Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

as irgi uzsikretus skalbiamomis sauskenemis smile.gif
kolkas bandau. nusipirkau dar sulankstomu kanapiniu paju. jos dvigubai pigesnes nei su knopkem, o sulaiko labai gerai. ir kakutis kaip i kisenele sukrenta smile.gif na, dar kelis kartus dejau, kolkas bandau, bet patinka. taip pat turiu kanapines ir bambukines su knopkem. tai bambukines pacios geriausios. nes daug sugeria, labai minsktos. ir dregme ne taip jauciasi.
man tai fainas zaidimas su tom sauskelnem smile.gif kazkaip jauciuosi kazka gero daranti. pirma, vaiko uzpakaliukui smile.gif
kartais ir palas merlines dedu.
tik vieno dalyko namuose truksta - tai automatine dziovykle. kol vasara, dziusta viskas gerai. kaip bus rudeni, kai lauke dregna, o namie dar sildymo nera? be to sias sauskelnes nerekomenduojama dziovinti ant radijatoriu unsure.gif
Atsakyti
sakykit, ar naudojat kas ryziu popieriu? ar vertas demesio? kai lelkui dar 2 menesiai
Atsakyti
QUOTE(jurgaMac @ 2008 07 05, 11:28)
sakykit, ar naudojat kas ryziu popieriu? ar vertas demesio? kai lelkui dar 2 menesiai

Naudoju, bet nuo kokio 5-o mėn, nes prieš tai kakodavo kartą per savaitę ir padarydavo tiek, kad tas popieriukas būtų paprasčiausiai pradingęs doh.gif Tai neverta net dėt būdavo. O dabar nepakeičiamas, kai padaro, net sauskelnės nesusitepa, labai gražiai nusiima su visa "esme".
Pabandykit dėt, gal jūsų atveju tiks, o jei ne, tai vėliau vistiek prireiks. Patogus tas popierius, kurį galima į wc nuleist. O jei tik sušlapina jį, tai dar po vandeniu praplaunu ir ant gyvatuko, jis vėl kaip naujas būna, taip dienai užtenka 1-2 popieriukų.
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 07 05, 14:30)
Naudoju, bet nuo kokio 5-o mėn, nes prieš tai kakodavo kartą per savaitę ir padarydavo tiek, kad tas popieriukas būtų paprasčiausiai pradingęs  doh.gif Tai neverta net  dėt būdavo. O dabar nepakeičiamas, kai padaro, net sauskelnės nesusitepa, labai gražiai nusiima su visa "esme".
Pabandykit dėt, gal jūsų atveju tiks, o jei ne, tai vėliau vistiek prireiks. Patogus tas popierius, kurį galima į wc nuleist. O jei tik sušlapina jį, tai dar po vandeniu praplaunu ir ant gyvatuko, jis vėl kaip naujas būna, taip dienai užtenka 1-2 popieriukų.

aisku smile.gif pabandysiu. bes as skaiciau kazkur, kad ryziu popieriaus i wc leist negalima. yra kazkokio, kuris nuleidziamas? mes tai kakojam kasdiena po kelis kartus. tai issitepa daznai. aisku su dusu gerai nusiplauna, su stipresne srove smile.gif
Atsakyti
Aš irgi iš anksto nusipirkau kanapinių ir bambukinių kelnaičių ir įklotų bei vienas medvilnines prilaikančias kelnaites. Žiūrėsim, kaip man seksis, kai gims mano berniukas smile.gif O kur jūs tą ryžių popierių perkat?
Atsakyti
QUOTE(jurgaMac @ 2008 07 05, 19:07)
aisku smile.gif pabandysiu. bes as skaiciau kazkur, kad ryziu popieriaus i wc leist negalima. yra kazkokio, kuris nuleidziamas? mes tai kakojam kasdiena po kelis kartus. tai issitepa daznai. aisku su dusu gerai nusiplauna, su stipresne srove smile.gif

Pirkau rasakiloj, ten ne ryžių, o šiaip vystyklų popierius, 200lapelių 22(?)lt kainavo.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2008 07 05, 22:14)
Aš irgi iš anksto nusipirkau kanapinių ir bambukinių kelnaičių ir įklotų bei vienas medvilnines prilaikančias kelnaites. Žiūrėsim, kaip man seksis, kai gims mano berniukas smile.gif O kur jūs tą ryžių popierių perkat?

