Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(Edora @ 2009 01 23, 11:32)
O šilkinio įkloto nemėginai? Sako, jie tinka itin jautriems

oi, tai kad vargas jauciu tik bus- pakakina daznai, kaip as ji isplausiu graziai g.gif .kol isdzius- daug vienetu reik turet, o mes jau dideles, kad pirkt naujus iklotus, neapsimoka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 01 23, 11:46)
na mes jautrūs, bet iki žaizdų tai toli gražu blink.gif reikia gydyti kuo skubiau, kad infekcija kokia nepriliptų prie vaikelio, mums tai pajautrėja, tai vėl nieko, irgi dantukai dygsta šiuo metu tongue.gif dieną keičiamės vos pasysioję, na, o naktį kaip atsikeliam blush2.gif

na mes tai visai nejautrios buvom, nei kokios alergijos, nei nieko ,tik va prasidejo verysad.gif nei vienam vaikui taip nebuvo schmoll.gif reik kazkaip iki puoduko pratempt (jau 1,3metu), bet dbr tai vargas kazkoks unsure.gif ir sudocrem, bepanten nlb tinka. radau toki sena likuti desitin (su zuvu taukais, smirdantis toks ax.gif ), tai tas gerai, bet kad vaistinese dbr nerandu jo schmoll.gif kuo cia dar patepus g.gif
Atsakyti
tai naktį turbūt jau sausas miega, gal užtektų tą šilkinį nakčiai dėt, nes sako, kad jis irgi gydo. Dar galima dėti kokį spec. poperį, kuris apsaugo užpakaliuką nuo dregmės. O kaip jūsų reikalai su puoduku? Nes man atrodė, kad su daugkartinėmis sauskelnėmis auginamą kūdikį galima pradėti anksčiau pratinti prie puoduko g.gif Tai gal nors kakius jau galima pagauti?
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 01 23, 14:13)
tai naktį turbūt jau sausas miega, gal užtektų tą šilkinį nakčiai dėt, nes sako, kad jis irgi gydo. Dar galima dėti kokį spec. poperį,  kuris apsaugo užpakaliuką nuo dregmės. O kaip jūsų reikalai su puoduku? Nes man atrodė, kad su daugkartinėmis sauskelnėmis auginamą kūdikį galima pradėti anksčiau pratinti prie puoduko g.gif Tai gal nors kakius jau galima pagauti?

popieriu dedu visada. nakciai tai jau ir bijau det daugkartines, nes blogai pasidaro schmoll.gif o su puoduku nekaip, nors pradzioje, kai meginau sodint, buvau ir apsidziaugus bigsmile.gif - tik pasodini- ir kakis, bet tai tik atsitiktinumai budavo, pasirodo. dbr tik pasedi- ir viskas, tai kol kas ir nesodinu (laukiu, kol truputi 'samoningesne' taps,ner kur skubet, su pirmaisiais irgi neskubejau). vadinasi, mano atveju, daugkartines greiciau neatpratina daryt i kelnes biggrin.gif del slapio uzpakaliuko niekad nezirzdavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2009 01 23, 11:59)
jau kokius 2men zaizdeles ant uzpakaliuko nepraeina (kartais iki kraujo), tai nakciai tenka vienkartines det unsure.gif . kai buvo mazesne, to nebuvo, nors ir po kiekvieno pasisiojimo nekeisdavau. dbr intensyviai lenda dantys, gal del to taip g.gif tik pasisioja ,reikia keist, nes po to su riksmais reikia tai daryt. jum nera tokiu problemu?

Aš ieškočiau čia ligos, iš savo patirties galėčiau sakyti, kad gali būti grybelis, auksinis stafilokokas, arba virškinimo fermentų sutrikusi veikla. Bet kuriuo atveju duočiau gerųjų bakterijų arba gyvą jogurtą, pradžiai tepčiau klotrimozolio tepalu , nes kaip suprantu paprasti tepaliukai nebepadeda. Jei daugiau simptomų leistų įtarti fermentų stoką, duočiau po 1/5 - 1/6 Kreono kapsulės valgio metu kelias dienas, jei nepadėtų, kreipčiaus į gydytojus, nes taip neturi būti, reiktų ieškoti, kas taip erzina odytę, nes tikrai čia ne vystyklai kalti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baibokiukas: 23 sausio 2009 - 16:43
Man irgi panašiai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(baibokiukas @ 2009 01 23, 16:42)
Aš ieškočiau čia ligos, iš savo patirties galėčiau sakyti, kad gali būti grybelis, auksinis stafilokokas, arba virškinimo fermentų sutrikusi veikla. Bet kuriuo atveju duočiau gerųjų bakterijų arba gyvą jogurtą, pradžiai tepčiau klotrimozolio tepalu , nes kaip suprantu paprasti tepaliukai nebepadeda. Jei daugiau simptomų leistų įtarti fermentų stoką, duočiau po 1/5 - 1/6 Kreono kapsulės valgio metu kelias dienas, jei nepadėtų, kreipčiaus į gydytojus, nes taip neturi būti, reiktų ieškoti, kas taip erzina odytę, nes tikrai čia ne vystyklai kalti.

