QUOTE(rupestelis @ 2008 05 28, 03:38)
norejau paklausti, ar sluoksnis prie odeles labai idreksta, ta prasme kaip ir paprastas medvilninins vystyklas?aciu uz atsakymus
Jei būna pasisiojęs nedaug, tai sluoksnis prie odelės nebūna labai šlapias, bet jei būnu ilgai netikrinus (pvz. kai būnam lauke, ar miega) ir po to randu daug prisisiotus įklotus ar sauskelnes, tai būna gerokai šlapias jausmas. Bet jau savaitė kaip naudojam vystyklus ir daugkartines sauskelnes, bet dar nenušutom
QUOTE(vytaute28 @ 2008 05 28, 06:50)
labas,
man irgi kilo keletas klausimų. kažkaip pagalvojau, kad bambukinės sauskelnės ir vilnonės kelnytės kartu sumautos sudaro labai storą sluoksnį. tai buvau nutarus užsisakyti medvilninių vystyklų ir vilnos kelnytes. bat paskaičius supratau, kad mamos labai džiaugiasi bambukinėmis sauskelnėmis.
ar bambukines sauskelnes reikia keisti po kiekvieno pasisiojimo? nes įsivaizduoju, kad vystyklus tai tikrai reikia.
ir dar yra pirkti vilnonių įklotų. ar juos kas nors naudojat. rašo, kad juos galima dėti arčiausiai odelės.
žodžiu kas galit pakonsultuokit, ką kaip ir su kuo reikia naudoti.
nes man laiko vis mažėja, o aš vis dar mėtausi.
Aš įsigijau ir tų ir tų
Tie medvilniniai vystyklai labai labai super mažiukams, bent man taip atrodo
Be to, aš į vystyklus dedu kartais po du įklotus, tai būna taip, kad įklotai sušlampa, o pats vystyklas - sausas. Tai tik pakeičiu įklotus, o vystyklą palieku tą patį - taigi ilgiau naudoju. O kartais jei vystyklas tik truputį sudrėkęs nepuolu jo skalbti - išdžiovinu ant gyvatuko ir dar kartą naudoju, juk nieko neatsitiks, kad išdžiovinau truputį apsisiotą - tuoj vėl šlapias bus, tai pakeisiu nauju
Turiu ir bambukinių sauskelnių - geros jos. Tik turi tokią savybę - jos tikrai gerokai ilgiau džiūsta už medvilnines sauskelnes. Tas pats pasakytina apie bambukinius įklotus. Bet bambukiniai įklotai tikrai pastebėjau, kad geri - jei įdedu bambukinį įklota ir dar priedo po apačia medvilninį, tai esu beveik garantuota, kad vystyklas bus sausas. Aišku, greičiausiai džiūsta vystyklai
QUOTE(Žirklutės @ 2008 05 28, 09:12)
O geriau vienos rūšies sausklenėm neapsiribot, geriau pradžiai po vieną įvairių rūšių, kad atrastum sau geriausias. Nes net ir tos bambukinės įvairios yra, su lipukais, knopkėm, skirtingas audinys ir pan...
Aš taip irgi dariau - iš pradžių užsisakiau visko po vieną, o paskui dasipirkau, kas patiko.
Prilaikančių kelnyčiu turiu dvi - vilnones ir poliesterines ir jų pilnai man užtenka, daugiau tikrai nereikia