nors iki siol nedalyvavau jusu skyrelyje, tikiuosi neismesit
del eko produktu ypac zemes ukio - kadangi pati turiu gabaliuka zemes prie vilniaus ir noriu ten issikelti gyventi, nes jau ąį metu kaip gyvenu bute ir vis man ankste, arciau gamtos norisi, tai galvoju ten viska sau augintis kas auga zemeje isskyrus bulves ir burokus ir pan, nes noriu svaraus maisto, kiek galiu veziotis ir tevu, kurie kaune gyvena ir mane pilnai aprupina, i parduotuves darzoviu eiti nereikia, be ttikrai nesiruosiu nieko sertifikuoti, nes pasidomejau - tai ttokie kryziaus keliai ir komisiju patikrinimai, kad as sau geriau ramiai gyvensiu ir galvos nesuksiu.
todel as galvoju gal yra ir daugiau tokiu kaip as kurie sau pasiaugina, jei koks perteklius gaunasi gal parduoda (iar as taip ateityje daryciau turbut, o gal ir ne nes nesiruosiu verstis gi zemdirbyste), bet nesertifikuoja, taciau ir netresia. tarkime kad ir mano tevai - jie turi prie namuko 15 arų ir ten salotu, ridikėlių, agurku ar pomidoru augina dukrai ir anukui ( cia tipo man ir mano sunui), niekuo netresia. sake ridiku priaugo tiek, kad i turgu net veze atidave kazkokia perpardavinetojai, nes mes jau nepajegus suvalgyti.
tai va cia tiesigo issakiau savo nuomone apie eko sertifikatus siek tiek - pritariu, kad ju reikia, kad su jais patikimiau, bet pati to nedaryciau, nes man tai ne pagrindine veikla, o tik koks likutis, kaip ir mano tevams, neverta vargintis ir moketi pinigus uz sertifikavima bei tureti nuolatines komisijas ant savo galvos. na ir kas, kad mano sklype jau į metai kai niekas neauginama ir nesejama ir dirvozemis tikrai svarus, pieva prie misko
beje piena perkuosi is kaimynes savo sklypo, jos karve netoli mano pievu ganosi is jo darausi varske