Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(triule @ 2008 07 14, 18:41)
man tai nieko nesigavo su bandymu naudot daugkartines per atostogas doh.gif buvau ilgai prie juros, bet bute ten nieks nedziuvo, dregna buvo. dziudavo kokias 3 paras blink.gif (na kartais pliaze po kelias dziovindavau). tai taip ir naudojau - per  savaite vienas 'kursas' daugkartiniu (kol visas sunaudoju, po to skalbiu, dziovinu), o kitom dienom- vienkartines ax.gif . jei dar nebutu buve skalbimo masinos- tai tikrai manau neverta prasidet. pailsekit 4u.gif

Vat ir aš galvoju, kad jau ilsėtis, tai ilsėtis ir nuo daugkartinių tongue.gif Bet tada jau reikia patikrintas vienkartines naudoti mirksiukas.gif , pvz. ekologiškas....
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 07 14, 18:43)
Vat ir aš galvoju, kad jau ilsėtis, tai ilsėtis ir nuo daugkartinių  tongue.gif  Bet tada jau reikia patikrintas vienkartines naudoti  mirksiukas.gif , pvz. ekologiškas....

nemaniau, kad naudosiu vienkartines, tai ir nepasirupinau cia jomis, o ten tai jau pirkau kokios pasitaike (dazniausiai pigesnes, nes dar ir i pamperius investuot tai nenoreciau ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 07 14, 17:15)
vilniuj tai nžn  schmoll.gif  kaune tai mes turim tokią stebuklingą parduotuvę ABC  rolleyes.gif

hmz, kazi kaip cia iki to kauno nusigaut g.gif mb tai daznokai vaziuoja, bet gi neprasysiu jo nupirkti siulu lotuliukas.gif
o kaune ja sunku surast? na ar yra salia kokiunors puikiai zinomu objektu, dideliu gatviu ar panasiai?
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2008 07 15, 09:23)
hmz, kazi kaip cia iki to kauno nusigaut  g.gif mb tai daznokai vaziuoja, bet gi neprasysiu jo nupirkti siulu  lotuliukas.gif
o kaune ja sunku surast? na ar yra salia kokiunors puikiai zinomu objektu, dideliu gatviu ar panasiai?

O ar būtina iki to Kauno gautis? Aš va šiandien nuėjau į siūlų parduotuvę ir paklausiau ar neturi tokių ir tokių siūlų, kuriais prekiauja ABC, ir iš karto gavau, nors visai pas mus ne ABC parduotuvė mirksiukas.gif na dar be abejo, žiūrint kur gyvenate, bet pabandykite paklausti bet kurioje siūlais prekiaujančioje parduotuvėje, kg kaina 45 lt, yra verpalų pavidalu suvyniotų ir po mažiau ir po daugiau. Aš pirkau šiandien baltų 100 g ir jūros vandens spalvos 15 g thumbup.gif spalvų irgi yra visokiausių, BET, kuo spalva intensyvesnė ir ryškesnė, tuo vilnukė šiurkštesnė, pirkdama atkreipkite į tai dėmesį, man tai pardavėja paprotino! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Stasikė @ 2008 07 24, 18:01)
O ar būtina iki to Kauno gautis? Aš va šiandien nuėjau į siūlų parduotuvę ir paklausiau ar neturi tokių ir tokių siūlų, kuriais prekiauja ABC, ir iš karto gavau, nors visai pas mus ne ABC parduotuvė mirksiukas.gif na dar be abejo, žiūrint kur gyvenate, bet pabandykite paklausti bet kurioje siūlais prekiaujančioje parduotuvėje, kg kaina 45 lt, yra verpalų pavidalu suvyniotų ir po mažiau ir po daugiau. Aš pirkau šiandien baltų 100 g ir jūros vandens spalvos 150 g thumbup.gif spalvų irgi yra visokiausių, BET, kuo spalva intensyvesnė ir ryškesnė, tuo vilnukė šiurkštesnė, pirkdama atkreipkite į tai dėmesį, man tai pardavėja paprotino! thumbup.gif

