QUOTE(Shuttle @ 2009 07 17, 10:13)
Jei kalbat apie Tymo turgeli, tai ten tik 2-3 ukininkai kurie prekiauja svieziomis ar perdirbtomis darzovemis, turi ekoagros ekologisko ukio sertifikatus.
Ta moteriske, kuri pardavineja raug. agurkus, cesnakus, morkas - prekiauja ne ekologiska porodukcija ji tiesiog turi ind.veiklos liudijima.
"Tymo" turgus NERA ekologiskas turgus! Tai tiesiog Lietuvos ukininku turgus, toks kaip ir prie Ukmerges pl. Maximos, kuriame yra ir keli ekologiski ukiai.
Bet ten pardavineja ir Almawin valiklius, kazkokius mezginius, saldumynus, zaislus, itartinus sokoladus nu zodziu bele kas kaip ir Kalvarijose tik ketvirtadieniais ir Uzupyje. Tiesiog geras Piaras...... vakar buvau - liudnas vaizdelis..... suriai ozku skanus bet be sertifikatu...
Ta moteriske, kuri pardavineja raug. agurkus, cesnakus, morkas - prekiauja ne ekologiska porodukcija ji tiesiog turi ind.veiklos liudijima.
"Tymo" turgus NERA ekologiskas turgus! Tai tiesiog Lietuvos ukininku turgus, toks kaip ir prie Ukmerges pl. Maximos, kuriame yra ir keli ekologiski ukiai.
Bet ten pardavineja ir Almawin valiklius, kazkokius mezginius, saldumynus, zaislus, itartinus sokoladus nu zodziu bele kas kaip ir Kalvarijose tik ketvirtadieniais ir Uzupyje. Tiesiog geras Piaras...... vakar buvau - liudnas vaizdelis..... suriai ozku skanus bet be sertifikatu...
Liudna, bet tiesa. Shuttle VISIKAI TEISI, kad TYMO turgus NETA EKO TURGUS. ir vel griztame prie tos pacios temos, kad tai, kas naturalu, ne visada ekologiska. O TYmo turgelyje mane tas labiauziai ir erzina. Vyras pirko grietine. Paklause, ar ji ekologiska. Tai pardaveja,kad atreze, neva jai tas ekologija jau atibodusi ir t.t. Zodziu su vyru buvome pakraupe, o kai mano vyras labai ramiai paasikino skirtuma tarp naturalumo ir ekologiskumo - tai susigedo ir nutilo. Va taip va.
Saunuole Shuttle, kad nepagailejo skambiu zodziu, nes tikrai su tuo Tymo turgeliu Piaras ispustas kaip reikalas. Ziema maciau ten ir kailiu, kojiniu, bet vel gi jei vilna apdirbta chemikalais, tai apie kokia ekologija mes kalbame, ir kuotada Tymo turgelis skiriasi nuo kitu?
Manau sio turgaus organizatoriai turetu atskirti pelus nuo grudu.