QUOTE(sema @ 2008 07 23, 06:19)
Bandziau Logona plauku dazus. Bandziau 2 kartus. Zilus plaukus pilnai nenudazo jie turi kitoki atspalvi. As daziau kastono spalva tai zili buvo net nezinau, kaip pavadinti spalva sakykim auksines spalvos. Man dazai nusiplove po 2 sav.
Nelikau as jais patenkinta.
Oi oi, tokiu rezultatu ir aš nebučiau patenkinta
. Tai kokia alternatyva, naudoti cheminius dažus, ar vis tik yra natūralių, gerai dažančių plaukų dažų?
QUOTE(Viola fiola @ 2008 07 23, 08:42)
o cia dar truputi info "pries fluorida"
apmastymui ir pasirinkimui
ar Jusu pastoje yra fluorido?
Na ir įdomių puslapių tu prisiieškojusi
. Šiurpokas straipsnis fluoro nenaudai, bet aš manau, kad viskas priklauso nuo jo kieko. Vienas dalykas, kai fluoro dedama į vandenį, kuris tiesiogiai patenka į organizmą, kitas dalykas, kai naudojama dantų pasta, kuri išskalaujama ir išspjaunama, na o jei mikrodalelės ir lieka burnoj, tai to fluoro būna labai labai maži kiekiai. Net nežinau, esu visai susipainiojusi. Prisipirkau dabar pastų be fluoro, bet kita vertus, mano dantys nėra stiprūs, greitai gendra, tai esu suinteresuota kuo geresne jų priežiūra ir apsauga ir jei fluoras nors kiek padeda sumažinti karieso tikimybę, būčiau linkusi naudoti pastą su fluoru. Dabar rytais visada valau su pasta be fluoro, o vakare kartais panaudoju likutį su fluoru, įsivaizduodama, kad gal per naktį tas fluoras mano dantukus saugos...
. Nežinau...
Papildyta:
QUOTE(Milduxs @ 2008 07 22, 21:19)
O del aliejuku veidui as irgi negaledavau suprasti kaip jie susigeria, kol neisigijau Hauschkos aliejaus misriai/riebiai odai, pagal
Naturalios kosmetikos gamintoju temos dalyviu atsiliepimus ir rekomendacijas, aciu merginoms
.
Gal galėtum įmesti nuorodą, kur čia yra diskutuojama apie natūralią kosmetiką? Nežinau kur ieškoti
.