Atsakyti
sveikos smile.gif
mes jau irgi pradejam su vystyklais draugauti... smagu visai, jau noro ir eksperimentuos jusu prisiskaicius atsiranda smile.gif grizus i lietuva butinai vilnos pirksim ir megsim megsim smile.gif nes plastmasines kelnytes man vistik nelabai schmoll.gif kai ypac vasara dabar karsta tai prakaituoja kaip ir su pamperiu... dar tik nakti vienkartines dedu, bet ne del to kad keist nereiketu bet todel kad pas mus visos sauskelnes one size, tai jei uzdedi nakciai dar su iklotu tai labai stora gaunasi ir man kazkaip atrodo kad stuburiukas vaiko persikreipes... mum dar tik 4 savaites... kaip noreciau siuvimo masina turet...
Atsakyti
QUOTE(vitaji @ 2008 07 30, 23:42)
sveikos smile.gif
mes jau irgi pradejam su vystyklais draugauti... smagu visai, jau noro ir eksperimentuos jusu prisiskaicius atsiranda smile.gif grizus i lietuva butinai vilnos pirksim ir megsim megsim smile.gif nes plastmasines kelnytes man vistik nelabai  schmoll.gif kai ypac vasara dabar karsta tai prakaituoja kaip ir su pamperiu... dar tik nakti vienkartines dedu, bet ne del to kad keist nereiketu bet todel kad pas mus visos sauskelnes one size, tai jei uzdedi nakciai dar su iklotu tai labai stora gaunasi ir man kazkaip atrodo kad stuburiukas vaiko persikreipes... mum dar tik 4 savaites... kaip noreciau siuvimo masina turet...

Su tom daugkartinėm eksperimentuoti tai tikrai įdomu bigsmile.gif

Šiaip man kai aiškino, kad jeigu mažiukas leliukas, tai iš onesize tą iklotuką reikėtų išimti.

Mes jau žinoma dideli palyginus su jumis, bet iš tų onsize vasarą įklotukus išsegėm ir visai gerai gaunas, mažiau sluoksnių ir sugeria sakyčiau normaliai. Jeigu labai karšta, tai vilnonių nemaunam, tepinėjam tik su popoliniais. rolleyes.gif

Šiaip labai smagios ir pirktinės vilnonės, kažkaip megzti su mažium tai laiko nelabai randu blush2.gif

Atsakyti
be ikloto tai neiseitumum ilgai ismiegot... dar mane paprotino kad iklota det tik ant priekio tai ziuresimkaip gausis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitaji: 09 rugpjūčio 2008 - 15:15
QUOTE(vitaji @ 2008 08 09, 16:15)
be ikloto tai neiseitumum ilgai ismiegot... dar mane paprotino kad iklota det tik ant priekio tai ziuresimkaip gausis...

Taip, jei berniukas, reikia daugiau sluoksniu priekyje, nes daugiau i prieki, net i virsu sisioja smile.gif jei mergaite - per visa ilgi, ypac nakciai uzpaliuko puses nepamirst, mane taip irgi paprotino smile.gif
Atsakyti
Aš irgi grįžau po atostogų Nidoje. Buvau nusiteikusi išsiversti tik su daugkartinėm, nors vežiausi MOLTEX vienkartinių. Dėl visa ko. Bet visgi prireikė. Sąlygos džiovinti ten - doh.gif Juo labiau, kad daug lijo sad.gif Tai dieną naudodavau daugkartines, o nakčiai segdavau vienkartines.
Atsakyti
Dabar ne apie daugkartines noriu paklaust. Tos Moltex ar kokios ten sauskelnes, kur parduodamos? zinau kol kas tik viena puslapi internetini kur parduoda Lietuvoj, o kur realiai jas aptikti galima ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2008 08 20, 19:45)
Dabar ne apie daugkartines noriu paklaust. Tos Moltex ar kokios ten sauskelnes, kur parduodamos? zinau kol kas tik viena puslapi internetini kur parduoda Lietuvoj, o kur realiai jas aptikti galima ?  ax.gif

Baroca, (ten beje jau tavo išprašyti muilai yra, 14lt vnt)
Sveiki produktai
www.ekomama.lt
Atsakyti
O, tai reiks nuvaziuot apsipirkti bigsmile.gif
Atsakyti