Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(Stasikė @ 2008 07 12, 08:22)
Akvilyte, pagiriamasis žodis drinks_cheers.gif už kelnytes thumbup.gif labai jau gražiai numegztos thumbup.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(jurgaMac @ 2008 07 12, 11:26)
tik reiks sumastyti KAIP  tongue.gif

6itas mezgiau 4riais virbalais kaip kojines... va pagal šitą schemute":
http://community.liv...ers/110889.html

o daba mezgu kitaip.. baigsiu tai nufotkinsiu kaip atrodo nesusiūtos 4u.gif
Atsakyti
liux nuoroda smile.gif as jau ir siulu spejau nusipirkti smile.gif
lauksim nauju kelnyciu fotkes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaMac @ 2008 07 12, 13:42)

sveikos mamytes
noreciau ir as i jusu diskusija isterpti.
mano mazei metai ir pora men. Mes turim dvejas vilnones kelnytes ir po namus mums tinka. Bet dabar i gamta planuojam vykti, kur skalbimas rankytemis ir oras gali lietingas but. ir ilgai planuojam buti, taigi teks paciai skalbti. O naktim tai mes ant papuko miegam ir daug dziudzinam. Gal kas su didesne patirtim galetu patarti, kaip sukomponuoti apsauga nuo nelaimiu, kad pakankamai daug laikytu (pvz nakti) ir greit dziutu. Skaitau skaitau ir nesugalvoju...

aciu uz visas nuomones
Atsakyti
QUOTE(samaniux @ 2008 07 12, 23:17)
sveikos mamytes
noreciau ir as i jusu diskusija isterpti.
mano mazei metai ir pora men. Mes turim dvejas vilnones kelnytes ir po namus mums tinka. Bet dabar i gamta planuojam vykti, kur skalbimas rankytemis ir oras gali lietingas but. ir ilgai planuojam buti, taigi teks paciai skalbti. O naktim tai mes ant papuko miegam ir daug dziudzinam. Gal kas su didesne patirtim galetu patarti, kaip sukomponuoti apsauga nuo nelaimiu, kad pakankamai daug laikytu (pvz nakti) ir greit dziutu. Skaitau skaitau ir nesugalvoju...

aciu uz visas nuomones

gal tiesiog vienkartines ekologiskas naudot? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaMac @ 2008 07 12, 13:42)

na va:
atrodo taip nesuiutos:
user posted image
sulenktos:
user posted image
ir pabaigtos:
user posted image

dabar mano padarytos klaidos.. tiek su pirmom tiek su šitom doh.gif čiurniuką reik megzt platesnį.. šiaip užtenka ir tokio... bet va dar negerai dariau kad tiek čiurniuko tiek kelnyčių akių skaičius vienodas.. tik paskui sugalvojau tai nugaroj pamažnau.. žodžiu čiurniuko akių skaičius turi būt gerokai mažesnis, tada nereiks šniūniuko (nors man tas šniųriukas tai gražu).. na nieko.. kažkada dar reiks trečias megzt tai gal gausis idealios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 07 13, 16:36)
na va:
atrodo taip nesuiutos:
user posted image
sulenktos:
user posted image
ir pabaigtos:
user posted image

dabar mano padarytos klaidos.. tiek su pirmom tiek su šitom  doh.gif  čiurniuką reik megzt platesnį.. šiaip užtenka ir tokio... bet va dar negerai dariau kad tiek čiurniuko tiek kelnyčių akių skaičius vienodas.. tik paskui sugalvojau tai nugaroj pamažnau.. žodžiu čiurniuko akių skaičius turi būt gerokai mažesnis, tada nereiks šniūniuko (nors man tas šniųriukas tai gražu).. na nieko.. kažkada dar reiks trečias megzt tai gal gausis idealios  lotuliukas.gif

oo kaip fainei smile.gif na reiks klausyt patarimu ax.gif jei pavyks ir as idesiu fotke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 07 13, 17:36)
na va:
atrodo taip nesuiutos:
user posted image
sulenktos:
user posted image
ir pabaigtos:
user posted image

dabar mano padarytos klaidos.. tiek su pirmom tiek su šitom  doh.gif  čiurniuką reik megzt platesnį.. šiaip užtenka ir tokio... bet va dar negerai dariau kad tiek čiurniuko tiek kelnyčių akių skaičius vienodas.. tik paskui sugalvojau tai nugaroj pamažnau.. žodžiu čiurniuko akių skaičius turi būt gerokai mažesnis, tada nereiks šniūniuko (nors man tas šniųriukas tai gražu).. na nieko.. kažkada dar reiks trečias megzt tai gal gausis idealios  lotuliukas.gif

