Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(Edora @ 2009 01 29, 09:22)
Ekovaikuose dar siuntimas kažkiek kainuoja. Pirkau "Žalia žalia" - kaina 62Lt. Bet vistiek pigiau išeina... O ekovaikų irgi labai mielos...

ekovaikuose gali ir pati atsiimt tai bus nemokamai mirksiukas.gif reiks vaziuot tik prie zaliuju ezeru kazkur (vyra siunciau kad paimtu blush2.gif )
Papildyta:
QUOTE(Edora @ 2009 01 28, 23:57)
Pirkau šiandien kanapines sauskelnes iš rasakilos. Čiupinėju, seginėju - žiūriu kaip reikės vaikui segt. Ir... viena knopkė ėmė ir išlėkė  doh.gif (tikrai stengiaus atsargiai atseginėti  g.gif) Gerai, kad čekiuko neišmečiau. Tai dabar svarstau, kad jos, nors ir labai mielos, bet ir brangiausiai išeina - 59 Lt ir be jokio įkloto  blink.gif O jei ši išlėkus knopkė nėra atsitiktinumas...
Keist jas ar tiesiog grąžint? g.gif

Štai tos:
http://www.rasakila..../sauskelnes.htm

as tikrai grazinciau nes:
1) ju sudetyje yra daug poliesterio. ekovaikuose kanape+medvilne. (be to litu pigiau ir su dviem iklotais)
2) ju mazinimas labai nepatogus, nes gaunasi tokia rauksle per kuria ikloto normaliai neikisi, o jei ikisi tai bus didziulis guzas. pabandyk... 4u.gif

Atsakyti
Ok smile.gif

O kaip dėl ekovaikų sauskelnių: reikia ant jų prilaikančių kelnyčių ar ne? Parduotuvėj sakė, kad ne, bet nelabai tikiu... blush2.gif
Jų adreso svetainėj neradau. Skabinti nurodytu telefonu ir klausti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edora: 29 sausio 2009 - 10:57
QUOTE(geltoniausia @ 2009 01 28, 23:57)
Visai priešingas aprašymas čia. Ne apie sauskelnes, bet į temą...

Bet cia reklaminis 4u.gif
mano idetoje nuorodoje tai aptariami beveik visi zinomi audiniai wink.gif

Man idomu, kaip atrodo ir kokias savybes turi dilgeles pluostas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Edora @ 2009 01 28, 23:57)
Pirkau šiandien kanapines sauskelnes iš rasakilos. Čiupinėju, seginėju - žiūriu kaip reikės vaikui segt. Ir... viena knopkė ėmė ir išlėkė  doh.gif (tikrai stengiaus atsargiai atseginėti  g.gif) Gerai, kad čekiuko neišmečiau. Tai dabar svarstau, kad jos, nors ir labai mielos, bet ir brangiausiai išeina - 59 Lt ir be jokio įkloto  blink.gif O jei ši išlėkus knopkė nėra atsitiktinumas...
Keist jas ar tiesiog grąžint? g.gif

Štai tos:
http://www.rasakila..../sauskelnes.htm

Grazinciau tavo vietoje.
Siaip man jos kliuva del to, kad su poliesteriu. Brangios pakankamai, turetu but bent su iklotu.
Atsakyti
Jau Syu argumentai mane įtikino. Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edora: 29 sausio 2009 - 11:21
noreciau pridurti, kad tai - ne atsitiktinumas.
mes turime 4 poras tokiu, ir 4 poru, 2 istruko po dvi spraudes g.gif ka tai sako apie kokybe?

QUOTE(geltoniausia @ 2009 01 29, 01:12)
Manyčiau atsitiktinumas, pasikeisk į kitas.

Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2009 01 29, 10:53)
Ok smile.gif

O kaip dėl ekovaikų sauskelnių: reikia ant jų prilaikančių kelnyčių ar ne? Parduotuvėj sakė, kad ne, bet nelabai tikiu...  blush2.gif
Jų adreso svetainėj neradau. Skabinti nurodytu telefonu ir klausti?

ant ju reikia dregme sulaikanciu kelnysiu. siaip jos pacios laikosi puikiai, tikrai labai gerai priglunda nesmunka ir t.t., bet dregme kaip ir visos naturalios daugkartines praleidzia, tad ant virsaus reikia vilnoniu kelnyciu kad sulaikytu dregme
4u.gif
Atsakyti
Prie diskusijos apie tencelį: čia iš popolini puslapio radau, nepanašu, kad būtų chemikalų liekanų.
http://www.lenzing.c...n/news/5127.jsp , ir dar popolini turi oko tex sertifikata, tai jau tikrai neturetu būti jokių liekanų.

