Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(Gelyteee @ 2008 10 31, 15:50)
O kokios firmos Jusu viln.ikloteliai? Ir kaip juos sugadinot???  g.gif
Ar šiaip įmanoma būtų dėti TIK vil.įklotą ir iškart vilnones kelnes? Aš taip su pala darau - ją dedu ir kelnytes.

taigi pačiom pirmom dienom kaip mečiau vystyklus skalbti, užjungiau 95 laipsnius tempos doh.gif nes prikakinti buvo, ir per skubėjimą ir neapsižiūrėjimą sumečiau ir vilnoniukus skalbti, tai dabar jie labai mažiukai patapo doh.gif bet naudoju vis tiek, na tiesiai į kelnytes, tai gal maža naudos, vat ant palos uždėti ir tada kelnytes tai liuks variantas, nes vaikas drėgmės nejaus. Aš pirkau 2 vnt. Rasakiloje mirksiukas.gif tai aš vis neprisiruošiu juos abu į vierną susiūti, kad būtų 1 ilgesnis, bet mano kai berniukasm, tai kaip tik ant priekio tinka uždėti tongue.gif
Atsakyti
Vilnonio tai nebandėm, nes aš kaip supratau, jis reikalingas, jeigu kelnytės praleidžia, o mūsų kadangi nepraleido, tai net nebandėm. tongue.gif
Man atrodo ryžių popierius tai sausumo nepriduoda, bent jau aš neradau, kad ant jo būtų parašyta taip.
Mes naudojam iš ekomamos, kur dėžutėj. thumbup.gif
Bandėm ir fliesini įklotuką, kur iš vienos pusės medvilnė, iš kitos fliesinė medžiagytė, šiaip visai geras. rolleyes.gif
Atsakyti
O gal bandėt kuri nors tą sausąjį?
http://www.ekomama.l...957ee36eaa728ef

aš popierių irgi iš dėžutės ekomamos naudoju thumbup.gif man labai patinka, kad kai padaro tirštąjį reikalą, tai lengviau su skalbimu tada einasi susitvarkyti, o ir šiaip vaikas man atrodo sausesnis, nei vien plikus įklotus dėti. Vilnonius įklotus dedu tiesiai prie odelės, tada marlė, aprišamas vystyklas, vilnonės kelnytės-pas mane Lana Care, bet jos man nepatinka, nes storokos schmoll.gif o vat dabar ant šito mano minėtojo derinio užsegiau vilnonę dalį nuo Loveybums vilnonių sauskelnių, tai ploniukas berniukas gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
mes pabandem vilnones kelnytes ir iklotukus medvininius - nepatiko. Galim parduot kam nors, bandem tik viena karta, o prisipirkus turiu kruuuva.....
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 10 31, 17:42)
mes pabandem vilnones kelnytes ir iklotukus medvininius - nepatiko. Galim parduot kam nors, bandem tik viena karta, o prisipirkus turiu kruuuva.....

O kokias vilnones kelnaites turit, kokios firmos ir kokio dydzio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 10 31, 18:14)
O kokias vilnones kelnaites turit, kokios firmos ir kokio dydzio?  4u.gif

loveybums turim, dydis NB/SM tai cia kaip suprantu maziausias, na musm 3.5 men jau buvo per mazos...
Atsakyti
Laba diena, mamos,

noriu ir as prisijungti prie diskusijos ir Jusu patarimu sulaukti. Prisipazistu, visos temos neperskaiciau 4u.gif , nes jau galva nuo informacijos susisuko smile.gif Neduoda man ramybes tas vaiko auginimas su vienkartinem sauskelnem, juolab, kad berniuka auginu. Kai namuciuose salta, tai nuogu uzpakaliuku pabuna iki poros valandu per para. Turiu isigijusi bambukines sausklenes is ekovaikai, bet esu nusivylusi. Jos tooooooookios storos doh.gif vaiko i jokius rubelius negaliu ivilkti verysad.gif Bandziau nedeti iklotu, tai prasiusioja kiaurai. Be to, dar jos tokios kietos, kad mazuliukui tikrai nepatogu.
Investuoti tukstancius ir paskui viska ismeseti neturiu jokio noro. Nebezinau, ka ir daryti.
Labai laukiu Jusu pagalbos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juratelele @ 2008 11 06, 23:06)
Laba diena, mamos,

noriu ir as prisijungti prie diskusijos ir Jusu patarimu sulaukti. Prisipazistu, visos temos neperskaiciau 4u.gif , nes jau galva nuo informacijos susisuko smile.gif Neduoda man ramybes tas vaiko auginimas su vienkartinem sauskelnem, juolab, kad berniuka auginu. Kai namuciuose salta, tai nuogu uzpakaliuku pabuna iki poros valandu per para. Turiu isigijusi bambukines sausklenes is ekovaikai, bet esu nusivylusi. Jos tooooooookios storos  doh.gif  vaiko i jokius rubelius negaliu ivilkti verysad.gif  Bandziau nedeti iklotu, tai prasiusioja kiaurai. Be to, dar jos tokios kietos, kad mazuliukui tikrai nepatogu.
Investuoti tukstancius ir paskui viska ismeseti neturiu jokio noro. Nebezinau, ka ir daryti.

