Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

yra cia mama is Panevezo
Kriiste
ji jau veteranė, tikrai sutiks ir parodyt ir patart - kalba anoj temoj
http://www.supermama...?...0942&st=276
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 26 sausio 2009 - 18:05
QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 26, 17:34)
ne, as nuo panevezio smile.gif

tai ko nieko nesakai mirksiukas.gif
Atsakyti
matai bigsmile.gif
kitą kartą ateini į temą ir šauki KAS ČIA IŠ PANEVEŽIO iš karto atsiras mamų biggrin.gif
Atsakyti
Aš nuo Kriistės gavau daug patarimų 4u.gif AČIŪ jai, netoli gyvenam viena nuo kitos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 01 26, 23:40)
Aš nuo Kriistės gavau daug patarimų 4u.gif AČIŪ jai, netoli gyvenam viena nuo kitos ax.gif

tai va, reikia pasisukauti cia pasirodo lotuliukas.gif
na as ne visai panevezyje, bet apylinkese gyvenu smile.gif-taciau daznai pnvz lankausi smile.gif, tad nuoroda (juk kai kurie krastai nezino pnvz miesto kaimynu, tad nurodau pagrindini artimiausia zinoma miestuka smile.gif), o zinosiu i ka kreiptis, jei tik su pasilakstymu kokiu leksiu i pnvz, tuoj zinute jei nieko pries panevezietems mestelsiu, gal kur susimatysim, gal aplamai patarsite kur mieste galima to gerio nusipirkti, bet tik ne maziams, o didesniems, nes kiek ziurejau, tai tik mazi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2009 01 25, 13:39)
bambukiniai bambinex:
labai faini, gerai laiko, turiu ir su velcro uzsegimu ir su spaudem, tai su spaudem labiau patinka nes velcro uzsegimas labai storas ir vaikui ant pilvelio gulet tikrai nekaifas. <...> i sudeti ieina poliesteris... bet cia su visais LT parduodamai bambukiniais tas pats...
va va... dėl to aš nepirkau bambukinių, dėl to poliesterio, ir dėl pačios technologijos kaip iš bambuko išgaunamas pluoštas. Taip, bambukas labai greit auga ir yra atsinaujinantis šaltinis, bet problema ta, kad iš šerdies pagamint medžiagėlę, tenka panaudot tirpdančius ir minkštinančius chemikalus.. sad.gif

papolini bambukinis ir medvilniniai:
universalaus dydzio, bet labai patogiai susimazina
bet susimažina ant pilvuko klostės pagalba.. Aukščiau rašei, kad jau vien velcro pastorina ir nepatogu guldyt ant pilvuko... g.gif

kanapiniai is ekovaiku:
maisyti su medvilne. NEREALIAI gerai sugeria, tikrai akivaizdziai geriau uz kitus variantus, ir dregme ant ju kazkaip maziau jauciasi  g.gif labai patogiai mazinasi (taip pat kaip papoliniai), tad patogus ir mazam leliukui ir manau dideliam vaikui. puikiai priglunda. turi du skirtingo dydzio iklotukus. kolkas naudojam tik mazuosius, tik jie gal ciut ciut per mazi ir del to kartais susirango  g.gif bet bendrai vertinant sitos sauskelnes kolkas yra mylimiausios  wub.gif
Aš va irgi kai paskaičiau, kad kanapė ir daugiau sugeria, ir nėra apdorojama chemikalais kaip bambukais, tai užsisakiau kanapinės medžiagos ir siūsiu pati.. nes norėčiau turėt daugiau, o kainos jei pirkti tai doh.gif

maziausiai pasiteisino ekomamos su spaudem, bet ne del dregmes sulaikymo o del patogumo. mums kazkaip jos neprigijo (bet tai labai individualu). megztos mums mielesnes ir patogesnes, tad sitos su spaudem vos pora kartu panaudotos guli stalciuje... (jeigu kasnors tokias naudojat ir patinka ar norit isigyt tai sakykit, atiduociau uz simboline kaina (o naujos 72 lt kainuoja  blink.gif ) pas mus M dydis (5-10 kg))
Aš visai norėčiau pirkti, nes kol kas neturiu, o laikausi irgi tos nuostatos, kad išbandyt viską 4u.gif Atsiųstum paštu į Kauną?

vystyklinis popierius:
mano akim ziurin nebutinas daiktas. turim ir stovi nenaudojamas, nes vistiek viso skysto kakio nesugaudo. as visa ta mase laisvai po stipria duso srove ispurskiu be jokio vargo. na, gal kai kais taps kietesnis ir prisireiks? kolkas laikau padejus...
Aš pasiėmiau pirkti, bet padėjau atgal - nenurodyta sudėtis.. g.gif Jei jau aš viską perku ekologišką, ir moku didelius pinigus, tai kam man neaiški medžiaga, ir dar prie pat užpakaliuko? Bandysiu apsieiti be jo...

