Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškų prekių parduotuvės Lietuvoje

Aha tikrai nemazai, tik, kad daug mano issirinktu prekiu nera sandelyje sad.gif blyn
Ir dar nustebino viena skalbimo priemone, kurios sudetyje yra optiniu balikliu ir didelis fosfatu kiekis. Tai kokia gi ji ekologiska???
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 10 22, 22:57)
Bet pasirinkimas tai ohoho, man net galvelė susisuko, visko tiek daug

Bet pasigedau vaikiškų prekių - nei higienos reikmenų, nei maistelio... Gal ateity atsiras.
Atsakyti
Skaičiau Tatulos puslapyje, kad mugės dabar bus Mindaugo mokykloje Mindaugo gatvėje g.gif Gal kas žinot apie tai? Ar tikrai? Ar aš ten kažką supainiojau?
Atsakyti
Sveiki, norėjau sužinoti ar Sveikatos dovanos Kaune prekiauja dekoratyviąja kosmetika? Man reikia akių kontūrų pieštuko ir nežinau, kur galėčiau rasti ekologišką Kaune. Gal kas nors žinote kur Kaune yra ekologiškos dekoratyvios kosmetikos? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sliver, susisiek su sveikatos dovanomis ir sužinosi.
Atsakyti
Na, dėkui, Kaip suprantu, ten nėra akių pravedimų ir kur jie yra, neaišku.
Atsakyti
QUOTE(sliver @ 2008 10 26, 20:37)
Na, dėkui, Kaip suprantu, ten nėra akių pravedimų ir kur jie yra, neaišku.

Nežinau, ar ten yra dekoratyvinės kosmetikos, tačiau tikrai žinau, kad e-parduotuvėje - tik maža dalis prekių ir tai ne pačių pačiausių, kalbėjau su jais šia tema, tad ne be reikalo pasakiau, kad susisiektum...juk nesunku pasiskambinti ar paklausti el.paštu.
Atsakyti
Va del dekoratyvines kosmetikos ir man idomu butu. Kiek zinau Kaune jos kaip ir nera. O gal klystu? Kazkaip abejoju, kad butu sveikatos dovanose.
Atsakyti
Uzsisakiau prekiu www.ekoeko.lt . As tai labai dziaugiuosi, kad atsirado si internetine parduotuvele. Kruopos ir grudai pigiau nei parduotuveje, o ir tu ne visur yra. Soros , avizu selenos ekologiskos, ko musu parduotuvese nera. Jie sake jei bus paklausa tikrai plesis prekiu asortimentas.
Siandien skambinau Ustukiu maluno vadovui klausiau, kodel nera ju produkcijos Rimi prekybos centruose. Jis sake, kad didieji prekybos centrai kelia labai didelius reikalavimus ju malunui ir jiems neapsimoka su jais bendradarbiauti . Malunas nutrauke sutarti su Rimi prekybos centru. Vat, kaip prekybos centrai palaiko ekologija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sema: 27 spalio 2008 - 13:03
Rimi pats kaltas, praras pirkėjų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sema @ 2008 10 27, 14:02)
Uzsisakiau prekiu  www.ekoeko.lt  .

Parašyk paskui, kaip patiko aptarnavimas. Iš tiesų būtų gerai, kad būtų bent viena e-parduotuvė su dideliu asortimentu, kad nereikėtų kruopas užsakinėti vienoj vietoj, šampūną kitoj, o vaikiškas prekes trečioj. tikėkimės kad ekoeko plės savo asortimentą rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 27, 17:14)
Parašyk paskui, kaip patiko aptarnavimas. Iš tiesų būtų gerai, kad būtų bent viena e-parduotuvė su dideliu asortimentu, kad nereikėtų kruopas užsakinėti vienoj vietoj, šampūną kitoj, o vaikiškas prekes trečioj. tikėkimės kad ekoeko plės savo asortimentą  rolleyes.gif .

Man patiko, kad galima atsiskaityti kai atveza prekes. Kai dariau uzsakyma man nepavyko uzsiregistruoti tai teko jiems skambinti -labai maloniai bendravo. Jie privalo maloniai aptarnauti jei nori, kad parduotuvele klestetu. Uzsakyma gausiu rytoj. Uzsisakiau uz 250lt. gal margaryciu ides blush2.gif
Atsakyti