Pabandykit medvilnines, jos daug minkstesnes. Bet velgi priklauso nuo audimo. O ir kai kurie bambukiniai idekliukai labai minksti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 11 07, 00:08)
Pabandykit medvilnines, jos daug minkstesnes. Bet velgi priklauso nuo audimo. O ir kai kurie bambukiniai idekliukai labai minksti  4u.gif

O kokias Jus pati naudojate? Gal galit rekomenduoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juratelele @ 2008 11 06, 23:06)
Laba diena, mamos,

noriu ir as prisijungti prie diskusijos ir Jusu patarimu sulaukti. Prisipazistu, visos temos neperskaiciau 4u.gif , nes jau galva nuo informacijos susisuko smile.gif Neduoda man ramybes tas vaiko auginimas su vienkartinem sauskelnem, juolab, kad berniuka auginu. Kai namuciuose salta, tai nuogu uzpakaliuku pabuna iki poros valandu per para. Turiu isigijusi bambukines sausklenes is ekovaikai, bet esu nusivylusi. Jos tooooooookios storos  doh.gif  vaiko i jokius rubelius negaliu ivilkti verysad.gif  Bandziau nedeti iklotu, tai prasiusioja kiaurai. Be to, dar jos tokios kietos, kad mazuliukui tikrai nepatogu.

Kol vaikiukas mazas (nezinau amziaus), tol ir atrodys tos sauskelnes dideles, tiesiog reikia islaukti pora menesiu arba pirkti naujagimiams, bet ju uzteks tik labai trumpam laikui ax.gif
O vilnones kelnaites dedate ant virsaus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 11 07, 10:13)
Kol vaikiukas mazas (nezinau amziaus), tol ir atrodys tos sauskelnes dideles, tiesiog reikia islaukti pora menesiu arba pirkti naujagimiams, bet ju uzteks tik labai trumpam laikui  ax.gif
O vilnones kelnaites dedate ant virsaus?  smile.gif

Mano kleckui dabar beveik 7 men. Vilnoniu kelnaiciu nededu, nes neisivaizduoju, kaip su jomis elgtis ir kiek ju reikia. Kai man mazasis prasiusioja sauskelnes, tai as tu kelnaiciu tureciau prisipirkti praktiskai kiekvienam keitimui, juk nedesiu dregnu dar karta. Be to, uzdejus dar viena sluoksni, kaip tada vaikiuka rengti, kokius virsutinius rubelius deti???? Nors jis ir dabar i jokius netelpa su tom sauskelnem ir visais joms priklausanciais iklotais. Ir dar klausimelis-ar vaikui patogu su tokiu guzu klyne, kai jis net kojyciu normaliai istiesti negali? Sakau, man milijonas klausimu. Arba as is tiesu nemoku naudotis. verysad.gif
Papildyta:
Kaip as dekinga visoms mamytems, kad netingi man patarti. Tikrai, nuosirdus aciu. Laukiu Jusu minciu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juratelele @ 2008 11 07, 10:30)
Mano kleckui dabar beveik 7 men. Vilnoniu kelnaiciu nededu, nes neisivaizduoju, kaip su jomis elgtis ir kiek ju reikia. Kai man mazasis prasiusioja sauskelnes, tai as tu kelnaiciu tureciau prisipirkti praktiskai kiekvienam keitimui, juk nedesiu dregnu dar karta. Be to, uzdejus dar viena sluoksni, kaip tada vaikiuka rengti, kokius virsutinius rubelius deti???? Nors jis ir dabar i jokius netelpa su tom sauskelnem ir visais joms priklausanciais iklotais. Ir dar klausimelis-ar vaikui patogu su tokiu guzu klyne, kai jis net kojyciu normaliai istiesti negali? Sakau, man milijonas klausimu. Arba as is tiesu nemoku naudotis.  verysad.gif
Papildyta:
Kaip as dekinga visoms mamytems, kad netingi man patarti. Tikrai, nuosirdus aciu. Laukiu Jusu minciu. smile.gif

Vilnoniu kelnaiciu uztektu dvieju, nes ju nereikia kaskart plauti: vienas panaudoji, nuimi ir padziauni, tada kitas uzdedi, ir jokiu budu neplauk ju, panaudojus. Tik pries pradedant naudoti, jas reikia palaikyti lanolino tirpale, kad atsinaujintu visos gerosios vilnos savybes - silumos ir dregmes sulaikymas ax.gif Toki tirpala gali isigyti tose sauskelniu internetinese parduotuvese, specialiai vilnai skirta. Ir taip gali keliolika kartu tas vilnones kelnaites panaudoti iki kito lanolizavimo ax.gif
Pamatysi, su vilnonem visai kitaip viskas ir neperslaps taip greitai smile.gif
Aisku, uzpakaliukas bus dar storesnis verysad.gif Bet as pastebejau, kad vaikui augant tas uzpakaliukas vis mazesnis atrodo. Beje, as naudoju didesnius drabuziukus, kad galeciau ta siek tiek issiputusi uzpakaliuka aprengt lotuliukas.gif
Parekomenduosiu: pacios ploniausias vilnones kelnaites galima isigyti Rasakila.lt
VA TOKIOS. Kol kas plonesniu neteko matyti smile.gif
Atsakyti