QUOTE(syu @ 2008 06 11, 09:21)
aciu uz patarimus.
dar tikrai nespejau VISKO perskaityti nes tiek SM'e prirasyta kad akys raibsta. tik kartais sunku susigaudyti tokioj info gausybej.
na bet bent po truputi vaizdelis aiskeja: pirma menesi turbut naudosiu tik vienkartines (kokias bambo pvz) kad truputi priprast prie maziuko (cia mano pirmas leliukas gi...) ir susipazinti su jo ritmu, tada nusipirksiu keleta daugkartiniu pabandymui ir kaipnors atsirinksiu gal kokiu ir kiek man riekes bet kolkas man visos tos sauskelnes kaip tamsus miskas atrodo: kas, su kuo, kaip.... nieko, dar turiu laiko info susirankioti
dar tikrai nespejau VISKO perskaityti nes tiek SM'e prirasyta kad akys raibsta. tik kartais sunku susigaudyti tokioj info gausybej.
na bet bent po truputi vaizdelis aiskeja: pirma menesi turbut naudosiu tik vienkartines (kokias bambo pvz) kad truputi priprast prie maziuko (cia mano pirmas leliukas gi...) ir susipazinti su jo ritmu, tada nusipirksiu keleta daugkartiniu pabandymui ir kaipnors atsirinksiu gal kokiu ir kiek man riekes bet kolkas man visos tos sauskelnes kaip tamsus miskas atrodo: kas, su kuo, kaip.... nieko, dar turiu laiko info susirankioti
Kaip smagu, kad vis daugiau bendraminčių atsiranda, ir kartu darosi lengviau atrasti ir sisteminti informaciją aš laiko apsisprendimui turiu iki birželio pabaigos, nes 27-29 dienomis būsiu Vilniuje, tai jau ruošiuosi įsigyti kažką, kas jau man tiks dar kai gyvai pamatysiu, nes esu iš tų, kurios nepačiupinėjusios negali nusipirkti o pasiprendimas 100 % tvirtas auginti tik su daugkartinėms skalbiamom. Mano pilvinukui 26 savaitėlės, tai paskutinę dieną tikrai nevažiuosiu atskirai dėl vystyklų į Vilnių, nusipirksiu iš anksto, juo lab, kad tik jų ir betrūksta, na dar rinkinio mamai į gimdymo namus reikia, bet tą jau paskiausiai nusipirksiu, žinau kas reikalinga, nes čia mano antras