Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(ritukasx @ 2009 01 27, 21:58)
Mane sudomino jusu apkalbeti neperslampami Gemini pakloteliai.  ax.gif
Kazkada tokiu ieskojau Kauno "Vaiku miesto" parduotuveje, deja ten apie tokius nebuvo girdeje. O "Nuko" parduotuviu Kaune isvis nera  verysad.gif
Tai gal kuri visdelto matet, kur tokiu pakloteliu galima isigyti Kaune?  4u.gif

100 metų senai matyta, kaip augat? gal parašyk slaugvitai e0laišką ir paklausk, arba paskambink mirksiukas.gif kontaktai aukštesnėje žinutėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirga @ 2009 01 27, 17:56)
Taip, truputi daugiau nei mazesnioji kaina ir užsakinėjau, tikiuosi neapsigausiu  blush2.gif  tikiuosi is to metro, kurio plotis yra 1,5 man iseis daugiau nei 1 sauskelnės su 2 įklotais, o būtent tiek sumokėjau už 1 pasiūtą daiktą lietuvoj. Ir pasisiūsiu kaip noriu, nes man nepatiko kaip knopkės yra sukaltos.
Beje, po 11 svarų nespėjau nusipirkt, vieną dieną dar davė užsakinėt, o jau kitą kai buvau apsisprendus - out of stock.. Kitoj vietoj vos nenusipirkau už maks kainą, 16 svarų, bet irgi neliko biggrin.gif Tad paklausa yra smile.gif

As ziurejau cia:
http://www.babeco.co...BuyFabrics.html

esu atkreipus demesi, kad kai kurios sauskelnes buna 55 kanapes/45 medv, o kai kurios - su poliesteriu.
LT kazkodel su poliesteriu.
ebay kanapines, jei UK tai po 5-7 svarus galima nupirkt (bet po viena labai neekonomiska). US tai tik po 10 USD maziausiai ir tai, II kokybes (fabric seconds)
Papildyta:
Dar, jei kam kieteja kanapines sauskelnes ar iklotai, radau stai ka: kad tai vyksta ten, kur kietas vanduo. Iseitis - minkstinti vandeni. O su laiku turetu minksteti ir kanapinis audinys.
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 01 27, 23:35)
100 metų senai matyta, kaip augat? gal parašyk slaugvitai e0laišką ir paklausk, arba paskambink mirksiukas.gif kontaktai aukštesnėje žinutėje mirksiukas.gif

Smagu, kad prisimenat mirksiukas.gif
Augam gerai, mano mazius jau savarankiskai vaikscioti bando thumbup.gif
Tik va prie jusu diskusiju neprisijungiu, tik paskaitineju, nes jau jauciuosi atitrukusi nuo pirktiniu sauskelniu reikalu, kadangi naudojam savo siutas ax.gif
Girdejau, kad turetu jau kazkur prekyboje pasirodyti bambuko audiniai, tai gal kazka meistrausim ne vien tik is medvilnes (froto ir flaneles) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 28 sausio 2009 - 10:58
kokia idomia info gavau:
"Daugkartinės sauskelnės TENCEL iš naujos kartos medienos pluošto. Šiam iš greitai augančių eukaliptų medienos gaminamam pluoštui būdingos visų kitų pluoštų gerosios savybės – jis švelnus kaip šilkas, šiltas kaip vilna, vėsus kaip linas, drėgmę sugeriantis geriau už medvilnę. Sukurtas naudojant nanotechnologijas. Tinka ypač jautriai odai. Higieniškas: neleidžia daugintis bakterijoms, gerai sugeria drėgmę, be chemikalų, nedirgina odos. 100 proc. biologinės kilmės.
Plačiau: http://www.tencel.at....php?id=38&L=1"
sakau, gal kas is mamyciu yra bande - nu laaaaabai sudomino mane bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(claries @ 2009 01 28, 18:38)
kokia idomia info gavau:
"Daugkartinės sauskelnės TENCEL iš naujos kartos medienos pluošto. Šiam iš greitai augančių eukaliptų medienos gaminamam pluoštui būdingos visų kitų pluoštų gerosios savybės – jis švelnus kaip šilkas, šiltas kaip vilna, vėsus kaip linas, drėgmę sugeriantis geriau už medvilnę. Sukurtas naudojant nanotechnologijas. Tinka ypač jautriai odai. Higieniškas: neleidžia daugintis bakterijoms, gerai sugeria drėgmę, be chemikalų, nedirgina odos. 100 proc. biologinės kilmės.
sakau, gal kas is mamyciu yra bande - nu laaaaabai sudomino mane  bigsmile.gif