siaip labai labai rekomenduoju vilnones prilaikancias kelnaites, thumbup.gif reikalas. nei prabega, nei smirdi, nei plaut daznai reikia, tik butinai lanoline ismirkyt. o be to ir nekarsta, kaip gali pasirodyt
Atsakyti
Is savo gausios kolekcijos jau baigiu atsirinkti, kas man labiausiai patinka. Tai pasidalinu bambukines sugeria daug (tik Tots bots ne, man jos labai nepatinka schmoll.gif ), bet jau ju dziuvimas, ypatingai kai dabar dregnesnis oras (o kas bus rudeni g.gif ), tai jau doh.gif , del to ju reikia daugiau. Aisku tai neaktulu toms, kurios turi dziovykle.
Medvilnines maziau sugeria, bet greit dziusta, is ju labiausiai patinka Popolini one size thumbup.gif . Nemazai sugeria ir buna palyginti minkstos isskalbtos.
Bet vis gi labiausiai pasiteisino kanapines. Jos ir sugeria daug ir dziusta normaliai kaip medvilne. Ypatingai geros Babykicks firmos thumbup.gif , labai patinka tos dideles palos, kurias gali susilankstyti kaip sauskelnes, o uzsegti snapiais (nors as tu snapiu nenaudoju, uztenka ant virsaus uzsegamu lipukais vilnoniu kelnyciu). Dar vienas ju didelis pliusas, kad jos nesukieteja, kaip pvz Baby Beehinds firmos kanapines, nors sudetis ju vienoda.
Ir dar viena pliusa dedu kanapinems del to, kad i ju sudeti ieina tik medvilne, o i bambuko (viso) daugiau ar maziau dedama ir sintetika. 4u.gif
O virsutines kelnytes naudoju tik vilnones (sintetiniu net ir neturiu). Ir nuo pat gimimo taip, be jokiu vienkartiniu: ir visoms isvykoms (o keliaujam tikrai daug), ir nakciai (ismiega nekeistas ir neperslampa) ir laaabai retai skalbiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasikeke @ 2008 07 06, 09:26)
Is savo gausios kolekcijos jau baigiu atsirinkti, kas man labiausiai patinka. Tai pasidalinu bambukines sugeria daug (tik Tots bots ne, man jos labai nepatinka schmoll.gif ), bet jau ju dziuvimas, ypatingai kai dabar dregnesnis oras (o kas bus rudeni  g.gif ), tai jau  doh.gif , del to ju reikia daugiau. Aisku tai neaktulu toms, kurios turi dziovykle.
Medvilnines maziau sugeria, bet greit dziusta, is ju labiausiai patinka Popolini one size thumbup.gif . Nemazai sugeria ir buna palyginti minkstos isskalbtos.
Bet vis gi labiausiai pasiteisino kanapines. Jos ir sugeria daug ir dziusta normaliai kaip medvilne. Ypatingai geros Babykicks firmos thumbup.gif , labai patinka tos dideles palos, kurias gali susilankstyti kaip sauskelnes, o uzsegti snapiais (nors as tu snapiu nenaudoju, uztenka ant virsaus uzsegamu lipukais vilnoniu kelnyciu). Dar vienas ju didelis pliusas, kad jos nesukieteja, kaip pvz Baby Beehinds firmos kanapines, nors sudetis ju vienoda.
Ir dar viena pliusa dedu kanapinems del to, kad i ju sudeti ieina tik medvilne, o i bambuko (viso) daugiau ar maziau dedama ir sintetika.  4u.gif
O virsutines kelnytes naudoju tik vilnones (sintetiniu net ir neturiu). Ir nuo pat gimimo taip, be jokiu vienkartiniu: ir visoms isvykoms (o keliaujam tikrai daug), ir nakciai (ismiega nekeistas ir neperslampa) ir laaabai retai skalbiu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

a dabar pasidalinkit, kiek kokiu turit. ir kas kiek dienu skalbiat smile.gif ar sikniuko visai neberia? as vis dar panaudoju vienkartines. visiskai prie daugkartiniu neperejom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaMac: 06 liepos 2008 - 16:38
QUOTE(jurgaMac @ 2008 07 06, 17:37)
a dabar pasidalinkit, kiek kokiu turit. ir kas kiek dienu skalbiat smile.gif ar sikniuko visai neberia? as vis dar panaudoju vienkartines. visiskai prie daugkartiniu neperejom

Mes turim jau daug, net skaičiaus nežinau. Džiovinu ant gyvatuko dažniausiai.
Perėjom jau visiškai prie medžiaginių.

