Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(geltoniausia @ 2008 06 15, 00:31)
Aš pradėjau nuo 2 sav. naudoti daugkartines  mirksiukas.gif
Papildyta:

Bet juk tam yra popierius, kuris šiek tiek sulaiko  mirksiukas.gif  Be to popierių dar galima plauti ir jis bus nebe vienkartinis  thumbup.gif
Bet galima ir nenaudoti jo, juk viskas labai gerai nusiplauna po tekančiu vandeniu  mirksiukas.gif

Geltoniausia, prašau pasidalinti patirtimi, kiek ir kokių tų sauskelnių, vystyklų ar įklotų reikia nuo naujagimystės doh.gif visai galva susisuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stasikė @ 2008 06 17, 19:00)
Geltoniausia, prašau pasidalinti patirtimi, kiek ir kokių tų sauskelnių, vystyklų ar įklotų reikia nuo naujagimystės doh.gif visai galva susisuko blush2.gif

Per dieną kiek pakeiti vienkartinių, tai padaugini iš 2 ar 3, t.y. kas kiek dienų žadi plauti juos. Gaunasi apie 20-25 vnt. Geriausiai sugeria bambukinės, bet jos ilgiausiai džiūsta.
O asortimentą sunku rekomenduoti dėl daugelio priežasčių. Ir dėl finansų, ir dėl patogumo tau ar tikimo vaikeliui. Tiesiog reikia pabandymui po 1 vnt. nusipirkti ir paskui prisipirkti, kas labiausiai tiktų ir patiktų.
O taip pat daug ką (netgi viską) galima pačiai sumeistrauti.
Taip kad - pasirinkimo laisvė.
Atsakyti
Jei kas moka siūti, tai galit dar pigesnį variantą pasidaryti ir dar norimą spalvą/raštą išsirinkt. Čia filmukas
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2008 06 17, 11:14)
Na, kad pradžioj iš jo daugiau bėdos nei naudos, tai faktas doh.gif Bet tai yra nepatogu, o ne blogai...

drinks_cheers.gif
tiesiog nera prasmes ji deti pirma menesi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mytee: 19 birželio 2008 - 12:02
QUOTE(Žirklutės @ 2008 06 17, 22:36)
Jei kas moka siūti, tai galit dar pigesnį variantą pasidaryti ir dar norimą spalvą/raštą išsirinkt. Čia filmukas

thumbup.gif nu fainas filmukas, net knieti pačiai paimti ir pabandyti pasisiūti, gal tada šeimos biudžetui pavyktų sutaupyti šį bei tą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 06 17, 23:36)

Mes irgi naudojam vystyklus ir daugkartines sauskelnes thumbup.gif O filmukas tikrai liuks. As dar pagalvojau, kad galima darant savo sauskelnes isorini ju sluoksni padaryti is ''fleece'' medziagos, o vidini - medvilnini ar bambukini. Tada nereiks papildomu dregme sulaikanciu kelnyciu ax.gif
Atsakyti
sveikos, daug domejausi tom sauskelnem plaunamom ir jau isigijau visa komplektuka vieno dydzio sauskelniu,
gyvenam londone tai tik vieno dalyko cia nemaciau pirkti tai vilnoniu kelnyciu g.gif

cia visos daukartines sauskelnes buna arba all in one, kur jau is karto su neperslampamu sluoksniu is isores, arba is 2 daliu, kur viena yra medvilnine o kita neperslampama ant virsaus uzsisega, ir dar esu macius tokiu so kisenele, kur galima pastorinima i vidu sauskelnes tarp 2 sluoksniu ikisti(isorinis neperslampamas)

pati dar ju nenaudoju, bet jau nebedaug mum beliko iki gimimo mirksiukas.gif

ar kasnors esat naudoje sauskelnes is microfibriles audinio? sako kad jos greiciausiai dziuna ir gerai sugeria, bet kazin ar gerai vaikiukui toks sintetinis audinys visai prie uzpakaliuko, nors i vidu dedasi dar medvilninis iklotukas... g.gif

