QUOTE(Juratelele @ 2008 11 07, 10:30)
Mano kleckui dabar beveik 7 men. Vilnoniu kelnaiciu nededu, nes neisivaizduoju, kaip su jomis elgtis ir kiek ju reikia. Kai man mazasis prasiusioja sauskelnes, tai as tu kelnaiciu tureciau prisipirkti praktiskai kiekvienam keitimui, juk nedesiu dregnu dar karta. Be to, uzdejus dar viena sluoksni, kaip tada vaikiuka rengti, kokius virsutinius rubelius deti???? Nors jis ir dabar i jokius netelpa su tom sauskelnem ir visais joms priklausanciais iklotais. Ir dar klausimelis-ar vaikui patogu su tokiu guzu klyne, kai jis net kojyciu normaliai istiesti negali? Sakau, man milijonas klausimu. Arba as is tiesu nemoku naudotis.
Papildyta:
Kaip as dekinga visoms mamytems, kad netingi man patarti. Tikrai, nuosirdus aciu. Laukiu Jusu minciu.
Papildyta:
Kaip as dekinga visoms mamytems, kad netingi man patarti. Tikrai, nuosirdus aciu. Laukiu Jusu minciu.
Dienai gali uztekti vienu/dveju kelnaiciu, jas reikia mauti ant bambukiniu/kanapiniu/medvilniniu sauskelniu, arba i jas tiesiog prideti daug iklotuku. Tu vilnoniu buna labai ivairiu, vienos storesenes, kitos plonesnes, mes naudojam Swandlebees merinosu vilnos, man jos labai patinka. Nors dienai visgi vengiu apskritai vilnoni sluoksni mauti del tos pacios priezasties - storina, nebent kartais i lauka, na ziema, kai bus salta, turetu jos labai praversti. Bet labiausiai man patinka toks vilnonis iklotelis (is ekovaiku pirktas), kuri tiesiog idedu ties prasisiojama vieta po bodziuku, jas uzspaudzia ir prilaiko bodziukas, o ir audinys kibus, tad prisikabina prie bet kokiu sauskelniu ir nenuslysta niekur. Na labai labai retai pasitaiko, kad vos vos prasisioja, bet cia del mano pacios kaltes, kai nesuziuriu. Siaip patikrinu visada ar sauskelnes jau perslapusios ir keiciu tada, kai rubeliai dar sausi.
Papildyta:
QUOTE(Juratelele @ 2008 11 07, 08:34)
O kokias Jus pati naudojate? Gal galit rekomenduoti?
Mes naudojam bambukines ir kanapines is ekovaiku, jau kokius 8 men, intensyviai, tad jos pasidariusios tokios kietos. Bet i vidu as dar segu papildoma sluoksni - bambukini ikloteli, kuri minkstutis Pirktas is www.spiritofnature.co.uk Dar turim nauju (menesi naudojamu) kanapiniu ir medvininiu, pirktu is ebay (siunciaus is JAV), pirktos is sito pardavejo:
http://stores.ebay.c...reens-Diaper-Co
Kainavo po kazkur 30-35 lt su siuntimu, na kaina tikrai juokinga Jos, kaip ir visos, mums per plonos, tad as dedu papildomu idekliuku (kai pirktiniu idekliuku pritruksta - tiesiog prikarpau senu medvilniniu rubeliu labai gerai ir ekonomiskai sueina ) , kitaip vaikas kaipmat prasisiotu. Kanapinies siek tiek daugiau sugeria, bet medvilnines jau tokio minkstumo
Tai tiek