Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(Deimira @ 2008 08 29, 15:37)
O ka manote apie "trys viename" vilnones sauskelnes, gal kas naudojote, man atrodo turetu but patogu keisti vidiniud iklotus ir pan., bet gal kas is patirties ka nors galit pasakyti ax.gif

Teko rankose pačiupinėt, tokios mielos, švelnutės, tik kaina man schmoll.gif Nors čia galima sutaupyt, prisipirkti papildomų įklotų ir kaitaliot, bet pas mane jau beveik visas komplektas užpildytas buvo, tai nesusigundžiau
Atsakyti
QUOTE(Deimira @ 2008 08 29, 16:06)
o kodel sakai "zinoma", ar tai butina, kodel reikia apristi merliuku??? 
as kalbejau apie sias sauskelnes  trys viename

Hm, tokiu kaip tavo nuorodoj nenaudojom g.gif Musiskes buvo is Rasakilos ENGEL NATURE prilaikancios kelnaites

O jos tokios gal labiau tamprios, tos, kurias nurodei? Nes musiskes gan storos, nesitampo, nezinau kur ten sysiukas nuvarvetu jei ne papildomas merliukas g.gif O ir kam man kiekviena karta skalbti vilna, jei galima ja pravedinti, o skalbti merliukus, kuriu, patikek, per diena susirinkdavo daug doh.gif tai cia reiktu labai daug kelnyciu doh.gif Cia as apie savo patirti su kelnytem is Rasakilos, o kitu neteko bandyti (na dar tik aprisamas medvilnines). Beja, maniskes tai tik prilaikanciosios, tai todel gal ir reikia merliuku, nes kelnytes tik kaip pagalbines, o tos trys viename tikriausiai naudojamos be flaneles ar merliuko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2008 08 28, 14:52)
Ot velnias, aš dar dvejas kanapines iš rasakilos pabandymui užsisakiau  doh.gif Paskaičiavimų dar negavau,tai gal spėsiu atšaukti  g.gif .Ir dar vienas Imse Vimse užsakiau, nes skaičiau neblogų atsiliepimų. Užtat galiu pasidžiaugti kad gavau vilnones kelnytes iš ekovaikų ,tai gal dėl to kad jos labiau pralaidžios orui mano zuikis visai gerai jaučiasi su tom bambukinėm bigsmile.gif  thumbup.gif

Man tos kanapinės visai nieko, nėra mano mėgstamiausios, bet vienas pabandymui tai vertėtų turėti. Su jomis užpakalis mažas ir įklotas į vidų gerai prisitaiko, neslankioja. Nepastebėjau, kad sušlapus audinys taptų nemalonus.
Dar turiu tokias, bet nusivyliaiu, nes įklotas viduje slankioja, susimeta į krūvą, be to, jos sintetinės. Aš nieko prieš sintetiką neturėčiau, ir užpakalis vaiko nealergizuoja, bet jos visiškai nepaslepia kvapo. jei vakas naktį daug šlapinasi tai ryte kvapas nuo jo tai ojojoj doh.gif
Dar tots bots nelabai patinka, nes jos mažokos atrodo, sunkiai užsideda ir mažokai sugeria.
O mėgstamiausios tai motherease pirkau "vaikutyje", ekologiškos medvilnės, o į vidų bambukinį įklotą dedu. Dabar mačiau, kad jau ir bambukines sauskelnes pardavinėja, tokios švelnios švelnios wub.gif , bet mum nebereikia
Atsakyti
paaiskinkit man kas galit kuom skiriasi "rasakiloj" parduodamu bambukiniu sauskelnliu bambinex uzsegimai, ten galima pasirinkti "su spaustukais arba su lipukais"?
bambinex
Atsakyti
QUOTE(Deimira @ 2008 08 29, 15:44)
paaiskinkit man kas galit kuom skiriasi "rasakiloj" parduodamu bambukiniu sauskelnliu bambinex uzsegimai, ten galima pasirinkti "su spaustukais arba su lipukais"?
bambinex

Spaustukai - tai „knopkės“, o lipukai yra pavaizduoti tavo nurodytame psl nuotraukose čia ir čia.
Spaustukai patikimiau, nes lipukai dažnai nusinešioja greičiau nei sauskelnės ir nebelaiko užsegimas.
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2008 08 29, 16:59)
Spaustukai - tai „knopkės“, o lipukai yra pavaizduoti tavo nurodytame psl nuotraukose čia ir čia.
Spaustukai patikimiau, nes lipukai dažnai nusinešioja greičiau nei sauskelnės ir nebelaiko užsegimas.

