QUOTE(Abi @ 2008 08 22, 10:54)
Sūnui dar tik trys savaitės. Čia mano pirmi bandymai su tom daugkartinėm, nes kol kas daugiausia naudoju Bambo arba Moltex. Po truputį norėčiau jų atsisakyt ir naudot bent jau dieną vien tik daugkartines. Tik kol rasiu kurios mums tinkamiausios
Dar prie to pačio paklausiu,kokias vilnones kelnaites jūs naudojat? Kurios jums patogiausios? Gerai butų su paveikslėliu nuotrauka,nes aš vis neapsisprendžiu
Užsisakiau iš ekomamos vienas, bet jos man tokios papūstos nuotraukoj atrodo, bet gal geros? Ir dar, ar ant jų maunate dar papildomai kelnytes(jei nera karsta)?Ar jos čia skaitosi kaip ir viršutinės kelnytės? Siaubas kiek klausimų
Na, aš taip pat prie naujokių
Dukrytei 1 mėnuo, kol kas taip pat tik bandom, nakčiai ir pasivaikščiojimams bambo, o namie medžiagines. Turim kelias medvilnines popolini ir daug paprastų flanelinų vystyklų. Viršutines kelnytes vienas turim iš ekomamos, o kitas numezgiau pati. Šiaip tikrai nustebau, kad ir tos mano pačios megztos drėgmės nepraleidžia, o mezgiau iš paprastų vilnonių siūlų (nors buvo parašyta, kad reikia iš kažkokių nesuktų) ir pamirkiau spec. balzame vilnai. Ekomamos užmaunamos kelnytės irgi neblogos, pirmą kartą šiek tiek peršlapo, bet paskui nebe. Nors naudojant paprastus vystyklus turbūt būtų patogiau susegamos išorinės kelnytės...
Tiesa, bandžiau ir siūti sauskelnes
Nors iškarpa buvo 62-74cm kažkodėl gavosi žiauriai didelės
Na, bet per didelės - tai ne per mažos... Gal kuri yra siuvusi sauskelnes mažam leliui? Gal kokių gudrybių žinote?