tai ne paprastus trusikiukus, bet kazkokias is kelnyciu , kurios yra parodytos ekomamoje? gal nuorodele, man taip gaila ja mauti i tas daugkartines kur salia sikniuko poliet plevele, na aisku idedu vystykliuka arba paprastus trusikiukus, bet nezinau, , nelabai man sitas variantas patinka, o is eko-nesu zinove, todel cia ir klausineju jums juokingu gal dalyku...
Tai man atrodo visi tinka, nes tos kelnytes - tiesiog gražiai susiūti kilpiniai vystyklai, kurių nereikia rišti arba lankstyti, o užtenka užmauti arba susegti. Jie sugeria daugiausia dregmės. O palaikančios kelnaitės yra dedamos ant viršaus - jie apsaugo drabužėlius nuo dregmės. Jie yra arba su natūralia vilna, kuri dar turi avių riebalų (lanolino), arba yra išmerkyti lanoline ir dėl to nepraledižia dregmės.
Yra geriau daryti būtent taip - turėti ir kelnaitės - vystyklus ir vilnoninės kelnaites at viršaus, nes viduje šlapias kelnaites užtenka padžiovinti, vilna išsivalo pati, o šlapią vystyklą reikia skalbti po kiekvieno pasisiavimo.
Nors kai aš auginau Borisą, ta mada dėl daukartinių saukelnių tik prasidėjo ir tų parduotuvių nebuvo, na ir mūsų biudžėtas buvo šiek tiek kuklesnis... tai aš nupirkau vilnones kelnaites iš tindi rindi
po to į triusikėlius dėjau storesnį marlinį vystyklą, o ant viršaus dėjau kelnaitės. Jos yra labai švelnios vilnos, minkštos užpakaliukui. Taip auginau vaikutį nuo metų. Tarp kitko pirkau jų L dydį ir nepataikiau
- mums jie taip ir liko per dideli. Bet mano mažylis niekada nebuvo storulis
Tas kelnaites turiu, galėčiau perleisti jeigu kam reikia pabandyt, tik jie yra vysyškai nudevėti r neturi vaizdo.
tai jinai valgydama labai daznai sysiu padaro, po to miega lengvai slapia o cia gi ir pavalge (reiskia greiciausiai ir pasisiojo), ir pamiegojo (atsibudus garantuotai pasisiojo) ir dar 1,5 val buvo pratampyta su tokia nekeista saukelne
o aš tada laikyčiau virš dubėnėlio kol pasišlapina, o po to maučiau vėl vystyklus ir užbaigčiau migdymą - maitinimą