Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(Opusas @ 2008 04 13, 22:02)
va cia man irgi galai nesueina, mol pagamini viena koki svaru produkteli, gauni sertifikata, pakliuni i sarasa, o toliau stampuoji ta pati s.... kaip ir visi kiti  doh.gif  unsure.gif

Tai juk sertifikuojami ne gamintojai, o gaminiai. Koks nors gamintojas gali turėti atskirą liniją produktų, kuriems naudojamos vien ekologiškos sudedamosios dalys (ar kiek ten jų priklauso), o kiti gaminiai gali būti ir įprasti. O yra ir tokių gamintojų, kurie specializuojasi vien ekologiškoj gamyboj. Be to, kol naujas gaminys gauna sertifikatą, turbūt kažkiek laiko užtrunka?

„Linea oecologica“ – tai ekologiški, o kokie – „Linea vitae“? Labai panašios žalios etiketės. Gal kas žinot, kuo skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2008 04 13, 20:41)
Sudėtis: Aqua, Glycerin, Alcohol, Polyglyceryl-10 Laurate, Coco Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Calendula Offincinalis, Camelia Oleifera, Mentha Piperita, Glyceryl Oleate

Bet, kaip sakiau, nesiaiškinau, ką kuris keiksmažodis reiškia, nes tos putos turi sertifikatą.

Va čia lyg kažkokie vertinimai, dar čia, bet aš vokiškai nė bumbum ir nieko nesupratau, išskyrus sehr gut rolleyes.gif

Bent jau čia Codecheck.ch visos sudedamosios dalys įvertintos teigiamai, kaip naudojamos natūralioj kosmetikoj.
Alkoholis sausai odai netinka, o šios putos skirtos nešvariai odai.

Savūne, labai geri buvo tavo pasiūlymai dėl temos. Tik atskiram paforumiui mes turbūt dar "nesubrendom", t. y., lauksim platesnio susidomėjimo. Bet mūsų vis daugėja thumbup.gif, gal greitai jau ir nebesutilpsim vienoj temelėj bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(aidi @ 2008 04 13, 21:11)
Merginos, o koki gera rankom krema esat radusios?

Labai malonus Weledos rankų kremas su šaltalankiais. Bet jei rankos man nuo skalbimų, plovimų labai sušiurkštėja, tai tada naudoju Weledos Cold cream - jis skirtas sausai ir labai sausai odai. Labai geras thumbup.gif

OT: Savūne, ar kine šiandien jau atsėdėjai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aidi @ 2008 04 13, 19:11)

Jeigu kaina nera pagrindinid rodiklis, tai labai geri yra visi Neal's Yard Remedies angliski kremai, galima siustis internetu. Taip pat Burt's Bees geri, riebus, nors prastesnes sudeties, bet ir pigesni.
Kuri laika naudojau paprasciausia migdolu alieju, bet neuztenka man vien jo, vistiek rankos sausedavo.
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2008 04 13, 22:18)
Na, čia ne tik rankoms, aš naudoju viskam - veidui, rankoms, kūnui. http://www.kvapunamai.lt/produktas/65/

Sitas ir man labai patinka, as pirkau su kvapu-intensyvokas, bet tiko--net vyras juokiasi, kad darausi nuo sito aliejaus priklausoma, pasitepu rankas ir uostau swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(aidi @ 2008 04 13, 22:11)

esu turejus Weledos su saltalankiais, o dabar turriu Logonos Nordic, bet jie man abu labai panasus, tokie palyginus lengvi, tai man truputeli norisi kazko riebesnio. tik Weledos su saltalankiais kvapas kur kas geresnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziezulablond @ 2008 04 15, 22:40)
Dar Weleda kremo pirkau  ax.gif Nu bet jokių sertifikavimo ženklų nėra: nei ant dėžutės, nei ant pačio kremo. TAi kaip čia daba suprast  blink.gif  KAina kaip visada parbloškė - už 30 ml 50 litų blink.gif Brangu  verysad.gif

weledos kremas veidui? pries weledos kainu pakilima as buvau pasiskaiciavus, kad pirkt krema veidui meginukais gaunasi kur kas pigiau pigiau nei 30 ml pakuote. nes 10 ml meginukas kainuodavo 7 Lt, 30 ml - 31 Lt. tai gaunasi 10 Lt skirtumas. tik vat dabar nezinau kaip g.gif neaisku, kiek dabar meginukas kainuoja. tik as pirkdavau praktiskai visuomet ne vaistinese kur nors, o toj pagrindinej parduotuvej, kur weledos produkcija prekiauja ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaizele @ 2008 04 16, 10:51)
Alterra produktai pažymėti tokiu ženklu, kuriuo Vokietijoje žymima visa ekologiška sertifikuota kosmetika. Po ranka neturiu to ženklo, nenupasakosiu, gal kas įdės.

