QUOTE(Stasikė @ 2008 05 31, 09:46)
Man toks vaizdas ir sistema susidaro, kad pakanka nusipirkti pakankamą kiekį aprišamų vystyklų visam vystyklystės laikotarpiui tinkamų, vilnonių kelnyčių, na ir gal ne pro šalį įklotų. Ar teisingai mąstau? Dabar taip paskaičiau, kad jeigu po kiekvieno pasisenimo nepuolate keisti, tai pamislijau, kad turėtų dienai maximum sueiti 7-9 vystyklai, tai jei 2 dienom sakykim, tai reikia tada kokių 18-20 vystyklų. Perkant rasakilos 3 vnt už 40 lt, reikėtų kokių 6-7 komplektų po 3 vnt, tai būtų 280 lt + dvejos, trejos vilnonės kelnytės pasirinktinai kokios ir viskas? Ar ant tų pririšamų vystyklų dar maunamos prilaikančios ir tik tada vilnonės? Tai pigiausiai gautųsi mano galva su aprišamais
važiuoju šiandien į Vilnių, bet gaila, kad Rasakila dirba tik iki 15 val., nespėsiu užeiti išnagrinėti kas ir kaip ten atrodo natūroje...
Kiek žinau, tai aprišami vystyklai greitai džiūsta, bet jie labiausiai tinka kai vaikas dar mažas ir kaip malkutė guli, vėliau tampa sunkiau apmauti. Nors čia gal dar nuo mamos rankų miklumo priklauso. O ant viršaus vilnonės kelnytės maunamos. Į vidų lygtais įklotai dedasi, pigiausias variantas būtų nusimegzti iš rasakiloj parduodamų vilnonių siūlų.
Papildyta:
QUOTE(Mytee @ 2008 05 31, 11:19)
nu ir dar vis mano galvoj kruvos klausimu
o tai tos one size turbut naujagimiui labai dideles buna, turiu galvoje kaip tarkim su bodziukais aprengti, ar nebuvo problemu su drabuzeliais ?
Pas mane one size tai tokios
Tai naujagimiui viršus atsilenkia ir jos sumažėja. Tik kai daugkartinės sauskelnės, tai bodžiukų beveik ir nenešiojam, nes labai greit išauga ir užpakalis didelis būna, tai nepatogu. Man labiau patinka su maikute, megztuku ir vilnonėm kelnytėm vaiką rengt.
Be to, kai smėlinuko apačia susisega, tai reik galvot, kur jį segti - jei tiesiai ant sauskelnių, tai gali sušlapt ir teks visą vaiką perrengt, o jei ant vilnonių kelnyčių (pas mus ilgom klešnėm) tai negražiai atrodys ir reikės didesnio dydžio smėlinuko, tada ir rankovės per ilgos būna ir pan.
O šiaip, tai visas besidominčias kviečiu į vaikų prekių skyrelį, ten daug mamyčių su savo sistemom ir skirtingų firmų sauskelnėm, gal daugiau patarimų turės