Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(AngelG @ 2008 08 25, 08:58)
O gal kas gali rekomenduoti ar nurodyti priemones skirtas intymiai higienai? Nezinau ka nusipirkti  doh.gif

aš apie šitą prausiklį kažkada kalbėjau - čia . Lietuvoje nėra, reiktų siųstis iš Vokietijos smile.gif
Atsakyti

http://www.aromatera.....OS PREPARATAI

esu naudojus shtai shita. eko sertifikato neturi, bet tikrai super naturalus ir lb. malonus. tik kaina apie 40lt:(
Atsakyti
Merginos, o kaip yra su talku kūdikiams? g.gif Jis gi ten kaip ir išeina, kad natūralus dalykėlis turėtų būti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(taormino @ 2008 08 26, 08:46)
http://www.aromatera.....OS PREPARATAI

esu naudojus shtai shita. eko sertifikato neturi, bet tikrai super naturalus ir lb. malonus. tik kaina apie 40lt:(

O kas cia per kosmetika tas Original ATOK? Ji lietuviska? Mano vyras pries kuri laika pirko kazkoki alieju skutimuisi... g.gif Ji sertifikuota? Idomu kaip sudetis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 08 26, 09:04)
Merginos, o kaip yra su talku kūdikiams?  g.gif Jis gi ten kaip ir išeina, kad natūralus dalykėlis turėtų būti?  g.gif

Talk (talkas) Veikia taip pat kaip ir smulkiai dispersinis molis. Užteršia poras ir stipriai išdžiovina odą. Kosmetinis talkas - kancerogeniškas. Ypatingai pavojingas miltelių pavidalo produktuose skirtuose veidui,kuriuos mes ir įkvėpiam.

O kaip alternatyva, savo leliukams abiems naudojau, paprasciausia maistini bulviu krakmola, veikia puikiai thumbup.gif thumbup.gif . Man drauge rekomendavo, o ir mociutes musu pasirodo, taip pat ji naudodavo savo vaikams. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimira: 26 rugpjūčio 2008 - 11:47
QUOTE(dilditele @ 2008 08 17, 11:52)
O cia koks tas ajurvedinis sepetelis? Gal tas, kur su sidabro dulkemis???

Daugiau info:

Dvigubas dantenu masazas minkstu dvigubu sereliu deka.
DANTU APNASU VALYMAS DVIGUBU SERELIU PAGALBA, valomos net prie dantu esancios ertmes.
Dvigubi specialus sereliai su nekenksmingu organizmui sidabru. Sereliu viduje yra sidabro , kurio svarumas yra 99,9 proc. Tai labai svarbus kokybinis zingsnis burnos higienos srityje. Sidabras naikina bakterijas, jo burnoje susidaro neigiami jonai, tad jauciamas gaivumas visa diena.
Sereliu virsunes yra plonos ir minkstos, jos gerai masazuoja dantenas.Itin gerai isvalo dantenas, tarpdancius, kruminius dantis, gerai nuima dantu apnasas, masazuoja dantenas.
Trumpesniuju sereliu galunes yra suapvalintos, tad tausoja jusu burnos ertme- valant neimanoma pazeisti dantu emalio ar dantenu.
Sepetelio rankenele yra gumine, kad butu patogu laikyti rankoje.
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 08 26, 09:04)
Merginos, o kaip yra su talku kūdikiams?  g.gif Jis gi ten kaip ir išeina, kad natūralus dalykėlis turėtų būti?  g.gif

Dar viena alternatyva - pataisu sporos, ir pigu ir jokios chemijos, be to jos nelinkusios susokti kaip krakmolas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilditele: 26 rugpjūčio 2008 - 19:45
[quote=me_gustas_tu,2008 08 26, 09:37]
O kas cia per kosmetika tas Original ATOK? Ji lietuviska? Mano vyras pries kuri laika pirko kazkoki alieju skutimuisi... g.gif Ji sertifikuota? Idomu kaip sudetis... g.gif
[/quote

shiandien pazhiurejau, pasirodo yra ant jos kazhkoks zhenkliukas: apskritime lapelis su uzhrashu organic. nezhinau kas chia per sertifikatas:)
o sudetis tai absoliuchiai naturali, kaip suprantu:)

Atsakyti
QUOTE(eliuka @ 2008 08 26, 18:04)
Daugiau info:

Dvigubas dantenu masazas minkstu dvigubu sereliu deka.
DANTU APNASU VALYMAS DVIGUBU SERELIU PAGALBA, valomos net prie dantu esancios ertmes.
Dvigubi specialus sereliai su nekenksmingu organizmui sidabru. Sereliu viduje yra sidabro , kurio svarumas yra 99,9 proc. Tai labai svarbus kokybinis zingsnis burnos higienos srityje. Sidabras naikina bakterijas, jo burnoje susidaro neigiami jonai, tad jauciamas gaivumas visa diena.
Sereliu virsunes yra plonos ir minkstos, jos gerai masazuoja dantenas.Itin gerai isvalo dantenas, tarpdancius, kruminius dantis, gerai nuima dantu apnasas, masazuoja dantenas.
Trumpesniuju sereliu galunes yra suapvalintos, tad tausoja jusu burnos ertme- valant neimanoma pazeisti dantu emalio ar dantenu.
Sepetelio rankenele yra gumine, kad butu patogu laikyti rankoje.

O kur galima nusipirkti toki sepeteli?
Atsakyti
maciau temeles pradzioje daug diskutavote apie naturalios kosmetikos zenklinima, stai cia biski apie tai radau http://www.kvapunamai.lt/naujiena/13/
Atsakyti
QUOTE(taormino @ 2008 08 26, 23:52)
shiandien pazhiurejau, pasirodo yra ant jos kazhkoks zhenkliukas: apskritime lapelis su uzhrashu organic. nezhinau kas chia per sertifikatas:)
o sudetis tai absoliuchiai naturali, kaip suprantu:)

Na as irgi galvociau, kad naturali, bet musu turimo produkto (hidrofilinis aliejus skutimuisi) sudety vis tiek yra nesuprantamu uzrasu su skaiciukais unsure.gif
Pateikiu ekspertems: Ingredients: Prunus dulcis, Triticum vulgare, Glycine soja, C12-C15 pareth-3, Amyris balsamifera, Citrus auratium, Linool, Cananga odorata, Retinol, Tocopherol, Chlorofyl
Raso, kad 95 proc organic...o produkcija pasirodo cekiska...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me_gustas_tu: 27 rugpjūčio 2008 - 20:19
Nu pasidariau ir aš testą, tai mano Guerlain losjonas kūnui cielus 8 rodo verysad.gif
Kuo garsesnė firma, tuo daugiau ten visko prideda.

Beje, ar matėt naujieną-naujoviškus įklotushttp://www.sveikiproduktai.lt/lt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutulux: 28 rugpjūčio 2008 - 05:50