QUOTE(dilditele @ 2009 06 08, 01:12)
O as bijau pirkt ten vistas, kelis kart pirkau, tai pasmirde buvo. O jus pas ka perkat? ten kur bobutes sedi prie duru, ar nuo prekystaliu?
O mesa irgi Zanavykuose perkat?
Nezinau ar bobutes, man tai jauna moteris vis pasitaiko. As nekepu tu vistu pastoviai, nusiperku viena-pasidalinu i daug gabaleliu sriubai ir susidedu i kamera.Verdant issitraukiu ir tiek, tai man jos vienos uztenka laaabai ilgam.O siaip prie duru. Nepasitaike kazkokio kvapo negero, bet pati vistiena tikrai matosi, kad kaimiska- visiskai kitokia nei PC.
Mesa jei negaunu is pazistamo ukininko ( ne ekologiskas ukis, bet tikrai zinau, kad nieko labai blogo nepila ir nemirko tai jau tikrai niekame) , arba kokiam turgelyje( nebutinai Zanavyku, daznai bunu Girstupio turgelyje-tai ten kartais).
Kalbinu ta pazistama ukininka daryti ekologiskai - kaip ir ruosiasi, bet labai reikia daug ka pakeisti- pradedant zeme, kuri turi pailseti maziausiai metus nuo trasu, baigiant ekologiskais pasarais ir t.t. Nors jau buvo i pokalbi kvietesis eko pasarais prekiaujancius atstovus(suzinojau)
- sakau gal gi paklausys manes!
Bet jo zodziais tariant tai taip- niekas nedaro( nei vienas ukis...), nes tiesiog neapsimoka, o zmones neperka, nes jiems reikia raudonos, grazios, skaiscios desrytes, o ne pajuodusius. Nes jei nieko nededi, ji tiesiog neturi prekines isvaizdos...Be to brangu ir ypac ne siuo gyvenimo momentu... Gincijuosi su juo nuolatos ta tema!
Sakau - man grazu ir skanu juoda- tai juokiasi is manes jis...musu zmones dar nelabai uzaugo tam, manau...