Kelnytes kolkas naudojam vilnones, nors kažkaip knieti ir tas sintetines pabandyti ax.gif

Iš sauskelnių labiausiai patinka popolini onesize thumbup.gif , nes greitai džiūsta, visiškai natūralios (medvilninės), patogiai užsisega, tampri medžiagytė tongue.gif

Dar labai minkštutės ir fainos šonuose užsegamos popolini bambukinės thumbup.gif , laabai patogu mano judriam lialiui užmaut. bigsmile.gif
Toliau tots bots, sakyčiau naudoti galima, tik džiūsta netrumpai, aprišamus naudojam dažniausiai jeigu kitos dar neišdžiūvę, kanapinės mums nelabai, nes šiurkštokos...
Sulankstomi vystyklai didesniam mažiui tai nepatogu, nes neužsisega, todėl kraiposi judant, čia bet kokiu atveju sakyčiau geriausia tos sauskelnės, kur turi užsegimą ar bent jau aprišami vystyklai.

Popierių naudojam popli iš ekomamos, galima mesti į klozetą, ir šiaip kartais naudoju vietoj servietėlių, nes pašlapinus vandeniu visai gerai šikniuką pavalyti. O jeigu tik prisiusintas, tai keliauja į skalbiankę su medžiaginėm. blush2.gif Čia iš forumiečių išmokau mirksiukas.gif

Dar pradėjau į kibirą acto šiek tiek pilti, tai kvapą gerai naikina, čia kažkur forume buvau radus, tai išbandžiau, tikrai neblogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolytė: 06 liepos 2008 - 22:28
QUOTE(rasikeke @ 2008 07 06, 09:26)
Is savo gausios kolekcijos jau baigiu atsirinkti, kas man labiausiai patinka. Tai pasidalinu bambukines sugeria daug (tik Tots bots ne, man jos labai nepatinka schmoll.gif ), bet jau ju dziuvimas, ypatingai kai dabar dregnesnis oras (o kas bus rudeni  g.gif ), tai jau  doh.gif , del to ju reikia daugiau. Aisku tai neaktulu toms, kurios turi dziovykle.
Ir dar viena pliusa dedu kanapinems del to, kad i ju sudeti ieina tik medvilne, o i bambuko (viso) daugiau ar maziau dedama ir sintetika.  4u.gif
O virsutines kelnytes naudoju tik vilnones (sintetiniu net ir neturiu). Ir nuo pat gimimo taip, be jokiu vienkartiniu: ir visoms isvykoms (o keliaujam tikrai daug), ir nakciai (ismiega nekeistas ir neperslampa) ir laaabai retai skalbiu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

O kaip skalbiat kelionėse?
Atsakyti
QUOTE(Karolytė @ 2008 07 06, 22:24)
Mes turim jau daug, net skaičiaus nežinau. Džiovinu ant gyvatuko dažniausiai.
Perėjom jau visiškai prie medžiaginių.

Kelnytes kolkas naudojam vilnones, nors kažkaip knieti ir tas sintetines pabandyti ax.gif

Iš sauskelnių labiausiai patinka popolini onesize thumbup.gif , nes greitai džiūsta, visiškai natūralios (medvilninės), patogiai užsisega, tampri medžiagytė tongue.gif

Dar labai minkštutės ir fainos šonuose užsegamos popolini bambukinės thumbup.gif , laabai patogu mano judriam lialiui užmaut. bigsmile.gif
Toliau tots bots, sakyčiau naudoti galima, tik džiūsta netrumpai, aprišamus naudojam dažniausiai jeigu kitos dar neišdžiūvę, kanapinės mums nelabai, nes šiurkštokos...
Sulankstomi vystyklai didesniam mažiui tai nepatogu, nes neužsisega, todėl kraiposi judant, čia bet kokiu atveju sakyčiau geriausia tos sauskelnės, kur turi užsegimą ar bent jau aprišami vystyklai.

Popierių naudojam popli iš ekomamos, galima mesti į klozetą, ir šiaip kartais naudoju vietoj servietėlių, nes pašlapinus vandeniu visai gerai šikniuką pavalyti. O jeigu tik prisiusintas, tai keliauja į skalbiankę su medžiaginėm.  blush2.gif  Čia iš forumiečių išmokau  mirksiukas.gif

Dar pradėjau į kibirą acto šiek tiek pilti, tai kvapą gerai naikina, čia kažkur forume buvau radus, tai išbandžiau, tikrai neblogai.

o kur sitas papolini one size perkat? as linkusi pirkti tokias, kurios bus naudojamos visa vystyklystes laikotarpi. o su snapiais judriam kudikiui irgi nepatogu segti sulankstomus vystyklus? kol mano zuikis mazas, apie tai nepagalvojau g.gif

jau radau, kur perkat smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaMac: 07 liepos 2008 - 10:52