Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

viskas ok, as dar neturiu daug patirties: tik viena vaika su jomis uzauginau blush2.gif ir tai naudojau daugkartines susegamas praktiskai savo patogumui dazniausiai, na, dar aprisamus vystyklus, tu - tikruju, kur reikia vystyti rankomis ir susegti snapiais - ne, nepraktikavau ax.gif kitos mamos cia labiau yra patyrusios 4u.gif
kalbedama apie medziagines kelnytes, turejau omeny medziagines sauskelnes (kur parduodamos rasakiloje, ekomama, ekovaikai).
kalbedama apie plonesnes kelnytes, taip, turejau omeny tavo taip vadinamus triusikelius (tik as nemegstu sio zodzio, tai sakau - medvilnines kelnaites). triusikeliu daug turim dar is senu laiku - anyta pripirkus buvo rusisku "busimiems anukams" - tai va, dabar sueis kaip tik pavasari smile.gif

QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 26, 11:07)
tai ne paprastus trusikiukus, bet kazkokias is kelnyciu , kurios yra parodytos ekomamoje? gal nuorodele, man taip gaila ja mauti i tas daugkartines  kur salia sikniuko poliet plevele, na aisku  idedu vystykliuka arba paprastus trusikiukus, bet nezinau, , nelabai man sitas variantas patinka, o is eko-nesu zinove, todel cia ir klausineju jums juokingu gal dalyku ir jauciu jau atrodau kaip apskutine
stupid.gif , bet bandysiu aiskintis iki galo smile.gif

Atsakyti
va ekomamoje radau ir virs 14 kg prilaikancias ir medziagines smile.gif manau rizikuosiu isigyti, dar reiks ten issianalizuoti koks siuntimo, isigijimo budas smile.gif
dekui, kazkiek aiskumo gavau, bet , kad iki galo-turbut teks bandyti smile.gif gaila, kad niekas is pazistamu ju nenaudoja
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 01 25, 20:55)
parašyk daugiau plz - čia tos vienkartines, kurios kaip celofanines iš vienos pusės, kaip ligoninėje, ar kitokie? Nes mums taip pat aktualu 4u.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ne vienkartinės, užtektų keliems vaikams užauginti. Gaila nudvėsė fotikas, būčiau fotkę įmetus kaip atrodo. Gemini produkcija priskiriama prie slaugos prekių ir priemonių, tinka šlapimo nelaikantiems ligoniams, o vaikams irgi kaip po patiesaliukas, kad neprasysiotų, geras labai tuom, kad vaikui pasysiojus sugeria šlapimą, o vaiko užpakalis kaip ir sausas lieka, ko nepasakyčiau apie paprastas lenkiškas paklodes, kurių viena pusė serata, kita medvilnė, bet mano dičkė su jom užaugo ir nieko, tik klodavau jas po paklode, nes man jos tokios nemaloniai šaltos, kai pasysioja, vis tiek serata šaltį traukia, vaikas šlapias guli, jei miegodamas pasysioja ir laiku nepajunti kada tai įvyko. O tos Gemini irgi skalbiamos ir labai įdomios faktūros, na tiesiog reikiapaklausti Nuke arba Vaikų mieste ką turi neperšlampančio. Vadinasi tos paklodėlės Gemini Boddie Pad, gaila, kad čia angliškai, bet va tokių spalvų, su tokiais užrašais ir tokios patogios formos į lovytę po čiužinuku užlenkimui kaip dešiniajame apatiniame kampe, yra dviejų dydžių, aš pirkau didesnę, kad būtų ir paaugusiam vaikučiui Gemini produkcija Puikiai skalbiasi skalbimo mašinoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 01 26, 12:40)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif ne vienkartinės, užtektų keliems vaikams užauginti. Gaila nudvėsė fotikas, būčiau fotkę įmetus kaip atrodo. Gemini produkcija priskiriama prie slaugos prekių ir priemonių, tinka šlapimo nelaikantiems ligoniams, o vaikams irgi kaip po patiesaliukas, kad neprasysiotų, geras labai tuom, kad vaikui pasysiojus sugeria šlapimą, o vaiko užpakalis kaip ir sausas lieka, ko nepasakyčiau apie paprastas lenkiškas paklodes, kurių viena pusė serata, kita medvilnė, bet mano dičkė su jom užaugo ir nieko, tik klodavau jas po paklode, nes man jos tokios nemaloniai šaltos, kai pasysioja, vis tiek serata šaltį traukia, vaikas šlapias guli, jei miegodamas pasysioja ir laiku nepajunti kada tai įvyko. O tos Gemini irgi skalbiamos ir labai įdomios faktūros, na tiesiog reikiapaklausti Nuke arba Vaikų mieste ką turi neperšlampančio. Vadinasi tos paklodėlės Gemini Boddie Pad, gaila, kad čia angliškai, bet va tokių spalvų, su tokiais užrašais ir tokios patogios formos į lovytę po čiužinuku užlenkimui kaip dešiniajame apatiniame kampe, yra dviejų dydžių, aš pirkau didesnę, kad būtų ir paaugusiam vaikučiui Gemini produkcija Puikiai skalbiasi skalbimo mašinoje ax.gif

oi, susimaisiau, kad vienkartines ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 26, 12:15)
oi, susimaisiau, kad vienkartines ... doh.gif

