Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

Aš ir šiandien kanapines iš rasakilos nusipirkau. Gražios, švelnios, spalvingos knopkutės... ax.gif Žiūrėsiu, kaip vėliau bus, bet užpakalį tai gražiai aptempia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 07 09, 16:23)
Aš ir šiandien kanapines iš rasakilos nusipirkau. Gražios, švelnios, spalvingos knopkutės...  ax.gif Žiūrėsiu, kaip vėliau bus, bet užpakalį tai gražiai aptempia  blush2.gif

Manau, kad tikrai nenuvils. As jomis labai dziaugiuosi thumbup.gif , visiskai nekieteja. Man ant ju net nereikia vilnoniu, o i ju kisene idedu dviguba tos pacios firmos kanapini iklota ir dar vilnoni iklota, tai kad tik truputi krasciukai sudregsta, o siaip nepraleidzia thumbup.gif . Na man tik truputi uzsegimas nepatinka, bet vistiek jos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasikeke @ 2008 07 09, 16:49)
Manau, kad tikrai nenuvils. As jomis labai dziaugiuosi thumbup.gif , visiskai nekieteja. Man ant ju net nereikia vilnoniu, o i ju kisene idedu dviguba tos pacios firmos kanapini iklota ir dar vilnoni iklota, tai kad tik truputi krasciukai sudregsta, o siaip nepraleidzia  thumbup.gif . Na man tik truputi uzsegimas nepatinka, bet vistiek jos  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Man užsegimas visai nieko pasirodė, tik priekis gan siaurokas. Patiko kišenėlė, žymiai geresnė nei bum genius kišeninės kur po 79lt. O ant viršaus dar ką nors dedi, nes žiūriu, daug įklotukų naudoji. Aš tai vieną įklotą kanapinį pirkau, labai gerai prisitaiko prie kišenės. Jei leis, gal dar numegsiu papildomą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 07 09, 17:18)
Man užsegimas visai nieko pasirodė, tik priekis gan siaurokas. Patiko kišenėlė, žymiai geresnė nei bum genius kišeninės kur po 79lt. O ant viršaus dar ką nors dedi, nes žiūriu, daug įklotukų naudoji. Aš tai vieną įklotą kanapinį pirkau, labai gerai prisitaiko prie kišenės. Jei leis, gal dar numegsiu papildomą  g.gif

Sluoksniu tai nemazai iseina, bet uz iprastini varianta (medziagines+vilnones)gaunasi ploniau. O tas dvigubas kanapinis iklotukas yra vienam gale susiutas, tai jis kaip ir vienas dedasi, o vilnonis labai plonytis, bet savo darba atlieka smile.gif
Atsakyti
Mums tai įprastinis variantas medžiaginės sauskelnės plius vilnonės kelnytės atrodo pats paprasčiausias ir "saugiausias".

Neprabėgai nei per šonus, nei per viršų, dėl drėgmės laikymo sakyčiau netgi patikimiau už vienkartines, nes su pampersais tai tikrai kažkada turėjom problemų, nes bėgdavo kiaurai blink.gif

Iš pradžių bandėm eksperimentuoti su vystyklais, tai baigėsi šlapiais rūbais, tai eksperimentus baigėm bigsmile.gif
Atsakyti
Jei kam reikia Imse Vimse - 11-14 kg dydzio - parduodu 2 poras - naujos.
Atsiprasau, kad cia isiterpiu, bet manau, kad skelbimu lentoj maziau aktualios tokios prekes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva57 @ 2008 07 10, 14:44)
Jei kam reikia Imse Vimse - 11-14 kg dydzio - parduodu 2 poras - naujos.
Atsiprasau, kad cia isiterpiu, bet manau, kad skelbimu lentoj maziau aktualios tokios prekes  ax.gif

Gal gali foto įkelt arba bent nuorodą įdėt, kad būtų nors koks supratimas kaip atrodo. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
merginos, pasidalinkit, is ko mezgate, jei mezgate vilnones kelnytes? ar butinai is rasakilos siulu? as mastau gal paprastos merino vilnos nusipirkti...
ir dar kokias vilnones naudojat? ar patogios tos dvigubo mezgimo?
user posted image
nes man per tas uzsegamas kartais pro sona pabega. mano vaikius didokas toks, atrodo ne visada vilnones uzdengia pilnai sugeriancias sauskelnes. o ilgom klesnem vilnones irgi kolkas pilnai nesulaiko ir per nakti prabega sysius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaMac: 10 liepos 2008 - 20:05
QUOTE(Žirklutės @ 2008 07 10, 14:40)
Gal gali foto įkelt arba bent nuorodą įdėt, kad būtų nors koks supratimas kaip atrodo. Ačiū  4u.gif

