Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(Gelyteee @ 2008 10 28, 17:00)
Sveikos mamytės,

gundžiaus gundžiaus ir susigundžiau tomis daugkartinemis. Nors ir šiaip jau pirmagimį namuose ant palų auginau, antrąją - taip kartais su jomis laikydavau, bet sakau reikia jau su jom atsisveikint.

Ir užsipirkau iš ekomamos internetu perdaug sauskelnių.  unsure.gif
Tai va, dabar turiu bėdą jas parduoti. Pirkau tik prieš savaitę - siuntinį gavau prieš 3dienas - 10. 25dn. Turiu net sąskaitą, jei kas norėtų įsitikinti.

Sauskelnės 8vnt - 6 TIKRAI nenaudotos, tik 2 pabandžiau - ir tai tik po vieną kartą. Jos pagamintos iš ekologonės medvilnės, yra ir įklotėlis su jomis.
Žodžiu - pirkau štai šias:
http://www.ekomama.l...products_id=127

Galiu siųsti ir į kitą miestą. Pati esu Kaune - Jurbarke.
Kam įdomu - prašom siūlyti kainytę ir bandysim susitart.  4u.gif

O kodel jus nusprendet parduoti sias sauskelnes? Nepatiko ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 10 28, 17:22)
O kodel jus nusprendet parduoti sias sauskelnes? Nepatiko ar kaip?  g.gif

Sveiki,
sauskelnės tikrai liux thumbup.gif . Parduodu ne todėl, kad nepatiko, o dėl to, kad perdaug nusipirkau doh.gif . Internetu užsisakiau 16 sauskelnių (kaip ir paprastai rekomenduojama), bet per tas kelias dienas kai jas išbandžiau, pamačiau, jog man tiek nereikia, nes jau ir naudodama palas ir šias sauskelnes nešvarias iškart išsiskalbiu rankom, o ne dedu į skalbimo mašiną.
Atsakyti
QUOTE(Gelyteee @ 2008 10 29, 10:00)
Sveiki,
sauskelnės tikrai liux  thumbup.gif . Parduodu ne todėl, kad nepatiko, o dėl to, kad perdaug nusipirkau doh.gif . Internetu užsisakiau 16 sauskelnių (kaip ir paprastai rekomenduojama), bet per tas kelias dienas kai jas išbandžiau, pamačiau, jog man tiek nereikia, nes jau ir naudodama palas ir šias sauskelnes nešvarias iškart išsiskalbiu rankom, o ne dedu į skalbimo mašiną.

Kaip keista, kad jums 16 sauskelniu yra per daug ax.gif As turiu daugiau, bet noriu dar daugiau. Todel kaip tik siandien baigsiu pasisiuti dar seserias ax.gif
As tai nepardavineciau Jusu vietoj ax.gif
O jeigu taip nusprendet, tai sekmes pardavime 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 29 spalio 2008 - 09:07
Mums šešiolika irgi buvo truputį mažai, va kai dabar ant puodo mokomės, tai aišku tiek jau nereikia.
Medvilninės tai man patiko, kad jos džiūna greit palyginus. Bet aš tai visada skalbiankėj skalbiu, rankomis tai turbūt būtų vargelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyteee @ 2008 10 29, 10:00)
Sveiki,
sauskelnės tikrai liux  thumbup.gif . Parduodu ne todėl, kad nepatiko, o dėl to, kad perdaug nusipirkau doh.gif . Internetu užsisakiau 16 sauskelnių (kaip ir paprastai rekomenduojama), bet per tas kelias dienas kai jas išbandžiau, pamačiau, jog man tiek nereikia, nes jau ir naudodama palas ir šias sauskelnes nešvarias iškart išsiskalbiu rankom, o ne dedu į skalbimo mašiną.

Na aš turiu 8 vnt. ir praktiškai retai tepanaudoju, nes pakanka 8 vnt. Disanos aprišamų, tai 5 vnt. Popolini One Size Organic stovi nepanaudoti nei kartelio 4u.gif taip, kad labai suprantu, kodėl 16 vnt. per daug, ypač jei tuoj pat mama išskalbia, aš skalbiu kasdien, tai užtenka sočiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2008 10 29, 11:33)
Na aš turiu 8 vnt. ir praktiškai retai tepanaudoju, nes pakanka 8 vnt. Disanos aprišamų, tai 5 vnt. Popolini One Size Organic stovi nepanaudoti nei kartelio 4u.gif taip, kad labai suprantu, kodėl 16 vnt. per daug, ypač jei tuoj pat mama išskalbia, aš skalbiu kasdien, tai užtenka sočiai thumbup.gif

O tai kiek Jus per diena sunaudojat? g.gif
As jeigu kazkur 8 per diena sunaudoju, vakare isskalbiu, tai kitai dienai man kitu reikia, nes tos dar nespeja iki galo isdziuti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 10 29, 11:38)
O tai kiek Jus per diena sunaudojat?  g.gif
As jeigu kazkur 8 per diena sunaudoju, vakare isskalbiu, tai kitai dienai man kitu reikia, nes tos dar nespeja iki galo isdziuti  ax.gif

