QUOTE(Abi @ 2008 08 21, 13:34)
Sveikos,
Vakar pabandžiau ir aš savo pipirui daugkartines bambukines sauskelnes. Tačiau ar čia normalu ar ne,kad jos po keliu valandų miego jau buvo šlapios iki grežimo
Aišku drabuželiai liko sausi, nes buvo su neperšlampamom prilaikančiom kelnytėm, bet visgi, ar jam pačiam nieko kad guli šlapiuose kelnytėse. Paprasti pampersai tai sugeria, o šitie lieka šlapi ir man kažkaip vaidenasi kad jam nefaina su jais ir šlapia turėtų būt. Beje,įklotą dėjau irgi bambukinį, dar ir popirtiaus kakiui dėjau
nežinau ar aiškiai viska parašiau, bet jei kas suprasit,pakomentuokit prašau, ar čia taip turi būt???
Tos daugkartinės sušlampa, jos gi iš audinio. Jeigu norisi kad būtų sausa, mes dedam toki fliesinį įklotuką arba popieriaus yra, kuris sumažina tą šlapumą. Gal tokį popierių ir naudojot?
Šiaip manau, kad jeigu vakas miegojo, tai jam buvo viskas gerai
Šiaip pamperiai patogus atrodo tik mums, kad jeigu sugeria, tai kaifas, nu pavyzdžiui man paketai, tai gerai tik tiek, kad penkias dienas reikia buti
ir tai į pabaigą jau nervas ima
(su ekologiškas kažkiek geriau....)
Mūsų mažius iš pradžių signalizavo, kad reikia keisi, paskui priprato iš viso neregavo, o dabar, kaip pradėjom mokytis ant puodo, tai iš viso super
, kažkaip jau baigia visus puodo reikalus perprasti ir gan dažnai į tą puodą padarom