Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(Abi @ 2008 08 21, 22:24)
Ačių,Žirklutės. Reiks pabandyt  4u.gif

Tai kad dažnai aš tas sauskelnes keičiu,tik va mano kleckas dar labai mažas ir būna miega po 3-4val.po kurių kelnės šlaput šlaputėlės  smile.gif negi žadinsi kad pakeist. Kai tik pabunda ir prausiamės,keičiamės  ax.gif

Taip, tiesa, su maziukais cia tikrai problema, su paaugusiais daug paprasciau, nes slapinasi tik kelis kartus i diena - kaip suaugusieji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2008 08 21, 22:24)
Tai kad dažnai aš tas sauskelnes keičiu,tik va mano kleckas dar labai mažas ir būna miega po 3-4val.po kurių kelnės šlaput šlaputėlės  smile.gif negi žadinsi kad pakeist. Kai tik pabunda ir prausiamės,keičiamės  ax.gif

O kokio amžiaus kleckiukas? Aš tai po kiekvieno pasisiojimo nekeisdavau, per dieną 8-10 sunaudodavau (čia visai parai). Keitimas vistiek dažnesnis gaunasi nei su vienkartinėm, bent jau iš temos "kiek sauskelnių sunaudojate per dieną" tai sunaudoja 4-5 blink.gif
Kuo toliau, tuo viskas geriau ir paprasčiau - dabar keičiu po kiekvieno, kadangi išorinių kelnyčių nededu, tai visada matau kada jau padarė ir nelaikau šlapios, nes žinau, kad kitas šlapinmasis bus po valandos, kelių. Viskas supaprastėjo nuo 6-o mėnesio maždaug, o daugkartines pradėjau dėti 2,5mėn, būčiau ir anksčiau naudojus, bet tada pasirinkimas minimalus buvo, ne taip, kaip dabar
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 08 21, 22:24)
O kokio amžiaus kleckiukas? Aš tai po kiekvieno pasisiojimo nekeisdavau, per dieną 8-10 sunaudodavau (čia visai parai). Keitimas vistiek dažnesnis gaunasi nei su vienkartinėm, bent jau iš temos "kiek sauskelnių sunaudojate per dieną" tai sunaudoja 4-5  blink.gif
Kuo toliau, tuo viskas geriau ir paprasčiau - dabar keičiu po kiekvieno, kadangi išorinių kelnyčių nededu, tai visada matau kada jau padarė ir nelaikau šlapios, nes žinau, kad kitas šlapinmasis bus po valandos, kelių. Viskas supaprastėjo nuo 6-o mėnesio maždaug, o daugkartines pradėjau dėti 2,5mėn, būčiau ir anksčiau naudojus, bet tada pasirinkimas minimalus buvo, ne taip, kaip dabar

Sūnui dar tik trys savaitės. Čia mano pirmi bandymai su tom daugkartinėm, nes kol kas daugiausia naudoju Bambo arba Moltex. Po truputį norėčiau jų atsisakyt ir naudot bent jau dieną vien tik daugkartines. Tik kol rasiu kurios mums tinkamiausios doh.gif Dar prie to pačio paklausiu,kokias vilnones kelnaites jūs naudojat? Kurios jums patogiausios? Gerai butų su paveikslėliu nuotrauka,nes aš vis neapsisprendžiu blush2.gif Užsisakiau iš ekomamos vienas, bet jos man tokios papūstos nuotraukoj atrodo, bet gal geros? Ir dar, ar ant jų maunate dar papildomai kelnytes(jei nera karsta)?Ar jos čia skaitosi kaip ir viršutinės kelnytės? Siaubas kiek klausimų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2008 08 22, 10:54)
Ir dar, ar ant jų maunate dar papildomai kelnytes(jei nera karsta)?Ar jos čia skaitosi kaip ir viršutinės kelnytės?