buvau idejus sios temos 3 lape, 26 zinute mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ingalp @ 2008 04 16, 10:41)
vis išgirstu šen bei ten apie tas šluostes. kur jūs jas perkat? kiek kainuoja?

jei nieko nemaisau, tai jas galima isigyt per platintojus, o parduotuvese lyg tais nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 04 16, 10:58)
buvau idejus sios temos 3 lape, 26 zinute mirksiukas.gif

aha, susiradau. toks yra ant tūbelės. net nežinojau, kad juo žymima vokiška natūrali kosmetika blush2.gif . reiks atsimint dabar, kad žinočiau ko ieškot ax.gif .
o gal kas žinot kaip žymima prancūziška natūrali kosmetika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 04 16, 10:58)
weledos kremas veidui? pries weledos kainu pakilima as buvau pasiskaiciavus, kad pirkt krema veidui meginukais gaunasi kur kas pigiau pigiau nei 30 ml pakuote. nes 10 ml meginukas kainuodavo 7 Lt, 30 ml - 31 Lt. tai gaunasi 10 Lt skirtumas. tik vat dabar nezinau kaip g.gif neaisku, kiek dabar meginukas kainuoja. tik as pirkdavau praktiskai visuomet ne vaistinese kur nors, o toj pagrindinej parduotuvej, kur weledos produkcija prekiauja ax.gif

Weledos mėginukų po 6lt užupy mačiau. Keista, kad mažesnė pakuotė pigiau nei didelė g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2008 04 16, 11:02)
o gal kas žinot kaip žymima prancūziška natūrali kosmetika? g.gif

user posted image ir user posted image

CUP'o biokrautuvėlėj prekiaujama prancūziška „Florame“ kosmetika, ten yra brošiūrėlių, kur ir apie tuos ženklus parašyta. Bet skirtumo tarp jų vis tiek nesupratau, nes tas „bio“, kaip jie rašo, pas juos atitinka „organic“, kitaip sakant, ne šiaip natūralią, o irgi ekologišką ir sertifikuojamas firmos „Ecosert“.
Toje krautuvėlėje užvakar padarytas užsakymas į Vokietiją, laukia prekių atvežant po pusantros savaitės. Nes dabar gerokai ten prašluota mirksiukas.gif
Nors pirkau tik lūpų balzamą, malonioji pardavėja dovanojo man mėginukų: „Logonos“ šveičiamosios veido želė, kremo mišriai odai ir makiažo pagrindo. Galvoju, kai atveš, nusipirkti ten kompaktinę pudrą: nenuodingais milteliais ne taip gaila bus užkimšinėti veido poras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xskix @ 2008 04 16, 12:20)
Weledos mėginukų po 6lt užupy mačiau. Keista, kad mažesnė pakuotė pigiau nei didelė  g.gif

veido kremu irgi 6 Lt?
man irgi atrode labai keista ir kai dar toks skirtumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 04 16, 12:51)
veido kremu irgi 6 Lt?
man irgi atrode labai keista ir kai dar toks skirtumas g.gif

Dėl veido nežinau, bet ten daug mėginukų buvo sudėta, įsiminiau tik skinfood'ą ir dar rožių kakokie. Savaitgalį važiuosiu, galėsiu pažiūrėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xskix @ 2008 04 16, 13:17)
Dėl veido nežinau, bet ten daug mėginukų buvo sudėta, įsiminiau tik skinfood'ą ir dar rožių kakokie. Savaitgalį važiuosiu, galėsiu pažiūrėt  4u.gif

paziurek, jei nesunku 4u.gif

o gal uzsieny tie meginukai nemokami? g.gif o mums cia LT juos pardavineja, tai del to pigiau gaunas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 16 balandžio 2008 - 12:23