QUOTE(Rasma @ 2008 07 21, 13:53)
Gal tai bus "Dr. Alkaitis?"
Užsisakei Dr. Alkaičio?
Beje, Holos klausiau apie Urtekram dantų pastą su fluoru, kurią čia kažkuri minėjo, tai sakė, kad tokios nebūna
Labai įdomu, kokie ten vis dėlto buvo ekologiška pasta su fluoru?
Papildyta:
QUOTE(Viola fiola @ 2008 07 22, 06:37)
Super Tik kaip suzinot kainyte? Maciau ten yra pasiulymas tarpininkams ar reteileriams bet pavieniui vartotojui, kuris nemoka juju kalbos ....
Kaip manot, gal reiktu rasinet laiskus visokiem Baroco ir panasiai, kad itrauktu i savo saraseli ir prekyba Gaoodkaarma muiliukais? Patiems nereikes siustis, pirktumem parduotuvej Tik stai ar imsis kas vykdyt didmenine prekyba?
Kaip manot, gal reiktu rasinet laiskus visokiem Baroco ir panasiai, kad itrauktu i savo saraseli ir prekyba Gaoodkaarma muiliukais? Patiems nereikes siustis, pirktumem parduotuvej Tik stai ar imsis kas vykdyt didmenine prekyba?
Tikrai, pažiūrėjau jų puslapį, kaip fainai būtų jei kažkas jais prekiautų ir LT ir vežti netoli
QUOTE(Viola fiola @ 2008 07 22, 06:37)
Super Tik kaip suzinot kainyte? Maciau ten yra pasiulymas tarpininkams ar reteileriams bet pavieniui vartotojui, kuris nemoka juju kalbos ....
Tikrai, galit parašyt kelių parduotuvių savininkams ir išdėstyt savo pageidavimus. Manau, ši idėja jiems irgi patiks
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 07 21, 21:10)
nu is kur tokios isvados? kas sako, kad ekologiski skysti nera naturalus? As tik parasiau, kad jei tokiu yra pirkti -tai jie taip pat geri (tik ju spektras yra siauresnis, t.y. universalus, o kieti buna kur kas ivairesni-viedui, kunui ir t.t.)
Del spektro tai...as vis tiek naudoju viena-universalu
Tiesiog kazkur kazkada girdejau lyginant skysta ir kieta muila, nu ir daba nepamenu kas ten "laimejo". Gal ir jokio skirtumo. Sakau mazu kas zino.
noriu paklausti, gal kuri turite ar bandeti siuos aliejus vietoje kremo? http://www.kvapunama...
QUOTE(Margareta @ 2008 07 22, 17:35)
noriu paklausti, gal kuri turite ar bandeti siuos aliejus vietoje kremo? http://www.kvapunama...
Uuuu, kazkas idomaus Tik gaila, kad man aliejai nelabai Turiu gryna simondsiju ir nelabai jis man padejo dar man nepatinka, kad vis tiek pasitepus prastokai susigeria. Bet gal sie aliejai ir butu kitokie? Jei kas isbandys tai praneskit, pasidalinkit patirtim
Man Kvapu namuose padare alieju misini nuo issipletusiu kapiliaru ir paraudimu. Nedaug ju pas mane, bet vistiek trukdo tai ka as zinau.... lyg ir balsta tos paraude vietos nors uztikrintai parasysiu ilgiau pavartojus, nes net savaites nera dar
O del aliejuku veidui as irgi negaledavau suprasti kaip jie susigeria, kol neisigijau Hauschkos aliejaus misriai/riebiai odai, pagal Naturalios kosmetikos gamintoju temos dalyviu atsiliepimus ir rekomendacijas, aciu merginoms . Tai labai patenkinta, puikiai susigeria ir oda iki vakaro islieka neblizganti
O del aliejuku veidui as irgi negaledavau suprasti kaip jie susigeria, kol neisigijau Hauschkos aliejaus misriai/riebiai odai, pagal Naturalios kosmetikos gamintoju temos dalyviu atsiliepimus ir rekomendacijas, aciu merginoms . Tai labai patenkinta, puikiai susigeria ir oda iki vakaro islieka neblizganti
QUOTE(Margareta @ 2008 07 22, 16:35)
is tu, kurios bande geri atsiliepimai
QUOTE(Viola fiola @ 2008 07 22, 16:45)
Turiu gryna simondsiju ir nelabai jis man padejo
tai aliejus, kurio nepatartina naudoti nesumaisyto su kitais aliejais
Ar kas nors esate išbandžiusi Logona plaukų dažus? Kokie būtų atsiliepimai? Ar nudažo žilus plaukelius, ar nenusiplauna greitai spalva (aktuali tamsi) ?
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 07 23, 01:29)
Ar kas nors esate išbandžiusi Logona plaukų dažus? Kokie būtų atsiliepimai? Ar nudažo žilus plaukelius, ar nenusiplauna greitai spalva (aktuali tamsi) ?
Bandziau Logona plauku dazus. Bandziau 2 kartus. Zilus plaukus pilnai nenudazo jie turi kitoki atspalvi. As daziau kastono spalva tai zili buvo net nezinau, kaip pavadinti spalva sakykim auksines spalvos. Man dazai nusiplove po 2 sav.
Nelikau as jais patenkinta.
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 07 22, 21:53)
is tu, kurios bande geri atsiliepimai
Esu naudojus ne tik simondsiju alieju, bet siaip man aliejai nesusigeria. Naudojau ir kremu kurie prastai susigeria, tai ka jau kalbeti apie alieju. Bet visai gali buti kad man koks nors alieju miksas tiktu, bet kol turiu gera krema tai nera reikalo pirktis kazka neisbandyto
Nezinau ar kam dar reikia, bet stai DANTU PASTA su fluoridu, firmos NATURE'S GATE gamybos. Pastos sudety yra ir organisku sudedamuju daliu, bet kartu ir fluorido.
Cia tiems, kurie iesko ekologiskos dantu pastos su fluoridu Tik nezinau kiek procentu to ekologiskumo
DANTU PASTA
Papildyta:
o cia dar truputi info "pries fluorida"
apmastymui ir pasirinkimui
ar Jusu pastoje yra fluorido?
Cia tiems, kurie iesko ekologiskos dantu pastos su fluoridu Tik nezinau kiek procentu to ekologiskumo
DANTU PASTA
Papildyta:
o cia dar truputi info "pries fluorida"
apmastymui ir pasirinkimui
ar Jusu pastoje yra fluorido?