Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(Žirklutės @ 2008 08 20, 20:02)
Baroca, (ten beje jau tavo išprašyti muilai yra, 14lt vnt)
Sveiki produktai
www.ekomama.lt

Tai del muilo zinau, man jie laisku pranese biggrin.gif Na, pati isprasiau, pati ir ispirksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2008 08 20, 20:52)
Tai del muilo zinau, man jie laisku pranese  biggrin.gif Na, pati isprasiau, pati ir ispirksiu  lotuliukas.gif

O kas ten per muiliukas ir kam jis skirtas? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Vakar pabandžiau ir aš savo pipirui daugkartines bambukines sauskelnes. Tačiau ar čia normalu ar ne,kad jos po keliu valandų miego jau buvo šlapios iki grežimo unsure.gif Aišku drabuželiai liko sausi, nes buvo su neperšlampamom prilaikančiom kelnytėm, bet visgi, ar jam pačiam nieko kad guli šlapiuose kelnytėse. Paprasti pampersai tai sugeria, o šitie lieka šlapi ir man kažkaip vaidenasi kad jam nefaina su jais ir šlapia turėtų būt. Beje,įklotą dėjau irgi bambukinį, dar ir popirtiaus kakiui dėjau ax.gif nežinau ar aiškiai viska parašiau, bet jei kas suprasit,pakomentuokit prašau, ar čia taip turi būt??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 08 21, 09:55)
O kas ten per muiliukas ir kam jis skirtas?  ax.gif

EKOLOGISKAS MUILAS GOOD KAARMA - cia ju puslapis, o sio muilo galima nusipirkti ir Lietuvoje, BAROCA parduotuveje. Beja, siandien jau buvau ir viena isigijau pabandymui. Labai egzotiski, rytietiski aromatai. Vienas kvepejo tarsi parukytas butu tai vos nesusijuokiau. Bet man patiko kvapai, nusipirkau su mandarinu ir dar ten kazko kvapu. thumbup.gif Labai knieti veliau ta parukytaji nusipirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viola fiola: 21 rugpjūčio 2008 - 12:59
QUOTE(Abi @ 2008 08 21, 13:34)
Sveikos,
Vakar pabandžiau ir aš savo pipirui daugkartines bambukines sauskelnes. Tačiau ar čia normalu ar ne,kad jos po keliu valandų miego jau buvo šlapios iki grežimo  unsure.gif Aišku drabuželiai liko sausi, nes buvo su  neperšlampamom prilaikančiom kelnytėm, bet visgi, ar jam pačiam nieko kad guli šlapiuose kelnytėse. Paprasti pampersai tai sugeria, o šitie lieka šlapi ir man kažkaip vaidenasi kad jam nefaina su jais ir šlapia turėtų būt. Beje,įklotą dėjau irgi bambukinį, dar ir popirtiaus kakiui dėjau  ax.gif nežinau ar aiškiai viska parašiau, bet jei kas suprasit,pakomentuokit prašau, ar čia taip turi būt??? 4u.gif

Tos daugkartinės sušlampa, jos gi iš audinio. Jeigu norisi kad būtų sausa, mes dedam toki fliesinį įklotuką arba popieriaus yra, kuris sumažina tą šlapumą. Gal tokį popierių ir naudojot? tongue.gif Šiaip manau, kad jeigu vakas miegojo, tai jam buvo viskas gerai ax.gif
Šiaip pamperiai patogus atrodo tik mums, kad jeigu sugeria, tai kaifas, nu pavyzdžiui man paketai, tai gerai tik tiek, kad penkias dienas reikia buti blush2.gif ir tai į pabaigą jau nervas ima unsure.gif (su ekologiškas kažkiek geriau....) rolleyes.gif
Mūsų mažius iš pradžių signalizavo, kad reikia keisi, paskui priprato iš viso neregavo, o dabar, kaip pradėjom mokytis ant puodo, tai iš viso super thumbup.gif , kažkaip jau baigia visus puodo reikalus perprasti ir gan dažnai į tą puodą padarom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolytė @ 2008 08 21, 14:24)
Tos daugkartinės sušlampa, jos gi iš audinio. Jeigu norisi kad būtų sausa, mes dedam toki fliesinį įklotuką arba popieriaus yra, kuris sumažina tą šlapumą. Gal tokį popierių ir naudojot? tongue.gif  Šiaip manau, kad jeigu vakas miegojo, tai jam buvo viskas gerai ax.gif
Šiaip pamperiai patogus atrodo tik mums, kad jeigu sugeria, tai kaifas, nu pavyzdžiui man paketai, tai gerai tik tiek, kad penkias dienas reikia buti blush2.gif ir tai į pabaigą jau nervas ima  unsure.gif (su ekologiškas kažkiek geriau....) rolleyes.gif
Mūsų mažius iš pradžių signalizavo, kad reikia keisi, paskui priprato iš viso neregavo, o dabar, kaip pradėjom mokytis ant puodo, tai iš viso super thumbup.gif , kažkaip jau baigia visus puodo reikalus perprasti ir gan dažnai į tą puodą padarom thumbup.gif