Papildyta:
paziurekit cia : www.littlelamb.co.uk

man atrodo siuncia ir i lietuva, visai nebrangiai galima su visu komplektuku apsisukti wink.gif ir dar su atsiuntimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaji @ 2008 06 23, 18:57)
sveikos, daug domejausi tom sauskelnem plaunamom ir jau isigijau visa komplektuka vieno dydzio sauskelniu,
gyvenam londone tai tik vieno dalyko cia nemaciau pirkti tai vilnoniu kelnyciu g.gif

cia visos daukartines sauskelnes buna arba all in one, kur jau is karto su neperslampamu sluoksniu is isores, arba is 2 daliu, kur viena yra medvilnine o kita neperslampama ant virsaus uzsisega, ir dar esu macius tokiu so kisenele, kur galima pastorinima i vidu sauskelnes tarp 2 sluoksniu ikisti(isorinis neperslampamas)

pati dar ju nenaudoju, bet jau nebedaug mum beliko iki gimimo  mirksiukas.gif

ar kasnors esat naudoje sauskelnes is microfibriles audinio? sako kad jos greiciausiai dziuna ir gerai sugeria, bet kazin ar gerai vaikiukui toks sintetinis audinys visai prie uzpakaliuko, nors i vidu dedasi dar medvilninis iklotukas... g.gif

Papildyta:
paziurekit cia : www.littlelamb.co.uk

man atrodo siuncia ir i lietuva, visai nebrangiai galima su visu komplektuku apsisukti wink.gif ir dar su atsiuntimu smile.gif

Aš naudoju tokias sauskelnes, kai kur nors einam ar važiuojam. Nes jos pas mane all in one. Tai nieko blogo šikniukui nepastebėjau. O kasdienai dedu bambukines su savo megstom vilnonėm kelnytėm tongue.gif Kažkaip to naturalumo norisi...
Atsakyti
sveikos,
o vietoj įklotų nenaudojate marliukų, palučių ar rankšluostukų?
ar tie įklotai labai gerai sugeria?
Atsakyti
QUOTE(vitaji @ 2008 06 23, 17:57)

pažiūrėk čia, jie internetu prekiauja
Papildyta:
QUOTE(kaip @ 2008 06 24, 14:40)
sveikos,
o vietoj įklotų nenaudojate marliukų, palučių ar rankšluostukų?
ar tie įklotai labai gerai sugeria?

Naudojam, kai bambukinių nelieka smile.gif Sugėrimas labai skiriasi, bambukas - thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2008 06 25, 08:47)
pažiūrėk čia, jie internetu prekiauja
Papildyta:

Naudojam, kai bambukinių nelieka smile.gif Sugėrimas labai skiriasi, bambukas -  thumbup.gif

ar reikalingos man jos jei turiu neperslampamu triusikeliu, o ir odyte per juos vistiek kvepuoja, o su vilnonem kelnytem nekarsta vasara? ar nealergizuoja vilna? man nuo mazens labai vilnoniai rubai nieztedavo, nesiot negalejau ir paberdavo dar...
Atsakyti
QUOTE(vitaji @ 2008 06 25, 17:56)
ar reikalingos man jos jei turiu neperslampamu triusikeliu, o ir odyte per juos vistiek kvepuoja, o su vilnonem kelnytem nekarsta vasara? ar nealergizuoja vilna? man nuo mazens labai vilnoniai rubai nieztedavo, nesiot negalejau ir paberdavo dar...

Šiaip tos kelnytės labai švelnios thumbup.gif , bet jeigu vilnai alergija yra, tai turbūt geriau vilnos nenaudot. rolleyes.gif
O kaip tie neperšlampami triusikėliai, čia tie kur poliesteris su poliuretanu, ar kažkokie kitokie? Kaip jie nešiojasi? Ar patinka jie jums? g.gif
Atsakyti