Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(laumzirga @ 2009 01 14, 10:03)
Vai tai tai.. o aš tiek smėlinukų prisipirkau  doh.gif ir kelis šliaužtus... Aš plastikinės apsaugos nežadu naudot, su vilnonėm bandysim. Tai ant jų pavyktų pėdkelnes užmaut ?

Nepergyvenk, vistiek per savaitę visus smėlinukus išaugs biggrin.gif
Ant savo megztų kelnyčių pėdkelnes užmaunu, o kur ilgom klešnėm, tai tik kojines dedu.
Tiesiog man toks rengimas patogesnis, nedėčiau smėlinukų, net jei ir su vienkartinėm auginčiau, man jie nepatinka ir daug krapštymosi. Geras daiktas nebent į lauką einant, kad bambos nenušalt. Arba kol bamba neužgijus, kad niekas nespaustų ties juosmeniu.
Šliaužtukai pradžioj visai nieko, ypač kur užpakalis atsisega, dabar dar vieną turim vilnonį iš rasakilos, bet nepatogus, užpakalis neprasisega ir sunku kojines užmauti, kad neslydinėtų.
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2009 01 14, 12:23)
Nepergyvenk, vistiek per savaitę visus smėlinukus išaugs  biggrin.gif
O aš pačių mažiausių ir neprisipirkau smile.gif Turiu kelis, bet daugiausia pirkau 62/68, o LanaCare'o vilnoniuką kombį berods 74.
Atsakyti
Tai galiu paguosti - man labai patogu su bodžiukais. Kiekvienas, matyt, atranda savą, patį pačiausią būdą biggrin.gif Į vilnones trumpas kelnytes dedu įklotuką, užsegu kelnytes, ant viršaus - bodžiuką susegu ir maunu pėdkelnes. Man kažkaipnesmagu, kai vaiko pilvas plikas. Bet kol buvo mažas mažutėlis, gal marškinukus ir dažniau vilkdavau.

O šliaužtukai su neprasegamu klynuku tikrai nepatogūs - nėra kaip patikrinti, ar šlapias.
Atsakyti
Laba visoms,

neseniai susidomejau daugkartinemis ekologiskomis sauskelnemis, taciau Lietuvos internetiniu psl. nestudijuoju. Ishnarsiau uzsieninius tinklalapius ir apsisuko galva nuo gausybes pasiulos.
Ar yra naudojanciu tokiu firmu sauskelnes: Swaddlebees, bumGenius, Softbums?

Uzsisakiau pabandymui Swaddlebees Organic AIO, ir bumGenius one size sauskelnes...laukiu kada atsius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2009 01 17, 17:44)
Laba visoms,

neseniai susidomejau daugkartinemis ekologiskomis sauskelnemis, taciau Lietuvos internetiniu psl. nestudijuoju. Ishnarsiau uzsieninius tinklalapius ir apsisuko galva nuo gausybes pasiulos.
Ar yra naudojanciu tokiu firmu sauskelnes: Swaddlebees, bumGenius, Softbums?

Uzsisakiau pabandymui Swaddlebees Organic AIO, ir bumGenius one size sauskelnes...laukiu kada atsius lotuliukas.gif

Apie BumGenius SM, berods, rašyta. Gal net šioje temoje
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2009 01 17, 17:44)
Laba visoms,

Tai ne Lietuvoje randates? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2009 01 17, 20:43)
Tai ne Lietuvoje randates?  ax.gif

Kolei kas Lietuvoj mirksiukas.gif tik turim kas is uzsienio gali parvezt artimiausiu laiku, todel ir sukuoju interneta nuo ryto iki vakaro blush2.gif

Bandysiu paieskot atsiliepimu apie bumGenius...bent jau rolleyes.gif
Atsakyti
Ar yra bandziusiu Bambino Mio mokomuju kelnaiciu ant puoduko???
http://www.zylutes.l...les/Page978.htm
Atsakyti
puikiai žinau, kad čia ne skelbimų lenta, bet galbūt ką nors sudomins:
bambino mio

buvau pasiryžusi mažių auginti ekologiškai, bet greitai ryžtas išgaravo blush2.gif tai tiesiog galbūt kas nors turit ir reikia papildymo ar norite išbandyti.
Atsakyti
jau kokius 2men zaizdeles ant uzpakaliuko nepraeina (kartais iki kraujo), tai nakciai tenka vienkartines det unsure.gif . kai buvo mazesne, to nebuvo, nors ir po kiekvieno pasisiojimo nekeisdavau. dbr intensyviai lenda dantys, gal del to taip g.gif tik pasisioja ,reikia keist, nes po to su riksmais reikia tai daryt. jum nera tokiu problemu?
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2009 01 23, 11:59)
jau kokius 2men zaizdeles ant uzpakaliuko nepraeina (kartais iki kraujo), tai nakciai tenka vienkartines det unsure.gif . kai buvo mazesne, to nebuvo, nors ir po kiekvieno pasisiojimo nekeisdavau. dbr intensyviai lenda dantys, gal del to taip g.gif tik pasisioja ,reikia keist, nes po to su riksmais reikia tai daryt. jum nera tokiu problemu?

O šilkinio įkloto nemėginai? Sako, jie tinka itin jautriems
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2009 01 23, 10:59)

na mes jautrūs, bet iki žaizdų tai toli gražu blink.gif reikia gydyti kuo skubiau, kad infekcija kokia nepriliptų prie vaikelio, mums tai pajautrėja, tai vėl nieko, irgi dantukai dygsta šiuo metu tongue.gif dieną keičiamės vos pasysioję, na, o naktį kaip atsikeliam blush2.gif
Atsakyti