Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(Olesta @ 2008 11 15, 23:12)
Sveika atvykusi, iš pradžių taip ir bus, kad rūriukas bus didesnis, ką bedėtum, o be vilnonių, nu jei gaudysi kiekvieną sysiuką, tai apsieisit, bet vilnonės tiesiog būtinos, kad viršutiniai rūbeliai liktų sausi. Vaikelis tikrai ne per mažas, aš savąjį pradėjau vystyti nuo 5 parų, kai nukrito bambutės liekana, dabar jau mes didesni ir esam perpratę visas subtilybes. Sėkmės ieškant Jums geriausio varianto mirksiukas.gif

Olesta, o kokiais tu tada rubais rengei savo lelyte? Man lygiai ta pati problema buvo kaip ir Dijai. Juk pagal uzpakalio dydi, tai dviem ismierom didesni rubeliai buvo per mazi. O jeigu rengi dar didesniais, tai visos kojos kabojo ir kaklo iskirpte palei pilva buvo. Cia kalbu apie sliauztinukus, pizamytes ir pan.
Tiesiog domiuosi ateiciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2008 11 15, 21:35)
Sveikutes 4u.gif  Jungiuosi ir as i Jusu buri  mirksiukas.gif  Nusipirkau medvilnines, bambukines sauskelnes, disana vystyklu, visu imanomu iklotu pabandymui, ir dvejas vilnones kelnaites. Tai dabar galvoju nuo ko cia pradeti bandyti  g.gif

Ar 2 sav. kudikis nera per mazas  g.gif  Pirkau viska is ekomamos maziausiu dydziu, o ne tas auganciam vaikui. Pasiziurejau tai uzdejus ir tas bambukines ir vilnones ruriukas jau gaunas per pus didesnis uz pati vaika  blink.gif  I jokius drabuziukus tikriausiai netilpsime. Tai sakau, gal mes dar mazi joms, ar deti tik vien bambukines be vilnoniu  g.gif

Ir dar sakykit - pirmiausia man jas visas (bei visus iklotus) tikriausiai reikia perskalbti pries naudojant? Ar naudoti ir panaudojus perskalbti?

Aš vysčiau nuo pat gimimo, tikrai nebuvo per mažas smile.gif O kol vaikiukas dar mažutis, manau, pakanka į vilnones kelnaites įdėti kelis įklotukus. Keisti vis tiek reikia dažnai, nes kakoja dažnai. mažiukai tik per šonus dažnai "pavaro", nes kojytės dar - kaip viščiuko ir ne visos kelnaitės gerai prisiglaudžia smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Juratelele @ 2008 11 16, 10:48)
Olesta, o kokiais tu tada rubais rengei savo lelyte? Man lygiai ta pati problema buvo kaip ir Dijai. Juk pagal uzpakalio dydi, tai dviem ismierom didesni rubeliai buvo per mazi. O jeigu rengi dar didesniais, tai visos kojos kabojo ir kaklo iskirpte palei pilva buvo. Cia kalbu apie sliauztinukus, pizamytes ir pan.
Tiesiog domiuosi ateiciai smile.gif

Rengdavau siaustinukus ir kelnytes, o dabar užsegu bodukus didesnius nei pagal dydį prikaluso, kažkaip su kaklu ir kojomis viskas tvarkoj pas mus g.gif kai einam į lauką, tai rengiu maikutę, tas vilnones kelnytes ir megztuką, o jei yra šalta ar drėgna, tai ant maikutės ir kelnyčių rengiu šliaužtukus šiltesnius, o tada jau į kombinezoną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2008 11 16, 14:06)
Rengdavau siaustinukus ir kelnytes, o dabar užsegu bodukus didesnius nei pagal dydį prikaluso, kažkaip su kaklu ir kojomis viskas tvarkoj pas mus g.gif kai einam į lauką, tai rengiu maikutę, tas vilnones kelnytes ir megztuką, o jei yra šalta ar drėgna, tai ant maikutės ir kelnyčių rengiu šliaužtukus šiltesnius, o tada jau į kombinezoną mirksiukas.gif