Aš naudoju dieną 8 vnt. aprišamų Disanos vystyklų, jei pritrūkstu, naudoju Loveybums vilnones sauskelnes su medvilniniais įklotais, turiu 6 komplektus....vakare išskalbiam, ryte sausa ir vėl naudojam, tai tos One Size pas mus retai naudojamos, laukiam, kol sysioti daugiau pradėsim.
Atsakyti
Pas mus viskas ratuku, vienas naudojam, kitos jau džiūsta, jei pasysina, tai nepatingiu ir rankomis tuoj pat praskalauti ir padžiauti, o šiaip vakare į skalbimo mašiną, išmėtom ant gyvatuko ir ryte vėl turim ką naudoti. O jei sutingstam, tai naudojam viską iš eilės ką turim, ir bambuką, ir savo siūtas, ir vien tik marlę, visaip susimąstom. Į lauką tai dedamės vienkartines, nes miegam ilgai lauke blush2.gif tik vat dar vilnones reikia atsargines pasigaminti, reikės eiti spintos platybes apžvelgti, gal rasim ką tinkamo perdirbimui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2008 10 29, 10:55)
Aš naudoju dieną 8 vnt. aprišamų Disanos vystyklų, jei pritrūkstu, naudoju Loveybums vilnones sauskelnes su medvilniniais įklotais, turiu 6 komplektus....vakare išskalbiam, ryte sausa ir vėl naudojam, tai tos One Size pas mus retai naudojamos, laukiam, kol sysioti daugiau pradėsim.

Na, tai po teisybei turi 8(aprišami)+6(Loveybums įklotai)+3(onesize, kurias naudoji)=17 komplektų smile.gif Suprantama, aprišami per naktį išdžiūsta, tai tie 8 jums patys pagrindiniai.
Mes sunaudojam panašiai - apie 8 per dieną, bet kadangi naudojam sauskelnes, ne aprišamus (daug terlionės, tingiu rišt, nors ir turim), tai reikia dar 8 kitai dienai, kol anos džiūsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmogs: 29 spalio 2008 - 11:53
QUOTE(Olesta @ 2008 10 29, 12:10)
Pas mus viskas ratuku, vienas naudojam, kitos jau džiūsta, jei pasysina, tai nepatingiu ir rankomis tuoj pat praskalauti ir padžiauti, o šiaip vakare į skalbimo mašiną, išmėtom ant gyvatuko ir ryte vėl turim ką naudoti. O jei sutingstam, tai naudojam viską iš eilės ką turim, ir bambuką, ir savo siūtas, ir vien tik marlę, visaip susimąstom. Į lauką tai dedamės vienkartines, nes miegam ilgai lauke blush2.gif tik vat dar vilnones reikia atsargines pasigaminti, reikės eiti spintos platybes apžvelgti, gal rasim ką tinkamo perdirbimui lotuliukas.gif

Tai pasirodo, Jus visai nemazai ko turit 4u.gif O as jau buvau nustebus, kaip cia taip su tais 8 vnt. apsisukat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 10 29, 12:51)
Tai pasirodo, Jus visai nemazai ko turit  4u.gif O as jau buvau nustebus, kaip cia taip su tais 8 vnt. apsisukat  ax.gif

man tie aprišami tai patys pačiausi, nes ploni, įdedu savo siūtus marlinius, flanelinius įklotus, viskas paskui išsikomplektuoja, viskas greitai džiūna ir kai išmokau aprišti, tai labai greitai gaunasi...džiūsta greitai, tai tų Loveybums mums kada prireikia, kada ne, žiūrint, kaip sysiojam ir kaip triūtinam lotuliukas.gif būna, kad uždedu Loveybums, aptriūtina ne tik įklotus, bet ir vilnones kelnytes kraščiukus, nu ką tada sekantiems 5 įklotų komplektams stopas, kol neišdžiūna vilnonis jų pagrindas, nes turiu tik vieną. Nu tada ir raišiojamės. Jei jau nebeturiu išdžiūvusio nieko, kas pasitaiko itin retai, tai dedu vieną trikampį marlės gabalą, ant jo kitą stačiakampį marlės gabalą ir suvystau, ant viršaus dedu vilnones prilaikančias thumbup.gif savo siūtas turiu dvejas, bet per ilgąjį savaitgalį planuoju pasiūti daugiau, nes dar dekrete paskutines dienas leisdama prisikarpiau, o pasiūti jėgų nebepakako blush2.gif
Atsakyti
Na pas mus tai tokia situacija - uzdedu vilnones - prilaikancias kelnytes ir i vidu dedu savo senasias palas. Man taip lyg geriausia, nors siaip jas po kiekv.systelejimo reikia isimti ir keisti. Su daugk.sauskelnem gal nevisai susidraugavau ar neissiaiskinau kaip jos veikia, bet man kazkaip jas uzdejus + vilnones kelnytes ant virsaus perdaug ten visko gaunasi. O ir karta padarius sysiuka jau mana pana saukia ir suprask reikia sausa deti (nors naudojau bambukines). Ar as ko nepagavau, ar kaip. blink.gif Bet ar jus, mamytes, keiciat tas sauskelnes vaikuciui kaskart kai padaro maza reikaliuka?

Tai va praktiskai sakau man isvis uztektu tik tu vilnoniu kelnyciu. Nu bet gal as susidraugausiu ir su medziaginem sauskelnem... ax.gif
Atsakyti