beje, visai nezadu apsistoti ties tuo ka turiu nes norisi isbandyti ir kitus variantus. be to, man patinka tureti toki kieki kad pilnai uztektu 2-3 dienom, nes nemegstu jungti pustustes skalbimo masinos....
ai, va dar klausimas dėl skalbimo.. jei turėsiu daug įvairių medžiagų sauskelnių, tai nelabai išeis jas kartu skalbt.. nes kanapę reikia 40-60, medvilnę man norėtųsi ant 95 prasukt.. dėl visa ko.. dėl švaros ax.gif
Atsakyti
Sveikos, ekologisku sauskelniu gerbejos 4u.gif Noriu patarimo is jusu. Situacija tokia, kad artejant vasarai noresiu savo braske pratint prie puodo, klausimas kiek ir kokiu sauskelniu (kokiu komplektaciju) tureciau tureti?

Dabar mums 10 menesiu, sveriam 10, 3 kg, esam prie didesnoiu mergaiciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirga @ 2009 01 27, 00:30)
Aš va irgi kai paskaičiau, kad kanapė ir daugiau sugeria, ir nėra apdorojama chemikalais kaip bambukais, tai užsisakiau kanapinės medžiagos ir siūsiu pati.. nes norėčiau turėt daugiau, o kainos jei pirkti tai  doh.gif

O iš kur tokios medžiagos užsakinėjamos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2009 01 27, 00:46)
Sveikos, ekologisku sauskelniu gerbejos  4u.gif  Noriu patarimo is jusu. Situacija tokia, kad artejant vasarai noresiu savo braske pratint prie puodo, klausimas kiek ir kokiu sauskelniu (kokiu komplektaciju) tureciau tureti?

Dabar mums 10 menesiu, sveriam 10, 3 kg, esam prie didesnoiu mergaiciu  blush2.gif

Man atrodo, čia viskas jau buvo iškalbėta pora puslapių atgal smile.gif. Va čia www.popolini.lt jeigu pavartysi, yra info kiek sauskelnių reikia dienai. Galima rišti vystyklus, bent norint pratinti patogiai, mano nuomone (iš to, ką aš žinau) yra geriausia 2 didžio popolini two size - dėl to, kad jas galima ir užmauti ir užsegti - jie gali būti kaip kelnytes. Gal ekovaikose arba rasakiloje taip pat panašių yra - aš netyrinėjau ax.gif. Na ir ant viršaus reikia prilaikiančių kelnaičių - reikia turėti nors 2-3. O vystyklų arba sauskelnių turbūt mažiausiai apie 10, nes vis gi reikia dažnai keisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 26, 23:04)
tai va, reikia pasisukauti cia pasirodo  lotuliukas.gif
na as ne visai panevezyje, bet apylinkese gyvenu smile.gif-taciau daznai pnvz lankausi smile.gif, tad nuoroda  (juk kai kurie krastai nezino pnvz  miesto kaimynu, tad nurodau pagrindini artimiausia zinoma miestuka smile.gif), o zinosiu i ka kreiptis, jei tik su pasilakstymu kokiu leksiu i pnvz, tuoj zinute jei nieko pries panevezietems mestelsiu, gal kur susimatysim, gal aplamai patarsite kur mieste galima to gerio nusipirkti, bet tik ne maziams, o didesniems, nes kiek ziurejau, tai tik mazi sad.gif

friends.gif rašyk rašyk, jei tik nekarščiuosim kaip dabar, tai padėsim kuo galėsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2009 01 27, 00:07)
O iš kur tokios medžiagos užsakinėjamos?  blush2.gif

Ir man idomu g.gif , nes internetu is UK galima, tik kaina apie 11-17 svaru uz metra, kas yra nemazai.
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 01 27, 05:01)
friends.gif rašyk rašyk, jei tik nekarščiuosim kaip dabar, tai padėsim kuo galėsim mirksiukas.gif

tai ir mes dabar su snargliu abi, bet i pabaiga. tikiuosi po 1,5 men maratono per visus galus mums tos ligos iseis doh.gif , nes nusibodo schmoll.gif , bet velgi-lakstymas siuo sezonu, tai neprotingas butu , prisigaudysiu vel virusu ... tad siam laikui susilaikysiu, bet gal zinote pnvz kur galima tu daugkartiniu gauti ekolog pampiu, kelnyciu didesniems, as paprastai apsistoju ties babilonais smile.gif
Atsakyti