Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

Na su daugkartinėmis mes tik sugijom nuo bėrimų stebuklingai per parą oda susitvarkė, šiąnakt va išmiegojo su Disanos aprišamu vystyklu ir mano siūtu flaneliniu įklotuku ir vystyklinio popieriaus lapeliu, flanelę nors gręžk, o užpakaliukas rausvas kaip persikiukas, jokio šutimo ax.gif būčiau taip su vienkartinėm palikus, tai amen, ir kas keisčiausia, su vienkartinėm jis man peršlampa, o su aprišamais ir vilnonėm kelnytėm rūbeliai lieka sausi thumbup.gif nebenoriu net pažiūrėti į vienkartines g.gif vakar atvežė man dar 5 vnt. Disanos aprišamų, man tik trūksta dabar iš Rasakilos vilnonių 60 dydžio ilgaklešnių kelnyčių ir viskas bus super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 10 09, 00:05)
Super mintis  thumbup.gif Gal galit ką nors patart ką reikėtų įsigyti metinukui pabandymui?

Mano beveik metinukė, tai geriausios man yra mother-ease medvilninės sauskelnės. https://canshop.moth... Pirktos Vaikutyje, maždaug 50lt kainavo. Į vidų įsegu bambukinį įklotą ir popieriuką įdedu. Jos geros paaugusiam vaikui, nes gana greitai užsideda ir jei jis bus tik su jom, tai taip lengvai nenusiims. Kur turiu su lipukais, tai plėšia ir staiposi nuogu užpakaliu blush2.gif Tada jau būtinai išorines kelnytes dedu.
Tik dabar vaikutyje medvilninių vieno dydžio lygtais nebėra, yra bambukinės tos pačios firmos ir to pačio modelio, tik žymiai švelnesnės. Bet panašios yra ir ekomamoj http://www.ekomama.l...7c6d1e3bd3a3526 Kol dar turit laiko, tai galit įvairių rūšių išbandyt, dar ir modeliuką šalia turit wub.gif Tikrai atrasit kas labiausiai patinka, o ko pirkti nelabai verta.
Tik jei pirksit vaikuty, tai atsargiai, ten pardavėjos raganos, nieko normaliai nepaaiškins
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Ekomamoj panašios yra ir medvilninės http://www.ekomama.l...;products_id=63 , ir bambukinės. Abejas išbandėm, labai gerai vaikščiojančiam vaikui, iš viso mums tokios onesize geriausios. Dar sakyčiau metinukui geros ir twosize http://www.ekomama.l...products_id=139, man jos labai patogios, kai reikia stovinčiam užsegti thumbup.gif , čia kai ant puoduko sėdant reikia tai nuimti, tai vėl uždėti tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Gal kuri naudojot is Rasakilos "Engel Nature" vilnones kelnaites?
va tokios i kurias rodykle eina zemyn
Kokie atsiliepimai butu apie jas? ax.gif
Nes galvoju kokias pirkti, ar sitas, ar is ekomamos dvigubo mezgimo vilnones kelnaites g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 10 10, 14:12)
Sveikutes  4u.gif

Gal kuri naudojot is Rasakilos "Engel Nature" vilnones kelnaites?
va tokios i kurias rodykle eina zemyn
Kokie atsiliepimai butu apie jas?  ax.gif
Nes galvoju kokias pirkti, ar sitas, ar is ekomamos dvigubo mezgimo vilnones kelnaites  g.gif

Mano manymu, jos per plonos ir gali sudrėkti. Gal tu šitas turėjai omeny? Mes tai dienom tokias naudojam arba ilgeklešnes.
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2008 10 10, 20:32)
Mano manymu, jos per plonos ir gali sudrėkti. Gal tu šitas turėjai omeny? Mes tai dienom tokias naudojam arba ilgeklešnes.