žinau ką turėjai omeny, esu naudojusi dukrytės auginimui tokias vienkartines pervystymui kaip patiesaliukus tiesdavomės arba plikinėjimui, kad baldus apsaugot, geras daiktas irgi, bet ne tiek geras kiek daugkartinis daiktas
Atsakyti
vakar turejom nuotyki tai sakau negaliu nepapasakot. ax.gif

pakeiciau vaikui sauskelne, pamaitinau, aisku karalaite uzmigo. jai bemiegant su vyru sugalvojom kad reikia nulekti sen bei ten paziuret kaika. as aisku taip uzsidegiau (kiek gi galima namie sedet), kad vakui atsibudus mikliai apsirengiau pati, vaika i kombinzona smaukst, i kedute ir islekem. vaziuojam vaziuojam ir tik bumt galvon "sauskelnes nepakeiciau!" mega_shok.gif o su ta sauskelne (aisku daugkartine) jau gerokai virs valandos doh.gif vai tai tai galvoju bus cia mums dabar, nes namo jau grizt per velu, su savim nieko nepasiemiau, o uztruksim minimum pusantros valandos... nu ir ka jus sau galvojat? panele tik i prieki pasispyriojo vaziudama (matyt sedet nepatogu buvo), o atgal ramiausiai sau uzmigo ir nekele jokiu pretenziju kad jai slapia ar ka...
grizom namo, pirmiausia aisku lekiau sauskelne keist. buvom su papolini bambukine sauskelne tai jinai visa slaput slaputele buvo (dar tiek tikrai nei karto nebuvo suslapinta) bet virsutiniai rubeliai liko sausi ir panele jokiu nepasitenkinimo pozymiu nekele, o ir uzpakaliukas nei sukaites, nei paraudes ax.gif
tai sakau gal reiks taip labai nebijot ir i lauka pvz eit su daugkartinem ax.gif
Atsakyti
Mes taip ir einam, pavalgom, pasikeičiam sauskelnytes ir varom su tokiom, kol miega nesysioja, dažniausiai parsinešu saustėlį, ir pasysioja tik kai nubunda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 01 26, 16:08)
Mes taip ir einam, pavalgom, pasikeičiam sauskelnytes ir varom su tokiom, kol miega nesysioja, dažniausiai parsinešu saustėlį, ir pasysioja tik kai nubunda smile.gif

tai jei po valgymo keist tai jo.
o as visada keiciu pries valgyma nes valgydama panele 90% kad uzmigs doh.gif tai jinai valgydama labai daznai sysiu padaro, po to miega lengvai slapia doh.gif o cia gi ir pavalge (reiskia greiciausiai ir pasisiojo), ir pamiegojo (atsibudus garantuotai pasisiojo) ir dar 1,5 val buvo pratampyta su tokia nekeista saukelne blush2.gif
Atsakyti
tai ne paprastus trusikiukus, bet kazkokias is kelnyciu , kurios yra parodytos ekomamoje? gal nuorodele, man taip gaila ja mauti i tas daugkartines kur salia sikniuko poliet plevele, na aisku idedu vystykliuka arba paprastus trusikiukus, bet nezinau, , nelabai man sitas variantas patinka, o is eko-nesu zinove, todel cia ir klausineju jums juokingu gal dalyku...

Tai man atrodo visi tinka, nes tos kelnytes - tiesiog gražiai susiūti kilpiniai vystyklai, kurių nereikia rišti arba lankstyti, o užtenka užmauti arba susegti. Jie sugeria daugiausia dregmės. O palaikančios kelnaitės yra dedamos ant viršaus - jie apsaugo drabužėlius nuo dregmės. Jie yra arba su natūralia vilna, kuri dar turi avių riebalų (lanolino), arba yra išmerkyti lanoline ir dėl to nepraledižia dregmės.

Yra geriau daryti būtent taip - turėti ir kelnaitės - vystyklus ir vilnoninės kelnaites at viršaus, nes viduje šlapias kelnaites užtenka padžiovinti, vilna išsivalo pati, o šlapią vystyklą reikia skalbti po kiekvieno pasisiavimo.

Nors kai aš auginau Borisą, ta mada dėl daukartinių saukelnių tik prasidėjo ir tų parduotuvių nebuvo, na ir mūsų biudžėtas buvo šiek tiek kuklesnis... tai aš nupirkau vilnones kelnaites iš tindi rindi
user posted image
po to į triusikėlius dėjau storesnį marlinį vystyklą, o ant viršaus dėjau kelnaitės. Jos yra labai švelnios vilnos, minkštos užpakaliukui. Taip auginau vaikutį nuo metų. Tarp kitko pirkau jų L dydį ir nepataikiau ax.gif - mums jie taip ir liko per dideli. Bet mano mažylis niekada nebuvo storulis blush2.gif
Tas kelnaites turiu, galėčiau perleisti jeigu kam reikia pabandyt, tik jie yra vysyškai nudevėti r neturi vaizdo.
tai jinai valgydama labai daznai sysiu padaro, po to miega lengvai slapia  o cia gi ir pavalge (reiskia greiciausiai ir pasisiojo), ir pamiegojo (atsibudus garantuotai pasisiojo) ir dar 1,5 val buvo pratampyta su tokia nekeista saukelne 

o aš tada laikyčiau virš dubėnėlio kol pasišlapina, o po to maučiau vėl vystyklus ir užbaigčiau migdymą - maitinimą wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 26 sausio 2009 - 16:59
KAIP BUTU FAINA JEI NORS VIENA KUR NETOLIS MANES GYVENTU thumbup.gif
patartu, parekomenduotu... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamilyte9: 26 sausio 2009 - 17:11
tai jei tu Klaipedoje, tai Natuke is ten ir tikrai turi ka parekomenduot ir patart thumbup.gif

QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 26, 18:10)
KAIP BUTU FAINA JEI NORS VIENA KUR NETOLIS MANES GYVENTU  thumbup.gif
patartu, parekomenduotu... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(claries @ 2009 01 26, 18:33)
tai jei tu Klaipedoje, tai Natuke is ten ir tikrai turi ka parekomenduot ir patart  thumbup.gif

ne, as nuo panevezio smile.gif
Atsakyti