Supratau, ačiū aciuks.gif Del ilgo naudojimo, turbut, tikrai nusidevi tie lipukai, bet man atrodo jie patogesni, prilipinai ir viskas, nereikia taikyt, kur įspausti, kaip spaustuku, nu bet paskui kai lipukai nebelaiko, ka daryt??? doh.gif Tai gal geriau iskarto su spaustukais pirkti ania??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimira @ 2008 08 29, 15:37)
O ka manote apie "trys viename" vilnones sauskelnes, gal kas naudojote, man atrodo turetu but patogu keisti vidiniud iklotus ir pan., bet gal kas is patirties ka nors galit pasakyti ax.gif

Mes turim vienas, tas is ekovaiku 'Loveybums' naudojam nakciai, labai patinka. Bet sakyciau cia tokias galetu pirkti tos, kurioms svarbus estetinis vaizdas. As nusipirkau tik vienas, vilnones kelnytes ne kiekviena karta reikia skalbti, o ikloteliai ne visada isdziusta iki kitos nakties, vieno komplekto buvo mazai, tad pabandziau tiesiog deti kitokius iklotelius arba ranksluostukus ir viskas puikiausiai suveikia thumbup.gif Dar turime kitokias vilnones kelnytes, skirtas segti ant bambukiniu, kanapiniu ir t.t., bet naudojam jas dazniausiai ne pagal paskirti, o kaip prilaikancias kelnytes - velgi i vidu dedu ka turiu (ranksluosukus, iklotelius ir pan.) Veliau sugalvojau dar paprasciau: kai bunam namie, velku tiesiog paprastas kelnaites, o i vidu idedu ranksluostuka - rezultatas tas pats, o kainuoja gerokai maziau wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimira @ 2008 08 30, 10:38)
nu bet paskui kai lipukai nebelaiko, ka daryt???

persisiūt galima ax.gif
Atsakyti
kazkurioj temoj apie daugkartines viena mamyte buvo minejus, kad galima siuvykloj paprasyt, kad pramustu skylutes ir spraudes idetu...tik va, tu temu apie sauskelnes labai daug, tai jau nepamenu, kur skaiciau doh.gif
turiu ir as pora kandidaciu su nebelaikanciais lipdukais, tai pagalvojau - butu saunu imusti spraudes (persiut lipduku pati tikrai nebandysiu, nes nemoku visiskai siut).
gal kas galetu pasidalint patirtim, ar bande taip daryt, kur tokia paslauga siulo Vilniuje (ar bet kurioj siuvykloj?) ir kiek kainuoja.
aciux mirksiukas.gif

QUOTE(akvilyte @ 2008 08 30, 13:22)
persisiūt galima  ax.gif

Atsakyti
Sveikos mamytes, na va, isaugome mes savo viena partija skalbiamu sauskelniu...jei kam nebaisu truputi paskalbtos sauskelnytes(bet atrodo gerai, be demiu), galiu parduoti. Pas mane jos tokios:
1. "Imse Vimse" frotines su snapiais(antros paveikslelyje), tinka nuo gimimo iki kokiu 8, max 9kg.
http://www.rasakila....nes-sauskelnes/
2. "Imse Vimse" 3in 1,(pirmos paveikslelyje) taip pat tinka nuo gimimo iki kokiu 8 kg.
http://www.rasakila....nes-sauskelnes/
3. "Tots Bots" bambukines, melynos, beveik naujos, nuo gimimo iki 8 kg.
4. Prilaikancios kelnaites, melynos, su delfinukais, jos tinka prilaikyti visoms isvardintoms sauskelnems.
http://www.bummis.co...hisperWrap.html
5. Taip pat parduodu isaugta, beveik nauja (nes nusipirkau pries vasara), devetas tik kelis kartus, silta ekologiskos vilnos miegmaisiuka su gobtuvu, pirkta is rasakilos (kaip antras paveiksliukas):
http://www.rasakila....s/kombinezonai/
4u.gif
Rasykite i a.z.
Atsakyti
QUOTE(Astuliux @ 2008 08 31, 19:10)
kazkurioj temoj apie daugkartines viena mamyte buvo minejus, kad galima siuvykloj paprasyt, kad pramustu skylutes ir spraudes idetu...tik va, tu temu apie sauskelnes labai daug, tai jau nepamenu, kur skaiciau  doh.gif
turiu ir as pora kandidaciu su nebelaikanciais lipdukais, tai pagalvojau - butu saunu imusti spraudes (persiut lipduku pati tikrai nebandysiu, nes nemoku visiskai siut).
gal kas galetu pasidalint patirtim, ar bande taip daryt, kur tokia paslauga siulo Vilniuje (ar bet kurioj siuvykloj?) ir kiek kainuoja.
aciux  mirksiukas.gif

Uzeik i bet kuria siuvykla, drabuziu taisykla ar batu taisykla ir paklausk ar stato knopkes... Daug kur tai daro ir kainuoja kapeikas smile.gif
Gal tik savo knopkytes nusipirk, kokias nori - nes gali turet tik metalines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margiriene: 04 rugsėjo 2008 - 09:53
QUOTE(Astuliux @ 2008 08 31, 20:10)
kazkurioj temoj apie daugkartines viena mamyte buvo minejus, kad galima siuvykloj paprasyt, kad pramustu skylutes ir spraudes idetu...

NEPATARIU
pagalvok pati- juk jos bus pramuštos- tai ne kažkaip įdėtos į vidų- o kiaurai pramuštos visais sluoksniais. ir jos dirgins vaiko odą. Geriau tada pasiimk ir pati jas įsiūk- taigi jų yra ir įsiuvamų- aišku ne taip gražu- bet vaikui nesilies metalas su oda.

Atsakyti