Aisku smile.gif Man kazkaip nepavyko bodziuka ant tokiu sauskelniu apmauti, kai mazajam buvo menuo g.gif Na, gal su kitu pypliuku atrodys kitaip smile.gif
Atsakyti
Aciu Olesta, Aciu Ziogeli mirksiukas.gif
Na, o mes siandien jau be pampersu kol kas leidom diena thumbup.gif Nakciai tai uzdesiu manau pampersiuka, nes sunaudosim visas bandymui isigytas sauskelnes ir vystyklus. Tikiuosi iki rytojaus viskas isdzius. Na ir plesim pirkiniu sarasa, kad pereitumem vien prie daugkartiniu.
O dejau as vien tik sauskelnes ar vien tik tuos disanos vystyklus - be tu vilnoniu kelnaiciu. Mat maziukui nepatiko su vilnonemis, o ir atrode, kad jis zemyn galva guli, mat po rura didziulis kukulas. Issivertem puikiai, neperslapom ne vienu drabuzeliu - keiciau kas 2 val. O ir visi drabuzeliai tada puikiai tinka, nereikia didesniu.
Na augsim, tai prieisim gal ir prie vilnoniu uzmovimo ant virsaus.
Atsakyti
labukas mielosios!

na zinokit, koki psl vakar radau apie sauskelnes - kainos pasakiskos. o ir pasirinkt galima ir bambukines, ir medvilnines ir t.t. cia is UK siustis, bet ypac kai svaro kursas taip krites dabar tai kainos net zavi! galima pvz nusipirkt sauskelniu, iklotu bei vilnoniu kelnaiciu jau 2 dydziu is karto su visais priedais ir net kibirus gauti uz ta pati ir apsirupinti visam auginimui uz £280. galima pirkti ir atskirai po viena arba mazesniais kiekiais. paziurinekit, su LT kainom nelabai ka ir lygint... 4u.gif

http://www.littlelam....php/findclas/9
Atsakyti
Čia man regis tokios kaip Bambinexas, tai tada niekalas visiškas ir veltui neimčiau, kai ieškojau savo vaikuo tokių, tai buvau radusi šitą tinklapį...
Atsakyti
Agnyte , as ir is Airijos mirksiukas.gif gal radai Airijoj koki tinklapi ? ar perki is Lietuvos? gi neprisikrausi pilno lagamino sauskelniu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamyčiukai, mes pirmą dieną su daugkartinėm sauskelnėm draugaujam ir niekaip nesuprantu kodėl mums per šonus viskas bėga g.gif ar aš čia ką ne taip darau g.gif
Atsakyti
QUOTE(RėjKa @ 2008 11 26, 22:54)
Sveikos mamyčiukai, mes pirmą dieną su daugkartinėm sauskelnėm draugaujam ir niekaip nesuprantu kodėl mums per šonus viskas bėga  g.gif ar aš čia ką ne taip darau  g.gif

O ar dedi vilnones kelnytes ant viršaus?
Atsakyti
QUOTE(RėjKa @ 2008 11 26, 23:54)
Sveikos mamyčiukai, mes pirmą dieną su daugkartinėm sauskelnėm draugaujam ir niekaip nesuprantu kodėl mums per šonus viskas bėga  g.gif ar aš čia ką ne taip darau  g.gif

O naujas išskalbet? Aš jau išbandžiau, kol naujos, neskalbtos, tai tada beveik nesugeria, o kai išskalbi nors karta viskas ok. smile.gif Ir vilnones ant viršaus būtinai reik dėti. smile.gif

O man nuotykis buvo su vilnoniu bodžiuku, išskalbiau skalbiankėj kartu su visais vystyklais ir sakyčiau labai nieko blogo nenutiko, aišku rankom skalbtas buvo švelnesnis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 11 27, 03:09)
O ar dedi vilnones kelnytes ant viršaus?

Nededu, nes naudojam 3in1 ax.gif va tokias blush2.gif

QUOTE(Karolytė @ 2008 11 27, 12:38)
O naujas išskalbet? Aš jau išbandžiau, kol naujos, neskalbtos, tai tada beveik nesugeria, o kai išskalbi nors karta viskas ok

unsure.gif neišskalbiau blush2.gif dabar jau išskalbiau, žiūrėsim kaip dabar seksis bigsmile.gif , beje nakčiai buvau papildomai įdėjusi įklotą, tai atsikėlė sausas thumbup.gif (nors naktį geria daug MP ir daug sysioja , huggies visada toks šlapias būdavo, kad nebesugerdavo doh.gif )
Atsakyti