Dėl kanapinių, tai bent jau aš sauskelnių dėl poliesterio negrąžinčiau, nes šiek tiek poliesterio kaip tik sauskelnėms gerai, nes kiek žinau jos su poliesteriu tvirtesnės ir bent jau man atrodo švelnesnės. g.gif Aišku jeigu knopkės nelaiko, tai kitas reikalas. doh.gif Bent jau man ekovaikų sauskelnės kietokos, nors naudoti galima. smile.gif Ir kelnyčių ant jų tai tikrai reikia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(austekx @ 2009 01 29, 16:38)
Prie diskusijos apie tencelį: čia iš popolini puslapio radau, nepanašu, kad būtų chemikalų liekanų.
http://www.lenzing.c...n/news/5127.jsp , ir dar popolini turi oko tex sertifikata, tai jau tikrai neturetu būti jokių liekanų.

Bet visgi tai yra dirbtinis pluostas (perdibtas, kai ir viskoze) is medzio. Chemija neisvengiama. Idomu, kaip su ju suirimu per ilgesni laika.
Atsakyti
QUOTE(austekx @ 2009 01 29, 16:38)

Dėl kanapinių, tai bent jau aš sauskelnių dėl poliesterio negrąžinčiau, nes šiek tiek poliesterio kaip tik sauskelnėms gerai, nes kiek žinau jos su poliesteriu tvirtesnės ir bent jau man atrodo švelnesnės.  g.gif Aišku jeigu knopkės nelaiko, tai kitas reikalas.  doh.gif Bent jau man ekovaikų sauskelnės kietokos, nors naudoti galima. smile.gif Ir kelnyčių ant jų tai tikrai reikia. ax.gif

na del svelnumo tai ka as zinau. as irgi galvojau kad bambinex'ai bus svelnus (bambukas ir siek tiek poliesterio) nu bet jos pas mane dabar siurksciausios is visu blink.gif naudojames gerus tris menesius...
Atsakyti
QUOTE(claries @ 2009 01 29, 12:23)
noreciau pridurti, kad tai - ne atsitiktinumas.
mes turime 4 poras tokiu, ir 4 poru, 2 istruko po dvi spraudes  g.gif ka tai sako apie kokybe?

Mmmmda.... Tada tikrai nieko gero...
QUOTE(prabegom @ 2009 01 29, 16:47)
Bet visgi tai yra dirbtinis pluostas (perdibtas, kai ir viskoze) is medzio. Chemija neisvengiama. Idomu, kaip su ju suirimu per ilgesni laika.

O tai bambukinis audinys taip pat dirbtinis pluoštas tada... Nors bambukas lyg ir ne medis, bet...
Atsakyti
Ar geros šitos atprastukės ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 29 sausio 2009 - 22:35
QUOTE(prabegom @ 2009 01 29, 17:47)

Bent jau apie tenceli parašyta: TENCEL® is fully biodegradable.
Optimum moisture management supports natural bacteriostatic properties without the need for chemical additives. TENCEL® is the purest cellulose fiber and by this the ideal fiber for sensitive skin.
Aišku čia iš gamintojo puslapio...

Kas dėl chemijos, tai jos ir medvilnėje ir visur kur gali būti pilna, ypač visokioje dažytoje:unsure: Kai pasižiūriu į patalynę Lietuvoj parduodamą, mėlynai ir visaip kitaip dažytą, skirtą vaikams, tai net purto.... Ir dar kartais kai pridedama, kad tai medvilnė, gi ekologiškas daiktas doh.gif Per teliką kažkada rodė, kaip daktarai ligos vaikui nerado, nes vis po miego kakta mėlynuodavo. Tėvai visą savaitę kūdikėlį į ligoninę vežiojo blink.gif
Atsakyti