tas tai tiesa viskas ką rašot, BET pirma reikia nustatyti, kas iš tikrųjų vargina odelę, o tik paskui tepti klotrimazoliu, vis dėl to stiprus vaistas. Aš saviškį gydau skiestu Cutivatu su Essexu (1:2), bet tik tada kai jau labai reikia, o šiaip daug plikinėjam ir naudojame specialų vystyklų tepaliuką su cinku Kreipkitės nedelsiant į gydytoją 4u.gif
Atsakyti
Olesta, aš nelinkus dėl tokių dalykų po gydytojus lakstyti, pirma pabandau pati, paprastai visada per kelias dienas praeina, vertinu situaciją, nelabai tie gydytoja skuba daryti dar tuos tyrimus.
O jums patiems ilgai tęsiasi bėdos su užpakaliuku, kažką ne taip darote. Dygsta dantukai, silpsta imunitetas, sutrinka žarnyno mikroflora, gali suaktyvėti blogosios bakterijos, tarp blogų bakterijų įsigali grybelis, o visa atsispindi ant užpakaliuko, kurio problemos tęsiasi kaip supratau ne savaitę jau. Čia viso labo tik mano pasvarstymai, neįsižeiskit, nes jie gali būti ir neteisingi 4u.gif . Bet jei aš matau problemą, tai stengiuosi šalinti priežastį( šiuo atveju tikrai rūpinčiausi bakterijomis) ir greitai, nes vaikui tai skauda odytę, o jeigu tepaliukas padeda, tai matysis ir po kelių patepimų, bus aiški ir priežastis.
Atsakyti
Mums kažkada buvo nepraeinantys bėrimai su vienkartinėm, tai po to daugkartinės gelbėjo. Jeigu nėra kažkokių ligų, tai nuo bėrimų padeda buvimas nuogam ir dažnas keitimas. smile.gif Šiaip kai dantys dygsta, tai tas sysius piktesnis, tai sakyčiau dažniau keisti reik.
Pritariu Olestai: jeigu neaišku nuo ko taip yra, tai pas gydytojus laikas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolytė @ 2009 01 23, 17:09)
Mums kažkada buvo nepraeinantys bėrimai su vienkartinėm, tai po to daugkartinės gelbėjo. Jeigu nėra kažkokių ligų, tai nuo bėrimų padeda buvimas nuogam ir dažnas keitimas. smile.gif Šiaip kai dantys dygsta, tai tas sysius piktesnis, tai sakyčiau dažniau keisti reik.
Pritariu Olestai: jeigu neaišku nuo ko taip yra, tai pas gydytojus laikas. 4u.gif

lotuliukas.gif dažniau nebeišeina, nes ir taip vos systelėjus keičiama lotuliukas.gif o kadangi pas mus polinkis į AD, tai mūsų bėda aiški ir vaistai aiškūs, šiai dienai odelė graži, bet tarpais užeina parausta ir vėl aprimsta. Sutinku dėl bakterijų, dabar mums lenda 4 dantukai ir dabar taip pamąsčius, kol gėrė Bifolacą, tol bėrimų nebuvo, pabandysiu duot vėl, ačiū už mintį mirksiukas.gif
Atsakyti
na nelabai paliksi nuogai lakstyt 1,3 metų vaiką, nepripratintą prie puoduko ax.gif
geriausia tiesiog labai dažnai keisti ir pastoviai tikrinti, ar sausas g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 01 23, 10:20)
puikiai žinau, kad čia ne skelbimų lenta, bet galbūt ką nors sudomins:
bambino mio

buvau pasiryžusi mažių auginti ekologiškai, bet greitai ryžtas išgaravo  blush2.gif  tai tiesiog galbūt kas nors turit ir  reikia papildymo ar norite išbandyti.

Gaila, kad mano vaikui per mažas, už tokią kainą tikrai verta.
Atsakyti
QUOTE(baibokiukas @ 2009 01 23, 16:42)

oho blink.gif mes su ligom nedraugaujam, tai kazkaip ir negirdejus apie tai g.gif dekui, gal pravers 4u.gif
Atsakyti