Cia yra aprasyta su maziau euforijos:
http://organicclothi...l_sustaina.html

Isgaunamas is celiuliozes, todel gali buti chemikalu liekanu. Zmonems, kurie jautrus chemijai, ji rinktis rekomenduoja atsargiai. Zodziu, didziausia rizika - del chemikalu liekanu ir galimo dirgiklio jautriam zmogui.

Is esmes, tai nera naturalus pluostas kaip vilna, medvilne, linas ar kanape. Arciau viskozes, nors savybemis gal ir geresnis 4u.gif
Atsakyti
aciu uz nuoroda, prabegom 4u.gif

QUOTE(prabegom @ 2009 01 28, 21:15)
Cia yra aprasyta su maziau euforijos:
http://organicclothi...l_sustaina.html

Isgaunamas is celiuliozes, todel gali buti chemikalu liekanu. Zmonems, kurie jautrus chemijai, ji rinktis rekomenduoja atsargiai. Zodziu, didziausia rizika - del chemikalu liekanu ir galimo dirgiklio jautriam zmogui.

Is esmes, tai nera naturalus pluostas kaip vilna, medvilne, linas ar kanape. Arciau viskozes, nors savybemis gal ir geresnis  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(claries @ 2009 01 28, 19:38)
kokia idomia info gavau:
sakau, gal kas is mamyciu yra bande - nu laaaaabai sudomino mane  bigsmile.gif

popolini dabar pereina prie tencel, planuoja vietoj bambukinių gaminti sauskelnes iš tencel medžiagos. Aš vienus tokius turiu ax.gif Tiesa man medvilinė labiau patinka ax.gif na bet gal čia pagal skonį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prabegom @ 2009 01 28, 20:15)

Visai priešingas aprašymas čia. Ne apie sauskelnes, bet į temą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 29 sausio 2009 - 00:01
Pirkau šiandien kanapines sauskelnes iš rasakilos. Čiupinėju, seginėju - žiūriu kaip reikės vaikui segt. Ir... viena knopkė ėmė ir išlėkė doh.gif (tikrai stengiaus atsargiai atseginėti g.gif) Gerai, kad čekiuko neišmečiau. Tai dabar svarstau, kad jos, nors ir labai mielos, bet ir brangiausiai išeina - 59 Lt ir be jokio įkloto blink.gif O jei ši išlėkus knopkė nėra atsitiktinumas...
Keist jas ar tiesiog grąžint? g.gif

Štai tos:
http://www.rasakila..../sauskelnes.htm
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2009 01 28, 23:57)

Manyčiau atsitiktinumas, pasikeisk į kitas.
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2009 01 28, 23:57)
Pirkau šiandien kanapines sauskelnes iš rasakilos. Čiupinėju, seginėju - žiūriu kaip reikės vaikui segt. Ir... viena knopkė ėmė ir išlėkė  doh.gif (tikrai stengiaus atsargiai atseginėti  g.gif) Gerai, kad čekiuko neišmečiau. Tai dabar svarstau, kad jos, nors ir labai mielos, bet ir brangiausiai išeina - 59 Lt ir be jokio įkloto  blink.gif O jei ši išlėkus knopkė nėra atsitiktinumas...
Ekovaikuose už tą pačią kainą gausi su dviem įklotukais. Aš grąžinčiau.
Atsakyti
QUOTE(laumzirga @ 2009 01 29, 10:19)
Ekovaikuose už tą pačią kainą gausi su dviem įklotukais. Aš grąžinčiau.

Ekovaikuose dar siuntimas kažkiek kainuoja. Pirkau "Žalia žalia" - kaina 62Lt. Bet vistiek pigiau išeina... O ekovaikų irgi labai mielos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edora: 29 sausio 2009 - 09:23