Nu laaaaaabbbbbaaaaaiiiiiiiii gražu thumbup.gif o dabar pora klausimų?
1. Kokius siūlus naudojot megzdama?
2. Ir ką dedat į vidų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stasikė @ 2008 07 14, 08:44)
1. Kokius siūlus naudojot megzdama?
2. Ir ką dedat į vidų? 4u.gif

vilnonius biggrin.gif pirkau sveriamus verpalus.. dėjau du siūliukus, šitas mezgiau ripsu tai nežinau ar reiks dar įklotėlį įsiūt.. pradžioj bandysiu be jo, jei praleis reiks įsiūt kaip ir pirmosiose.. bet pirmas mezgiau paprastu mezgimu tai labai plonytės gavosi...

savo siūtas sauskelnes.. ked negriozdinčiau nuotraukom tai jas galima rast mano paraše... dar turiu veltas kelnytes, tai va į jas dedu tik įklotuką rolleyes.gif

o mes jau trečią naktį miegam be vienkartinių sauskelnių thumbup.gif dedu savo siūtas, į vidų dar bambukinį įklotą ir užtenka visai nakčiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 07 14, 07:59)
vilnonius  biggrin.gif  pirkau sveriamus verpalus..  dėjau du siūliukus, šitas mezgiau ripsu tai nežinau ar reiks dar įklotėlį įsiūt.. pradžioj bandysiu be jo, jei praleis reiks įsiūt kaip ir pirmosiose.. bet pirmas mezgiau paprastu mezgimu tai labai plonytės gavosi...

savo siūtas sauskelnes.. ked negriozdinčiau nuotraukom tai jas galima rast mano paraše... dar turiu veltas kelnytes, tai va į jas dedu tik įklotuką  rolleyes.gif

o mes jau trečią naktį miegam be vienkartinių sauskelnių  thumbup.gif  dedu savo siūtas, į vidų dar bambukinį įklotą ir užtenka visai nakčiai  thumbup.gif

nu liux jusu aprasymai smile.gif ir nuotraukeles!!! ir tikrai viskas taip ekonomiska gaunas... gaila as siuvimui gabumu neturiu :/
saunuole ir ne kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 07 14, 08:59)
vilnonius  biggrin.gif  pirkau sveriamus verpalus..  dėjau du siūliukus, šitas mezgiau ripsu tai nežinau ar reiks dar įklotėlį įsiūt.. pradžioj bandysiu be jo, jei praleis reiks įsiūt kaip ir pirmosiose.. bet pirmas mezgiau paprastu mezgimu tai labai plonytės gavosi...

savo siūtas sauskelnes.. ked negriozdinčiau nuotraukom tai jas galima rast mano paraše... dar turiu veltas kelnytes, tai va į jas dedu tik įklotuką  rolleyes.gif

o mes jau trečią naktį miegam be vienkartinių sauskelnių  thumbup.gif  dedu savo siūtas, į vidų dar bambukinį įklotą ir užtenka visai nakčiai  thumbup.gif

pasiskaiciau ir as, tikrai saunuole mamyte!!!

4u.gif 4u.gif 4u.gif

o kur galima gauti tu verpalu? nes kai nueinu i siulu parduotuves tai kainos doh.gif ypac merinosu vilnytes....
o kadangi dar ir pleduka zadu pradet megzti tai nieko pries ant siuliuku sutaupyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2008 07 14, 14:12)
o kur galima gauti tu verpalu? nes kai nueinu i siulu parduotuves tai kainos  doh.gif ypac merinosu vilnytes....
o kadangi dar ir pleduka zadu pradet megzti tai nieko pries ant siuliuku sutaupyti  rolleyes.gif

vilniuj tai nžn schmoll.gif kaune tai mes turim tokią stebuklingą parduotuvę ABC rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2008 07 07, 00:05)
O kaip skalbiat kelionėse?

man tai nieko nesigavo su bandymu naudot daugkartines per atostogas doh.gif buvau ilgai prie juros, bet bute ten nieks nedziuvo, dregna buvo. dziudavo kokias 3 paras blink.gif (na kartais pliaze po kelias dziovindavau). tai taip ir naudojau - per savaite vienas 'kursas' daugkartiniu (kol visas sunaudoju, po to skalbiu, dziovinu), o kitom dienom- vienkartines ax.gif . jei dar nebutu buve skalbimo masinos- tai tikrai manau neverta prasidet. pailsekit 4u.gif
Atsakyti