aš tai pėdkelnes uždedu jei nekaršta.. dabar tai net tų vilnonių nededu schmoll.gif galvoju žiemai ilgom klešnytėm nusimegzt, tai nereiks nieko ant viršaus.. tik kojinyčių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2008 08 22, 10:54)
Sūnui dar tik  trys savaitės. Čia mano pirmi bandymai su tom daugkartinėm, nes kol kas daugiausia naudoju Bambo arba Moltex. Po truputį norėčiau jų atsisakyt ir naudot bent jau dieną vien tik daugkartines. Tik kol rasiu kurios mums tinkamiausios  doh.gif Dar prie to pačio paklausiu,kokias vilnones kelnaites jūs naudojat? Kurios jums patogiausios? Gerai butų su paveikslėliu nuotrauka,nes aš vis neapsisprendžiu blush2.gif Užsisakiau iš ekomamos vienas, bet jos man tokios papūstos nuotraukoj atrodo, bet gal geros? Ir dar, ar ant jų maunate dar papildomai kelnytes(jei nera karsta)?Ar jos čia skaitosi kaip ir viršutinės kelnytės? Siaubas kiek klausimų  doh.gif

Na, aš taip pat prie naujokių smile.gif Dukrytei 1 mėnuo, kol kas taip pat tik bandom, nakčiai ir pasivaikščiojimams bambo, o namie medžiagines. Turim kelias medvilnines popolini ir daug paprastų flanelinų vystyklų. Viršutines kelnytes vienas turim iš ekomamos, o kitas numezgiau pati. Šiaip tikrai nustebau, kad ir tos mano pačios megztos drėgmės nepraleidžia, o mezgiau iš paprastų vilnonių siūlų (nors buvo parašyta, kad reikia iš kažkokių nesuktų) ir pamirkiau spec. balzame vilnai. Ekomamos užmaunamos kelnytės irgi neblogos, pirmą kartą šiek tiek peršlapo, bet paskui nebe. Nors naudojant paprastus vystyklus turbūt būtų patogiau susegamos išorinės kelnytės...

Tiesa, bandžiau ir siūti sauskelnes smile.gif Nors iškarpa buvo 62-74cm kažkodėl gavosi žiauriai didelės doh.gif Na, bet per didelės - tai ne per mažos... Gal kuri yra siuvusi sauskelnes mažam leliui? Gal kokių gudrybių žinote? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miklė @ 2008 08 25, 16:09)

Tiesa, bandžiau ir siūti sauskelnes smile.gif Nors iškarpa buvo 62-74cm kažkodėl gavosi žiauriai didelės  doh.gif Na, bet per didelės - tai ne per mažos... Gal kuri yra siuvusi sauskelnes mažam leliui? Gal kokių gudrybių žinote?  mirksiukas.gif

Iškarpa Tavo mažutėliui per didelė 4u.gif aš dabar siuvu būsimajam naujagimiui, tai irgi kol atradau, tai kaip reikia padaryti, tai dabar jau pats tas išeina thumbup.gif kaip siūti ir pan, tai yra atskira temelė, ten šaunios mamos dalinasi savo patirtimi, aš mokinausi iš jų
book.gif http://www.supermama...howtopic=332366 Pašniukštinėk, rasi daug naudingos info drinks_cheers.gif ir dažniau užsuk pasirodyti su darbeliais 4u.gif kuo daugiau, tuo įdomiau ir linksmiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2008 08 21, 14:57)
Ačių už atsakymą  4u.gif Tiesa pasakius ir miegojo vaikas prasčiau su tom sauskelnėm  g.gif Bet gal čia taip sutapo?Jis muistėsi,stenėjo. Nu nežinau. Tikrai nepasiduodu, bandysiu toliau, tik va nebežinau kokias tada tas sauskelnes rinktis kad daugiau sugertų ir nebūtų taip šlapia vaikui  g.gif Bambukinės mano pirmas bandymas, pirkau jas ,nes prisiskaičiau kad daugiausia sugeria, kokias dabar bandyt? Užsisakiau Imse Vimse ir kanapines,gal jos labiau patiks?!  smile.gif