poster_offtopic.gif nuo kada ant puodo pradejai sodinti?
Atsakyti
QUOTE(Karolytė @ 2008 08 21, 13:24)
Tos daugkartinės sušlampa, jos gi iš audinio. Jeigu norisi kad būtų sausa, mes dedam toki fliesinį įklotuką arba popieriaus yra, kuris sumažina tą šlapumą. Gal tokį popierių ir naudojot? tongue.gif  Šiaip manau, kad jeigu vakas miegojo, tai jam buvo viskas gerai ax.gif
Šiaip pamperiai patogus atrodo tik mums, kad jeigu sugeria, tai kaifas, nu pavyzdžiui man paketai, tai gerai tik tiek, kad penkias dienas reikia buti blush2.gif ir tai į pabaigą jau nervas ima  unsure.gif (su ekologiškas kažkiek geriau....) rolleyes.gif

Ačių už atsakymą 4u.gif Tiesa pasakius ir miegojo vaikas prasčiau su tom sauskelnėm g.gif Bet gal čia taip sutapo?Jis muistėsi,stenėjo. Nu nežinau. Tikrai nepasiduodu, bandysiu toliau, tik va nebežinau kokias tada tas sauskelnes rinktis kad daugiau sugertų ir nebūtų taip šlapia vaikui g.gif Bambukinės mano pirmas bandymas, pirkau jas ,nes prisiskaičiau kad daugiausia sugeria, kokias dabar bandyt? Užsisakiau Imse Vimse ir kanapines,gal jos labiau patiks?! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolytė @ 2008 08 21, 14:24)

O kokio amžiaus pipirėlis? Mes tai l.patogų puodą nupirkom, toks kaip sostas, dar nugarytės atrama yra, tai duodu kaip ant kėdutės pasėdėt, tai kartais "pagaunu" sisiojant. Ir kakot į jį pradėjo, nes iš pradžių pradeda stenėt tai iškart pasodinu ir daro viską "į laisvę", man rodos, taip vaikui patogiau. Beje, jau buvo 2 naktys kai sausa išmiegojo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Abi @ 2008 08 21, 15:57)
Ačių už atsakymą  4u.gif Tiesa pasakius ir miegojo vaikas prasčiau su tom sauskelnėm  g.gif Bet gal čia taip sutapo?Jis muistėsi,stenėjo. Nu nežinau. Tikrai nepasiduodu, bandysiu toliau, tik va nebežinau kokias tada tas sauskelnes rinktis kad daugiau sugertų ir nebūtų taip šlapia vaikui  g.gif Bambukinės mano pirmas bandymas, pirkau jas ,nes prisiskaičiau kad daugiausia sugeria, kokias dabar bandyt? Užsisakiau Imse Vimse ir kanapines,gal jos labiau patiks?!  smile.gif

O kokios bambukinės? Gali poliesterio įklotuką įdėt, tada vaikui tikrai šlapia nesijaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žirklutės: 21 rugpjūčio 2008 - 15:24
QUOTE(Žirklutės @ 2008 08 21, 15:23)
O kokio amžiaus pipirėlis? Mes tai l.patogų puodą nupirkom, toks kaip sostas, dar nugarytės atrama yra, tai duodu kaip ant kėdutės pasėdėt, tai kartais "pagaunu" sisiojant. Ir kakot į jį pradėjo, nes iš pradžių pradeda stenėt tai iškart pasodinu ir daro viską "į laisvę", man rodos, taip vaikui patogiau. Beje, jau buvo 2 naktys kai sausa išmiegojo  thumbup.gif
Papildyta:
O kokios bambukinės? Gali poliesterio įklotuką įdėt, tada vaikui tikrai šlapia nesijaus

O kur jį gauti? O bambukinės tai iš rasakilos pirktos .Ten tokia "pabandymo"dėžutė. Joje trys sauskelnės,įklotai,popierius ir prilaikančios kelnaitės.
Atsakyti
Būtų maždaug tokienr 1521, užtektų ir 2 vnt nes greitai džiūsta, arba toks. Nors galima surasti kokį minkštą poliesterio rūbelį ir jį sukarpyti į norimo dydžio, bent jau daug tokių buvau dovanų gavus iš giminaičių vaikų, bet išmečiau, nes vaikui poliesterio pižamos tikrai nedėčiau. O ant užpakalio ir tiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2008 08 21, 13:58)
EKOLOGISKAS MUILAS GOOD KAARMA - cia ju puslapis, o sio muilo galima nusipirkti ir Lietuvoje, BAROCA parduotuveje. Beja, siandien jau buvau ir viena isigijau pabandymui. Labai egzotiski, rytietiski aromatai. Vienas kvepejo tarsi parukytas butu tai vos nesusijuokiau. Bet man patiko kvapai, nusipirkau su mandarinu ir dar ten kazko kvapu.  thumbup.gif Labai knieti veliau ta parukytaji nusipirkti  lotuliukas.gif

