QUOTE(baibokiukas @ 2009 01 23, 17:06)
Olesta, aš nelinkus dėl tokių dalykų po gydytojus lakstyti, pirma pabandau pati, paprastai visada per kelias dienas praeina, vertinu situaciją, nelabai tie gydytoja skuba daryti dar tuos tyrimus.
Bet jei aš matau problemą, tai stengiuosi šalinti priežastį( šiuo atveju tikrai rūpinčiausi bakterijomis) ir greitai, nes vaikui tai skauda odytę, o jeigu tepaliukas padeda, tai matysis ir po kelių patepimų, bus aiški ir priežastis.
Labas rytas.Bet jei aš matau problemą, tai stengiuosi šalinti priežastį( šiuo atveju tikrai rūpinčiausi bakterijomis) ir greitai, nes vaikui tai skauda odytę, o jeigu tepaliukas padeda, tai matysis ir po kelių patepimų, bus aiški ir priežastis.
Užsiimti savigyda ir eksperimentais su vaiku - na truputį neatsakinga sakyčiau. Nebent pati esate gydytoja. Sakot, nelinkę gydytojai daryti tyrimus. Tai eičiau tol, kol padarytų. Ir pas tokį, kuris darytų. Ir geriau sumokėčiau privačiam už konsultaciją, negu pirkčiau vaistus, kurie neaišku ar padės. Sakote, per kelias dienas praeina. Kad praeina, tai nereiškia,kad išgyja. Vaistas galbūt pašalino tik simptomus. Iš kur jūs gaunate priešgrybelinius vaistus be recepto ? Jei parduodami be recepto, vadinasi greičiau gydantys simptomus, nei ligą. Išbandote vieną, kitą, nepadeda, o kiek vaiko organizmas per odą gavo be reikalo vaistų ? Ir kiek chemijos nusėdo jo kepenyse..