Mes turim patirties su dviejų rūšių bambukinėm. Tos, kurios yra iš kilpinio audinio (atrodo, tu tokias rasakiloj pirkai, pas mus tots bots), atrodo šlapesnės, jaučiasi šalta ir šlapia kai pasiusioja. Kitos yra iš tokio vientisai austo audinio (babybeehinds ir ekovaikų), tai netgi sušlapę jos kažkaip sausesnės atrodo ir šiltas paviršius išlieka.
O kanapinis audinys irgi labai nemalonus, kai sušlampa.
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2008 08 28, 11:08)
Mes turim patirties su dviejų rūšių bambukinėm. Tos, kurios yra iš kilpinio audinio (atrodo, tu tokias rasakiloj pirkai, pas mus tots bots), atrodo šlapesnės, jaučiasi šalta ir šlapia kai pasiusioja. Kitos yra iš tokio vientisai austo audinio (babybeehinds ir ekovaikų), tai netgi sušlapę jos kažkaip sausesnės atrodo ir šiltas paviršius išlieka.
O kanapinis audinys irgi labai nemalonus, kai sušlampa.

Ot velnias, aš dar dvejas kanapines iš rasakilos pabandymui užsisakiau doh.gif Paskaičiavimų dar negavau,tai gal spėsiu atšaukti g.gif .Ir dar vienas Imse Vimse užsakiau, nes skaičiau neblogų atsiliepimų. Užtat galiu pasidžiaugti kad gavau vilnones kelnytes iš ekovaikų ,tai gal dėl to kad jos labiau pralaidžios orui mano zuikis visai gerai jaučiasi su tom bambukinėm bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2008 08 28, 13:52)
Ot velnias, aš dar dvejas kanapines iš rasakilos pabandymui užsisakiau  doh.gif Paskaičiavimų dar negavau,tai gal spėsiu atšaukti  g.gif .Ir dar vienas Imse Vimse užsakiau, nes skaičiau neblogų atsiliepimų. Užtat galiu pasidžiaugti kad gavau vilnones kelnytes iš ekovaikų ,tai gal dėl to kad jos labiau pralaidžios orui mano zuikis visai gerai jaučiasi su tom bambukinėm bigsmile.gif  thumbup.gif

Man pačiai kanapinės nelabai patinka, bet jei jau rinktis, tai geriau imčiau babybeehinds firmos - jose nėra sintetikos, tuo tarpu tose iš rasakios apie 20% poliesterio.
Atsakyti
O ka manote apie "trys viename" vilnones sauskelnes, gal kas naudojote, man atrodo turetu but patogu keisti vidiniud iklotus ir pan., bet gal kas is patirties ka nors galit pasakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimira @ 2008 08 29, 15:37)
O ka manote apie "trys viename" vilnones sauskelnes, gal kas naudojote, man atrodo turetu but patogu keisti vidiniud iklotus ir pan., bet gal kas is patirties ka nors galit pasakyti ax.gif

Nezinau ar teisingai supratau, bet vaikui moviau vilnones kelnytes, tokias su lipukais, o i tas kelnytes dar dejau vilnonius iklotus. Na ir, zinoma, pries tai kokiu merliuku vaiko uzupakaliuka aprisdavau. Visai patogu. sudrekusius vilnonius iklotus pakeisdavau, o kelnytes ir toliau naudoti galima, nes neperslampa, nebet susiteplioja kai kuo... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viola fiola: 29 rugpjūčio 2008 - 14:56
QUOTE(Viola fiola @ 2008 08 29, 14:54)
Nezinau ar teisingai supratau, bet vaikui moviau vilnones kelnytes, tokias su lipukais, o i tas kelnytes dar dejau vilnonius iklotus. Na ir, zinoma, pries tai kokiu merliuku vaiko uzupakaliuka aprisdavau. Visai patogu. sudrekusius vilnonius iklotus pakeisdavau, o kelnytes ir toliau naudoti galima, nes neperslampa, nebet susiteplioja kai kuo...  ax.gif

o kodel sakai "zinoma", ar tai butina, kodel reikia apristi merliuku???
as kalbejau apie sias sauskelnes trys viename
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimira: 29 rugpjūčio 2008 - 15:08