Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 27, 09:23)
tai ir mes dabar su snargliu abi, bet i pabaiga. tikiuosi po  1,5 men maratono per visus galus mums tos ligos iseis doh.gif , nes nusibodo  schmoll.gif , bet velgi-lakstymas siuo sezonu, tai neprotingas butu , prisigaudysiu vel virusu ... tad siam laikui susilaikysiu, bet gal zinote pnvz kur galima tu daugkartiniu gauti ekolog  pampiu, kelnyciu didesniems, as paprastai apsistoju ties babilonais smile.gif

Panevėžy tai gali gauti tik Mother Ease sauskelnių Vaikutyje, Laisvės aikštėje, arba Loritos gamybos ABC sauskelnės su lipukais Vaikų mieste Babilone II. Daugiau nieko negausi, tiesa Nuke yra Lana Care vilnonių kelnyčių, bet jos storos, sunku vaikui judėti, dvejas turėjau, greitai išaugom ir stovi taip sau, mano berniukas mat ruzliukas toks visai ax.gif mums ne snarglys, mūsų kavalierius šypsenas dantytas jau laidyt nori, daiginamės 4 dantukus iš karto, tai biškį ne kas doh.gif
Papildyta:
http://www.vaikutis....es_maniezai.php vaikutyje va tokias kaip tinklapyje gali gauti 4u.gif
Papildyta:
http://www.lorita.lt...ncios-kelnaites lietuviškos, bet nevertos nei dėmesio, nei pinigų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 27 sausio 2009 - 09:41
ai, nu ir vel prisidirbau, rasiau rasiau ir kazka primygiau ir viskas dingo doh.gif lotuliukas.gif

natuke, mums variantas su dubeneliu po sikniuku kai valgom netinka, nes panele baisi jautruole ir nevalgiuke tai as stengiuos kuo ramiau pamaitint ir neblgaskyt jos, nes kitaip liktu vaikas amzinai nedavalges doh.gif galvojau ir apie varianta guldyt isvis plikute miegot bet kad musu lovoj miega... baisiai ciuzinio gaila doh.gif

laumzirga: bambukiniu kazkaip ir as daugiau nebeplanuoju uzsakinet ax.gif o tie papoliniai nors ir uzsilenkia mazinimui vistiek gaunasi kudziau ir minksciau nei bambinex'as su velcro uzsegimu, nes vien tas velcro uzsegimas kek pastorina ir plius yra kietas. o papoliniai (beje kanapiniai lygiai taip pat) yra ir minkstesni ir ploniau vistiek gaunasi kai uzsilenkia. ax.gif

o tas vilnones tikrai galiu parduot mirksiukas.gif (30 lt, atsiusiu i kauna wink.gif jei tinka rasykit az)
Atsakyti
[quote=Olesta,2009 01 27, 10:40]
Panevėžy tai gali gauti tik Mother Ease sauskelnių Vaikutyje, Laisvės aikštėje, arba Loritos gamybos ABC sauskelnės su lipukais Vaikų mieste Babilone II. Daugiau nieko negausi, tiesa Nuke yra Lana Care vilnonių kelnyčių, bet jos storos, sunku vaikui judėti, dvejas turėjau, greitai išaugom ir stovi taip sau, mano berniukas mat ruzliukas toks visai ax.gif mums ne snarglys, mūsų kavalierius šypsenas dantytas jau laidyt nori, daoi su tais dantais .. doh.gif
bet as kiek maciau babilone, vaikutyje net neieskojau, tai iki 9 kg tik dydziai, net nesiveza tu nuo 14 kg...
Atsakyti
[quote=kamilyte9,2009 01 27, 11:04]
[quote=Olesta,2009 01 27, 10:40]
Panevėžy tai gali gauti tik Mother Ease sauskelnių Vaikutyje, Laisvės aikštėje, arba Loritos gamybos ABC sauskelnės su lipukais Vaikų mieste Babilone II. Daugiau nieko negausi, tiesa Nuke yra Lana Care vilnonių kelnyčių, bet jos storos, sunku vaikui judėti, dvejas turėjau, greitai išaugom ir stovi taip sau, mano berniukas mat ruzliukas toks visai ax.gif mums ne snarglys, mūsų kavalierius šypsenas dantytas jau laidyt nori, daoi su tais dantais .. doh.gif
bet as kiek maciau babilone, vaikutyje net neieskojau, tai iki 9 kg tik dydziai, net nesiveza tu nuo 14 kg...
[/quote]
na tokio dydžio, tai nžn ax.gif neapsižiūrėjau, kad jau didelė mergytė blush2.gif popoliniai ir tie iki 15 kg, gal iš Akvilytės tada siuvamų reikia sakytis, ir pigu ir patogu, arba nieko nebedėti ir vaidinti panas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 01 27, 12:23)
na tokio dydžio, tai nžn ax.gif neapsižiūrėjau, kad jau didelė mergytė blush2.gif popoliniai ir tie iki 15 kg, gal iš Akvilytės tada siuvamų reikia sakytis, ir pigu ir patogu, arba nieko nebedėti ir vaidinti panas ax.gif

