QUOTE(voveriena @ 2009 07 15, 10:44)
prie ko cia TIK cukinija ir apsisoviau??? ten viskas trigubom kainom, nei kitose vietose, kur prekiaujama su ne blogesniais sertifikatais
Kol nemaciau kitu prekybos tasku, pati pirkdavau ten sukandus dantis, bet kai apsizvalgiau, tai pasidare aisku, kad tas taskas skirtas tokiem, kaip ir pavadinau pirkejus
Aisku, nesubendrinu VISKO- pvz. kalakutu mesa ten kainuoja, kaip ir Jaruzales turgely
Apie pardavimo vieta ir laika: ir nelabai protingam aisku, kad centre viskas brangiau- drabuziai, siuvenyrai, aksesuarai. jusu manymu, tas turgiukas- isskirtine vieta, kuriai negalioja sie principai? tada paaiskinkit, kodel ten kainos gerokai didesnes nei kitose vietose?
( ir palikit mano cukinija ramybej, ji tik fragmentas
p.s. dar faktelis specialiai jums- pardaveja, pas kuria dazniausiai perku as, kars nuo karto sutinku ir nuostabiajame Tymo turgelyje, tik kainos, deja, kitokios
Aš rytoj ketinu apsilankyt Tymo turguj, nes užsisakiau tų skaniųjų ožkos sūrių, kurių kitur tiesiog nebūna pirkti. Bet sakiau, pasiimu tuos sūrius ir daugiau vargei ar ką imsim. Gal tik tą vokišką duoną (ji turbūt neekologiška), nes jau labai esam įpratę prie jos ir perkam ir kitose vietose, kai jie būna. Ir, jei bus, ėrienos vaikui paimsiu (nemačiau jų kitur, deja). O pas tą jauną porą, jei nebus eilės, paimsiu tik smulkiųjų bazilikų (irgi nemačiau kitur). Visa kita aš galiu PIGIAU nusipirkt Ukmergės g. turguj ir be eilių... Beje, dar Tymo turguj pigūs kmynai, pigiau nei vaistinėj, nes 100 g kainuoja 2 Lt., o vaistinėj apie 5 Lt. Kmynus stambiu mastu naudoju raugdama girą. Ne viskas Tymo turguj brangiau nei kitur, bet reikia būti atsargiems. Gaila, niekas neatlieka patikrinimo, kas ekologiška, kas ne, nes tai padėtų pirkėjams atsirinkt...