmaunu kaip triusikėlius pasisodinus, nereikia po visą lovą gaudyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolytė: 26 birželio 2008 - 15:35
QUOTE(geltoniausia @ 2008 06 26, 16:25)

Geriausia pasičiupink jas realiai, gal tu kokiu geresnių esi čupnojus ax.gif
Atsakyti
Aš kaip suprantu tos visos neperšlampamos yra biški kietesnės, o jeigu all in one, tai todėl to neperšlampamo sluoksnio kietumo ir nesijaučia, nes iš vidaus medžiagytė yra. bigsmile.gif
Gal reikės vienas pabandyti, ne baisiai daug kainuoja, neapsisprendžiu niekaip g.gif

Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2008 06 26, 16:38)
Geriausia pasičiupink jas realiai, gal tu kokiu geresnių esi čupnojus ax.gif

Tai kad nesu doh.gif , dabar man atrakcija į lauką išeiti su maže, ir tai ne kievieną dieną gaunasi, o apie pasivaikščiojimus po parduotuves tai tik pasvajoti tenka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolytė @ 2008 06 25, 16:08)
Šiaip tos kelnytės labai švelnios thumbup.gif , bet jeigu vilnai alergija yra, tai turbūt geriau vilnos nenaudot. rolleyes.gif 
O  kaip tie neperšlampami triusikėliai, čia tie kur poliesteris su poliuretanu, ar kažkokie kitokie? Kaip jie nešiojasi? Ar patinka jie  jums? g.gif

dar nesinesioja smile.gif dar laukia seimininko beissiritancio 4u.gif nezinau sudeties, motherase firmos, kartu su sauskelnem pirkau, kaip medzegines tokios rolleyes.gif
QUOTE(zmogs @ 2008 06 25, 20:26)
Na vilnonių tai turbūt nereikia, jei anos atlieka tą vaidmenį. Nebent norėtum natūralumo smile.gif Aš išbandžiau ir sintetines kvėpuojančias, ir vilnones - tai tikrai ne tas pats, sintetinės negali neutralizuot kvapo, jas skalbti reikia po pirmo sudrėkimo. Ir vaiko užpakalis labiau šunta su sintetinėm, o su vilna tikrai vėsiau vasarą.
Dėl vilnos - tai niekad nepastebėjau, kad būtų bent kokių paraudimų, nors odelė labai jautri. Ir tikrai minkšta ta merinosinė vilna.

as ju turiu pakankamai tai galima bus ir paskalbt 4u.gif
Atsakyti