QUOTE(Savūnė @ 2008 04 18, 22:59)
Kiek patikimas, niekas negali pasakyt. Bet tai vienos didžiausių, o gal ir didžiausios ekologiškumo sertifikatus išduodančių organizacijų logotipas.
Tuomet, vadinasi, tai dar vienas šalia Ekoagros, Skandinavų gulbės artai gervės
, Žydrojo angelo ir to itališko, kuriuos verta įsidėmėti, ar ne?
QUOTE(aidi @ 2008 04 19, 07:45)
Merginos, norejau paklausti gal kas zinot daugiau apie tai: girdejau toki pasakyma, kad grynu eko produktu nera, kad jeigu produkte jau yra 70 proc ekologisku medziagu, tai jis jau ir gali vadintis ekologisku. Taip yra Lietuvoje, ir ES tik tiek procentai ekologiskumo gali skirtis. Pasiziurejau ta pati urtekram - is tikro nevisi produktai pazymeti kaip eko
. Gal kas zinot daugiau apie tai?
aš tai iki šiol maniau, kad tie produktai, ant kurių nėra ekologiško sertifikato, tai naudoja ekologiškas dalis, pvz. Madara, Sante plaukų balzamas, kurį dabar turiu, Jason produkcija, Natracare produkcija. Ten gal būti kai kas, gali būti didžioji dalis ekologiškų sudedamųjų dalių. Bet ne visos.
O tie produktai, kurie yra sertifikuoti, tai jie 100% ekologiški. Arba tos dalys, kurios iš principo negali būti ekologiškos, jos yra tikrai nekensmingos.
Bet jau aš taip iki šiol maniau
pataisykit mane, jei aš neteisi
Papildyta:
Beje, priminkit, kokiu adresu yra ekologiškų prekių parduotuvė Vilniuje, Užupyje? Google paieška neišmeta jokių rezultatų kažkodėl
Ir įdomu, iki kelių dirba šeštadienį?
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(xskix @ 2008 04 18, 22:42)
Na, jei eko sertifikatas (jei neklystu, daniškas) uždėtas, tai ekologiškas
Dar kartą ant šampųno patikrinau, parašyta, kad ekologiškas
Pagūglinau, pasirodo, čia prancūzų. Atrodo, kad pakankamai rimta.
Info apie EcoCert štai čia.