kelinta d bandom be nieko, tai neina pagauti, na iki pietu dvi-tris padaro kelnytes. bet pasiekimas tas, kad bent jau atsiseda ant puoduko ir reiksmingai po pasisiojimo pasedi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 27, 12:29)
kelinta d bandom be nieko, tai neina pagauti, na iki pietu dvi-tris padaro kelnytes. bet pasiekimas tas, kad bent jau atsiseda ant puoduko ir reiksmingai po pasisiojimo pasedi biggrin.gif

taip greit ir neišeis, reikia kantrybės, vis tiek ateis diena, kai supras, ko iš jos nori thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 01 27, 13:30)
taip greit ir neišeis, reikia kantrybės, vis tiek ateis diena, kai supras, ko iš jos nori thumbup.gif

ji jei ir supras, tai tokio kieto budo, kad jei nenores, tai ir nedarys, dar nei karto mes jos neiveikeme nei vienoj vietoj biggrin.gif ir visada ziuri su tokia veido israiska-nugaletojo sypsena smile.gif viska ji supranta, bet daro kaip jai reikia. na del puodo, tai gal tik kai pasakai supranta, bet brolis xuliganas moko jai ir sisioti, ir ant galvos kaip kapitonui uzsideti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2009 01 27, 00:07)
O iš kur tokios medžiagos užsakinėjamos?  blush2.gif

QUOTE(prabegom @ 2009 01 27, 09:07)
Ir man idomu  g.gif , nes internetu is UK galima, tik kaina apie 11-17 svaru uz metra, kas yra nemazai.
Taip, truputi daugiau nei mazesnioji kaina ir užsakinėjau, tikiuosi neapsigausiu blush2.gif tikiuosi is to metro, kurio plotis yra 1,5 man iseis daugiau nei 1 sauskelnės su 2 įklotais, o būtent tiek sumokėjau už 1 pasiūtą daiktą lietuvoj. Ir pasisiūsiu kaip noriu, nes man nepatiko kaip knopkės yra sukaltos.
Beje, po 11 svarų nespėjau nusipirkt, vieną dieną dar davė užsakinėt, o jau kitą kai buvau apsisprendus - out of stock.. Kitoj vietoj vos nenusipirkau už maks kainą, 16 svarų, bet irgi neliko biggrin.gif Tad paklausa yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumzirga: 27 sausio 2009 - 17:58
QUOTE(Olesta @ 2009 01 27, 10:40)
http://www.lorita.lt...ncios-kelnaites lietuviškos, bet nevertos nei dėmesio, nei pinigų ax.gif

O kuo jos negeros?
Atsakyti
Olesta, noriu pasitikslint, nes zadu savo antram 2.gif ju isigyti, ar apie tokius Gemini paklotelius kalbejai?
http://www.slaugivit.....202008 06.pdf

QUOTE(Olesta @ 2009 01 26, 12:40)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif ne vienkartinės, užtektų keliems vaikams užauginti. Gaila nudvėsė fotikas, būčiau fotkę įmetus kaip atrodo. Gemini produkcija priskiriama prie slaugos prekių ir priemonių, tinka šlapimo nelaikantiems ligoniams, o vaikams irgi kaip po patiesaliukas, kad neprasysiotų, geras labai tuom, kad vaikui pasysiojus sugeria šlapimą, o vaiko užpakalis kaip ir sausas lieka, ko nepasakyčiau apie paprastas lenkiškas paklodes, kurių viena pusė serata, kita medvilnė, bet mano dičkė su jom užaugo ir nieko, tik klodavau jas po paklode, nes man jos tokios nemaloniai šaltos, kai pasysioja, vis tiek serata šaltį traukia, vaikas šlapias guli, jei miegodamas pasysioja ir laiku nepajunti kada tai įvyko. O tos Gemini irgi skalbiamos ir labai įdomios faktūros, na tiesiog reikiapaklausti Nuke arba Vaikų mieste ką turi neperšlampančio. Vadinasi tos paklodėlės Gemini Boddie Pad, gaila, kad čia angliškai, bet va tokių spalvų, su tokiais užrašais ir tokios patogios formos į lovytę po čiužinuku užlenkimui kaip dešiniajame apatiniame kampe, yra dviejų dydžių, aš pirkau didesnę, kad būtų ir paaugusiam vaikučiui Gemini produkcija Puikiai skalbiasi skalbimo mašinoje ax.gif

Atsakyti
Pingvinuk, įklotas tų sauskelnių yra iš labai storo frote ir jį dar reikia perlenkti pusiau norint uždėti, po nugaryte gaunasi storas sluoksnis, tai viena, kelnyčių pagrindas peršlampa, tai antra, o trečia lipukai labai nepatvarūs ax.gif

Claries, taip apie tokius, vieną turiu didelį labai geras thumbup.gif
Atsakyti
Mane sudomino jusu apkalbeti neperslampami Gemini pakloteliai. ax.gif
Kazkada tokiu ieskojau Kauno "Vaiku miesto" parduotuveje, deja ten apie tokius nebuvo girdeje. O "Nuko" parduotuviu Kaune isvis nera verysad.gif
Tai gal kuri visdelto matet, kur tokiu pakloteliu galima isigyti Kaune? 4u.gif
Atsakyti