QUOTE(balta @ 2008 05 14, 23:24)
Šiaip Vokietijoje yra ir sertifikuoto ekologiško kūdikių maisto, bet pardavinėja tik spec. parduotuvėse, į tokias nuvažiavus visada apsipirkdavau
. O ką Lietuvoj galima nusipirkti, tai aš visai nežinau.
Pirmadienį eisiu į Sangą, tai pažiūrėsiu. Prieš mėnesį žadėjo pradėti vežti ekologiškus mišinius kūdikiams. O tas Naturana kečupas, kurį Sangoj parduoda, mūsų šeimai baisiai patiko. Nors mano vyras skeptiškas dėl prekių ekologiškumo ir bambėjo, kad brangų pirkau, paskui žiūriu ieško jo Maximoj...
Šiandien buvau Rasakiloj, nupirkau būsimam piliečiui merinosių dekiuką ir šilko kepurytę, dar visokių ten priemonių. Tai kadangi vietoj 29 už citrusų dušo pienelį paėmė iš manęs 45 Lt ir tik namie pastebėjau, tai pyktelėjau. Pirmadienį atsiimsiu, bet abidna, kad vėl važiuot reikės, su parkavimu ten tragedija...
Papildyta:
QUOTE(Žirklutės @ 2008 05 15, 00:11)
Tai gerai, nuraminai
Dabar radau
veganiškų-ekologiškų prekių puslapį, tai svaigstu
Visko noriu - batų, kramtomos gumos, muilo, kontaktinių lęšių skysčio... Įdomu, kiek kainuotų iš USA siųstis
Ten netgi humaniški pelių spąstai yra
Aš per tarpininkes rūbus ir kai kuriuos daiktus siunčiuos iš JAV. Užklausiau, ar galėtų iš to puslapio užsakinėt. Joms papildomai moku už 1.5 kg siuntinį apie 37 dol. (siuntimo išlaidos+komisiniai) Šiaip išeitų dvigubai vien siuntimas ir nemaža galimybe, kad teks Lietuvoj susimokėt muitą+PVM.
Papildyta:
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 15, 08:01)
pabandyk paieskoti gatveles salia s.neries mokyklos, gatve tarsi jungia vilniaus ir pamenkalnio gatves. ten yra ir rutos saldainiu parduotuve, o saliai sveriamos arbatos parduotuvele. esu girdejus kad galima rasti sveriamu grynu prieskoniu, be priedu.
Jo, Klaipėdos g. netoli jau Pylimo g. Man ten patinka pirkti prieskonius ir arbatas.
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2008 05 15, 10:28)
natūralaus gabalinio muilo galima surasti Stepono 6
Manau, kad ir Bioboutiqe tokio gėrio rastumėt
Bioboutique tai yra tokie be įpakavimo įvairūs muilai, kuriuos sakė Lietuvoj moteris viena rankomis gamina. Aš pirkau vieną cinamono su pylingu (nu super), kitą mėtų ir rozmarinų, toks gaivus labai, šaldantis šiek tiek. Kaina 10 Lt.
Stepono 6 tai šiandien mačiau alyvuogių muilą už 14 Lt. ir nekilo ranka pirkt, nes žinau, kokius centus jis kainuoja (apskritia, alyvuogių muilas) Turkijoj ir Graikijoj.