Nu jo, gal tu ir teisi, kad tos is Rasakilos gali buti per plonos g.gif
Jauciu reiks nubegti i Rasakilos parduotuve paciupineti is arciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 10 10, 20:43)
Nu jo, gal tu ir teisi, kad tos is Rasakilos gali buti per plonos  g.gif
Jauciu reiks nubegti i Rasakilos parduotuve paciupineti is arciau  4u.gif

Gal ir ne per plonos. turiu nusimezgus iš rasakiloj pirktų siūlų kelnytes, tai jos vos ne rėtinės, plonytės visiškai, bet nepradrėksta net jei naktį su jom būna. nors žiemai patarčiau pirkti ilgomis klešnėmis, dviguba nauda bus, ir nepradrėks ir nieko papildomai nereikės mauti, tik kojinytes.

Jei kam reikia, galiu už 45lt parduoti ilgomis klešnėmis, 60-o dydžio (nuo gimimo iki beveik metukų) Gerai prižiūrėtos, vasarą retai nešiotos. Manoji jau beveik išaugo, noriu dabar 80-o dydžio, kad pilvuką labiau dengtų.
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 10 10, 22:40)
Gal ir ne per plonos. turiu nusimezgus iš rasakiloj pirktų siūlų kelnytes, tai jos vos ne rėtinės, plonytės visiškai, bet nepradrėksta net jei naktį su jom būna. nors žiemai patarčiau pirkti ilgomis klešnėmis, dviguba nauda bus, ir nepradrėks ir nieko papildomai nereikės mauti, tik kojinytes.

Jei kam reikia, galiu už 45lt parduoti ilgomis klešnėmis, 60-o dydžio (nuo gimimo iki beveik metukų) Gerai prižiūrėtos, vasarą retai nešiotos. Manoji jau beveik išaugo, noriu dabar 80-o dydžio, kad pilvuką labiau dengtų.

As irgi noreciau tu ilgom klesnem, bet kad labai jau jos brangios Rasakiloje doh.gif
Jau isaugom tas kurias nuo gimimo nesiojom, tai ir galvoju kokias gi cia isigijus nebrangiai g.gif
Turbut ir imciau is jusu tas uz 45 lt, jeigu butu didesnio dydzio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 10 11, 10:21)
As irgi noreciau tu ilgom klesnem, bet kad labai jau jos brangios Rasakiloje doh.gif
Jau isaugom tas kurias nuo gimimo nesiojom, tai ir galvoju kokias gi cia isigijus nebrangiai g.gif
Turbut ir imciau is jusu tas uz 45 lt, jeigu butu didesnio dydzio  4u.gif

Tik dabar pamačiau, kad jūsų Žiogeliui jau 6 mėn 4u.gif
O nenorit pabandyti nusimegzti?
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 10 11, 12:12)
Tik dabar pamačiau, kad jūsų Žiogeliui jau 6 mėn  4u.gif
O nenorit pabandyti nusimegzti?

Oi, su mezgimu pas mane visai blogi reikalai doh.gif Va siuti, tai pasisiunu ir sauskelnes su Akvilytes pagalba, bet su vilnonem kelnaitem tai beda, reikia pirktis ax.gif
Atsakyti
Na, ma irgi buvo smalsu isbandyt tas daugkartines sauskelnes, kadangi mano pana jau metinuke, tai nusipirkau Rasakilos filiale Kaune(priesais silainiu maxima), beje labai maloni pardaveja, viska paaiskino, aptarnavo) kelnaites atprastutes Imse vimse ir kanapini iklota. Tai pirmieji ispudziai buvo ne kokie ax.gif , per 15 min slapios visos " neperslampamos" kelnaites atprastutes su ilotu, dvejos mano kelnes, sofa...Na bent suzinojau kiek mano vaikas sisioja doh.gif . Tai daba dazniau naudoju tiesiog medvilnines pedkelnes, pakeiciu ju per vakara kokias 3-6, ir isdziusta jos per 5min ant radiatoriaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 10 11, 12:45)
Oi, su mezgimu pas mane visai blogi reikalai  doh.gif Va siuti, tai pasisiunu ir sauskelnes su Akvilytes pagalba, bet su vilnonem kelnaitem tai beda, reikia pirktis  ax.gif

Bet taigi ir viršutines vilnones lygiai taip pat galima pasisiūti, tik šiek tiek didesnes, kad užsidėtų ant apatinių medžiaginių mirksiukas.gif
Atsakyti