QUOTE(syu @ 2008 07 15, 09:23)
hmz, kazi kaip cia iki to kauno nusigaut
mb tai daznokai vaziuoja, bet gi neprasysiu jo nupirkti siulu
o kaune ja sunku surast? na ar yra salia kokiunors puikiai zinomu objektu, dideliu gatviu ar panasiai?
O ar būtina iki to Kauno gautis? Aš va šiandien nuėjau į siūlų parduotuvę ir paklausiau ar neturi tokių ir tokių siūlų, kuriais prekiauja ABC, ir iš karto gavau, nors visai pas mus ne ABC parduotuvė
na dar be abejo, žiūrint kur gyvenate, bet pabandykite paklausti bet kurioje siūlais prekiaujančioje parduotuvėje, kg kaina 45 lt, yra verpalų pavidalu suvyniotų ir po mažiau ir po daugiau. Aš pirkau šiandien baltų 100 g ir jūros vandens spalvos 15 g
spalvų irgi yra visokiausių, BET, kuo spalva intensyvesnė ir ryškesnė, tuo vilnukė šiurkštesnė, pirkdama atkreipkite į tai dėmesį, man tai pardavėja paprotino!
Papildyta:
QUOTE(Stasikė @ 2008 07 24, 18:01)
O ar būtina iki to Kauno gautis? Aš va šiandien nuėjau į siūlų parduotuvę ir paklausiau ar neturi tokių ir tokių siūlų, kuriais prekiauja ABC, ir iš karto gavau, nors visai pas mus ne ABC parduotuvė
na dar be abejo, žiūrint kur gyvenate, bet pabandykite paklausti bet kurioje siūlais prekiaujančioje parduotuvėje, kg kaina 45 lt, yra verpalų pavidalu suvyniotų ir po mažiau ir po daugiau. Aš pirkau šiandien baltų 100 g ir jūros vandens spalvos 150 g
spalvų irgi yra visokiausių, BET, kuo spalva intensyvesnė ir ryškesnė, tuo vilnukė šiurkštesnė, pirkdama atkreipkite į tai dėmesį, man tai pardavėja paprotino!