Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(ritukasx @ 2008 11 12, 15:26)
Arba gali pabandyti namie pasiutu sauskelniu, ir daug pigiau gaunasi, nei tos pirktines  4u.gif Yra mamu,kurios siuna ir parduoda  ax.gif

kur cia tos mamos bigsmile.gif ? gal kurios nors mezga tas kelnytes? nes 80lt pardej moketi man per brangu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(turbo sraige @ 2008 11 28, 15:29)
kur cia tos mamos  bigsmile.gif  ? gal kurios nors mezga tas kelnytes? nes 80lt pardej moketi man per brangu  doh.gif

galiu savo parduot pigiau, viena kart nesiotos...
Atsakyti
Parduotuvėse yra ir pigesnių nei 80 lt: http://www.ekomama.l...?cPath=26_36_53
Mes turbūt tokias visiškai sudėvėsim, nes nešiojam ir dieną ir naktį tongue.gif Dar pradėjom vilnonius bodžius nešioti ir dieną ir naktį, superinis daiktas, tik va tie lt nemaži gaunas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolytė @ 2008 11 28, 19:56)
Parduotuvėse yra ir pigesnių nei 80 lt: http://www.ekomama.l...?cPath=26_36_53
Mes turbūt tokias visiškai sudėvėsim, nes nešiojam ir dieną ir naktį tongue.gif Dar pradėjom vilnonius bodžius nešioti ir dieną ir naktį, superinis daiktas, tik va tie lt nemaži gaunas rolleyes.gif

O kuom jau tokie geri tie vilnoniai bodziai??? As irgi ziurejau ziurejau juos ir galvojau ar verta juos pirkti...
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2008 11 28, 23:03)
O kuom jau tokie geri tie vilnoniai bodziai??? As irgi ziurejau ziurejau juos ir galvojau ar verta juos pirkti...

Dabar tokiu oru labai gerai, nes vaikui visada šilta ir nugara šlapia nebūna. smile.gif Tik tuos vilnonius rūbelius rankom skalbti reikia, bet aš kažkurioj vokiškoj parduotuvėj buvau radus paaiškinimą, kad vilnonius apatinius užtenka keisti ir skalbti rečiau, negu medvilninius. Bet dėl šilumos tai tikrai labai geras dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2008 11 18, 00:07)
Čia man regis tokios kaip Bambinexas, tai tada niekalas visiškas ir veltui neimčiau, kai ieškojau savo vaikuo tokių, tai buvau radusi šitą tinklapį...

tikrai? ech, kaip gaila tada... as taip tikejausi, kad cia gera varianta radau... o tu bandei? kodel tokia bloga nuomone, is kur zinai? as vis tiek ketinau pabandyt pirmiau, tik neturesiu ten tiek ilgai zaist ir bandyt, noreciau jau turet variantus, kai mazylis gims...

QUOTE(anastasssija @ 2008 11 23, 13:58)
Agnyte , as ir is Airijos mirksiukas.gif  gal radai Airijoj koki tinklapi ? ar perki is Lietuvos? gi neprisikrausi pilno lagamino sauskelniu doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

labukas wub.gif o kaip smagu rast kazka savo mirksiukas.gif
del sauskelniu as neradau dar nieko Airijoj, bet ketinu siustis is Anglijos, nes ten visada buna geresnes kainos nei Airijoj, juolab, kad mano tevai gyvena Siaurinej Airijoj, tad ten vadinasi dar Anglija ir labai gerai su siuntimu gaunasi. jie kartais ko prireiks - galim suskoperuot bet kada 4u.gif buvau radus labai gera psl UK, bet va blogu atsiliepimu isgirdau, tai reikia eit dar palandziot. o kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(Agnyte... @ 2008 12 01, 02:07)
tikrai? ech, kaip  gaila tada... as taip tikejausi, kad cia gera varianta radau... o tu bandei? kodel tokia bloga nuomone, is kur zinai? as vis tiek ketinau pabandyt pirmiau, tik neturesiu ten tiek ilgai zaist ir bandyt, noreciau jau turet variantus, kai mazylis gims...
labukas  wub.gif o kaip smagu rast kazka savo  mirksiukas.gif
del sauskelniu as neradau dar nieko Airijoj, bet ketinu siustis is Anglijos, nes ten visada buna geresnes kainos nei Airijoj, juolab, kad mano tevai gyvena Siaurinej Airijoj, tad ten vadinasi dar Anglija ir labai gerai su siuntimu gaunasi. jie kartais ko prireiks - galim suskoperuot bet kada  4u.gif buvau radus labai gera psl UK, bet va blogu atsiliepimu isgirdau, tai reikia eit dar palandziot. o kaip tu?