Taip zinoma.
Prasom.

http://www.rasakila....viskas-viename/

puikiai tinka atpratinti vaika nuo slapinimosi i kelnytes, ypac "atsparios" nakti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(jurgaMac @ 2008 07 10, 21:03)
merginos, pasidalinkit, is ko mezgate, jei mezgate vilnones kelnytes? ar butinai is rasakilos siulu? as mastau gal paprastos merino vilnos nusipirkti...

aš mezgiau iš pačios paprasčiausios vilnos... pirkau net ne kamuoliukus o verpalus.. reikėjo pačiai į kamuoliukus susivyniot lotuliukas.gif tai va.. ir viskas kuo puikiausiai thumbup.gif o kelnyčių kaina gavos 2-3lt cool.gif

tiesa mezgiau paprastu raštu tai praleido.. paskui įmezgiau įklotuką.. ir tik priekyje, ne pa mane berniukas tai pagrindinė drėgmė priekyje.. ir super thumbup.gif naudojam kasdien ir dar jokių avarijų schmoll.gif o šianakt pagaliau ir nakčiai išdrįsau uždėt ne pampersą bigsmile.gif viskas liux thumbup.gif

dabar baiginėju megzt dar vienas tik jau ripsu... jos iškart storesnės gavos... irgi iš tų pačių siūlų... taip kad tikrai nebūtini rasakilos siūlai cool.gif

va mūsų kelnytės:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 07 12, 06:22)
aš mezgiau iš pačios paprasčiausios vilnos... pirkau net ne kamuoliukus o verpalus.. reikėjo pačiai į kamuoliukus susivyniot  lotuliukas.gif  tai va.. ir viskas kuo puikiausiai  thumbup.gif  o kelnyčių kaina gavos 2-3lt  cool.gif

tiesa mezgiau paprastu raštu tai praleido.. paskui įmezgiau įklotuką.. ir tik priekyje, ne pa mane berniukas tai pagrindinė drėgmė priekyje.. ir super  thumbup.gif  naudojam kasdien ir dar jokių avarijų  schmoll.gif  o šianakt pagaliau ir nakčiai išdrįsau uždėt ne pampersą  bigsmile.gif  viskas liux thumbup.gif

dabar baiginėju megzt dar vienas tik jau ripsu... jos iškart storesnės gavos... irgi iš tų pačių siūlų... taip kad tikrai nebūtini rasakilos siūlai  cool.gif

va mūsų kelnytės:
user posted image

Akvilyte, pagiriamasis žodis drinks_cheers.gif už kelnytes thumbup.gif labai jau gražiai numegztos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 07 12, 05:22)
aš mezgiau iš pačios paprasčiausios vilnos... pirkau net ne kamuoliukus o verpalus.. reikėjo pačiai į kamuoliukus susivyniot  lotuliukas.gif  tai va.. ir viskas kuo puikiausiai  thumbup.gif  o kelnyčių kaina gavos 2-3lt  cool.gif

tiesa mezgiau paprastu raštu tai praleido.. paskui įmezgiau įklotuką.. ir tik priekyje, ne pa mane berniukas tai pagrindinė drėgmė priekyje.. ir super  thumbup.gif  naudojam kasdien ir dar jokių avarijų  schmoll.gif  o šianakt pagaliau ir nakčiai išdrįsau uždėt ne pampersą  bigsmile.gif  viskas liux thumbup.gif

dabar baiginėju megzt dar vienas tik jau ripsu... jos iškart storesnės gavos... irgi iš tų pačių siūlų... taip kad tikrai nebūtini rasakilos siūlai  cool.gif

va mūsų kelnytės:
user posted image

tikrai saunios kelnikes smile.gif ikvepet ir mane paciai nusimegzti smile.gif tik reiks sumastyti KAIP tongue.gif
Atsakyti