Oo, geras, cia estiski bigsmile.gif Reikes pabandyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Abi @ 2008 08 21, 13:34)
Sveikos,
Vakar pabandžiau ir aš savo pipirui daugkartines bambukines sauskelnes. Tačiau ar čia normalu ar ne,kad jos po keliu valandų miego jau buvo šlapios iki grežimo  unsure.gif Aišku drabuželiai liko sausi, nes buvo su  neperšlampamom prilaikančiom kelnytėm, bet visgi, ar jam pačiam nieko kad guli šlapiuose kelnytėse. Paprasti pampersai tai sugeria, o šitie lieka šlapi ir man kažkaip vaidenasi kad jam nefaina su jais ir šlapia turėtų būt. Beje,įklotą dėjau irgi bambukinį, dar ir popirtiaus kakiui dėjau  ax.gif nežinau ar aiškiai viska parašiau, bet jei kas suprasit,pakomentuokit prašau, ar čia taip turi būt??? 4u.gif

Na bambukines siaip pasizymi ypac dideliu sugeriamumu. Bet tai vaikis ir pasisiojo gerai, jei jos liko tokios slapios smile.gif
Man asmeniskai geriau slapias uzpakalis ir tuojau pat pakeista sauskelne ar ideklas nei puse dienos laikomas tariamai 'sausas' uzpakalis su pampersu ax.gif sauskelnes, kad ir kokios jos bebutu, vis tiek reikia keisti kas 2 valandas, ne reciau (o juk buna ir daug dazniau doh.gif ), juk sviezias slapimas yra sterilus, o po 2 valandu bala zino kas tem darosi. Pavasari kai su mazium gulejom ligoninej, gydytoja Uzuomezkiene (Vilniaus universitetine lig.) minejo, kad ilgai nekeiciamos sauskelnes (bet tai liecia nepriziurimus vaikus, kai toks sauskelniu nekeitimas jau sistema, o ne vienkartinis atvejis) yra susijusios su vaiko zemu hemoglobinu - kaip suprantu, patenka infekcija ir tada ji trukdo isisavinti gelezi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 08 21, 15:44)
Būtų maždaug tokienr 1521, užtektų ir 2 vnt nes greitai džiūsta, arba toks. Nors galima surasti kokį minkštą poliesterio rūbelį ir jį sukarpyti į norimo dydžio, bent jau daug tokių buvau dovanų gavus iš giminaičių vaikų, bet išmečiau, nes vaikui poliesterio pižamos tikrai nedėčiau. O ant užpakalio ir tiktų  ax.gif

Ačių,Žirklutės. Reiks pabandyt 4u.gif
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 08 21, 21:13)
Oo, geras, cia estiski  bigsmile.gif  Reikes pabandyti smile.gif
Papildyta:
Na bambukines siaip pasizymi ypac dideliu sugeriamumu. Bet tai vaikis ir pasisiojo gerai, jei jos liko tokios slapios smile.gif
Man asmeniskai geriau slapias uzpakalis ir tuojau pat pakeista sauskelne ar ideklas nei puse dienos laikomas tariamai 'sausas' uzpakalis su pampersu  ax.gif sauskelnes, kad ir kokios jos bebutu, vis tiek reikia keisti kas 2 valandas, ne reciau (o juk buna ir daug dazniau  doh.gif ), juk sviezias slapimas yra sterilus, o po 2 valandu bala zino kas tem darosi. Pavasari kai su mazium gulejom ligoninej, gydytoja Uzuomezkiene (Vilniaus universitetine lig.) minejo, kad ilgai nekeiciamos sauskelnes (bet tai liecia nepriziurimus vaikus, kai toks sauskelniu nekeitimas jau sistema, o ne vienkartinis atvejis) yra susijusios su vaiko zemu hemoglobinu - kaip suprantu, patenka infekcija ir tada ji trukdo isisavinti gelezi... ax.gif

Tai kad dažnai aš tas sauskelnes keičiu,tik va mano kleckas dar labai mažas ir būna miega po 3-4val.po kurių kelnės šlaput šlaputėlės smile.gif negi žadinsi kad pakeist. Kai tik pabunda ir prausiamės,keičiamės ax.gif
Atsakyti