Seniai aš iš čia pirkausi, tada aptarnavimas labai šaunus buvo http://thebabyorchar...p...dex&cPath=2
Atsakyti
Agnyte, jei tokios kaip Bambinexas, tada tikrai nieko gero, nežinau ar yra kam patinka Bambinexas, bet ačiū Dievui turiu pirkusi tik vieną vienetą - didžiausias minusas - nėra jokio suraukimo ties kojytėmis, tai tos sauskelnės tolygu kaip vystyklas su prilaikančia juostele per liemenį, šonai ties šlaunytėmis neapsispaudžia visiškai, gerai, jei tik sysias pataikys vaikiukas daryti, visa kita krenta lauk. Ir dar....juosmens apimtį reikia laaaabbbai gerai žinoti, NES lipukai brūžina pilvuką, jei neužtenka apimties tiek, kad susisegtų, sugeriamumas irgi vienam systelėjimui, man jos nei per kur netinka - ir skalbiau, sakau gal tas padės, bet nieko panašaus, kaip mazgotė blush2.gif o tie kiauri šonai tai irgi doh.gif per šlaunyčių šonus pilvas matosi doh.gif lieku ištikima Popoliniams ir Disanos aprišamiems vystyklams wub.gif ir be abejonės vilnonėms kelnytėms wub.gif
Atsakyti
Nusimezgėme kelnytes:
user posted image

user posted image

miksas iš visokių 100 % vilnonių siūlų, veikia irgi visu 100 %, išploviau, lanolizavau ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2008 12 01, 09:14)
Agnyte, jei tokios kaip Bambinexas, tada tikrai nieko gero, nežinau ar yra kam patinka Bambinexas, bet ačiū Dievui turiu pirkusi tik vieną vienetą - didžiausias minusas - nėra jokio suraukimo ties kojytėmis, tai tos sauskelnės tolygu kaip vystyklas su prilaikančia juostele per liemenį, šonai ties šlaunytėmis neapsispaudžia visiškai, gerai, jei tik sysias pataikys vaikiukas daryti, visa kita krenta lauk. Ir dar....juosmens apimtį reikia laaaabbbai gerai žinoti, NES lipukai brūžina pilvuką, jei neužtenka apimties tiek, kad susisegtų, sugeriamumas irgi vienam systelėjimui, man jos nei per kur netinka - ir skalbiau, sakau gal tas padės, bet nieko panašaus, kaip mazgotė blush2.gif o tie kiauri šonai tai irgi doh.gif per šlaunyčių šonus pilvas matosi doh.gif lieku ištikima Popoliniams ir Disanos aprišamiems vystyklams wub.gif ir be abejonės vilnonėms kelnytėms wub.gif

drinks_cheers.gif Mums irgi Popoliniai geriausi
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2008 12 01, 11:50)
miksas iš visokių 100 % vilnonių siūlų, veikia irgi visu 100 %, išploviau, lanolizavau ir viskas ax.gif

Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baibokiukas @ 2008 12 01, 02:31)
Seniai aš iš čia pirkausi, tada aptarnavimas labai šaunus buvo http://thebabyorchar...p...dex&cPath=2

QUOTE(Olesta @ 2008 12 01, 09:14)
Agnyte, jei tokios kaip Bambinexas, tada tikrai nieko gero, nežinau ar yra kam patinka Bambinexas

aciu labai visoms uz nuosirdzius patarimus. matyt reikes dairytis kitur... 4u.gif

QUOTE(Olesta @ 2008 12 01, 11:50)
Nusimezgėme kelnytes:
user posted image

user posted image

saunuole drinks_cheers.gif puikus darbelis
Atsakyti
Jau pykstu aš tų visų sauskelnių doh.gif , ar aš jų uždėt nemoku doh.gif mums viskas bėga per šonus, ir dieną ir naktį šonai šlapi verysad.gif
Atsakyti