QUOTE(Raideles @ 2008 05 22, 13:32)
Skalbiasi gerai, viskas su tuo tvarkoje, Darau panašiai kaip Žiogelis rašė, mirkau šaltame vandenyje, vandenį keičiu, skalbiu skalbyklėje kartu su kitais (rausvais) drabužiais
Tik tų "kišenėlių", kuriomis įklotukas pritvirtinams, yra dvi mažos ir viena didelė. Tai tų dviejų mažų man atrodo mažoka, ypač jei naudoti be Divacup. Nes jos susitepa, norisi pamirkyti, išskalbti, išdžiovinti, o tai užtrunka... Norėtųsi dar bent poros... Bet rasakiloje atskirai lyg ir nėra, o kitokių modelių "kišenėlių" neesu mačiusi gyvai, nežinau ar tiktų. Galima būtų dar vieną komplektą įsigyti, bet kad įklotukų pakanka...
O dėl kibirėlio... pas mus vonia didelė, yra spintelė prie lango, o ir langas aukštai, tai aš dedu tą kibirėlį ant spintutės arba ant palangės. Kartais įstatau į vonią. Kibiras turi dangtį. Kartais galvoju, ką reiks vaikams pasakyti, jei pamatys ir paklaus? Bet kol kas nematė ir neklausė
Tik tų "kišenėlių", kuriomis įklotukas pritvirtinams, yra dvi mažos ir viena didelė. Tai tų dviejų mažų man atrodo mažoka, ypač jei naudoti be Divacup. Nes jos susitepa, norisi pamirkyti, išskalbti, išdžiovinti, o tai užtrunka... Norėtųsi dar bent poros... Bet rasakiloje atskirai lyg ir nėra, o kitokių modelių "kišenėlių" neesu mačiusi gyvai, nežinau ar tiktų. Galima būtų dar vieną komplektą įsigyti, bet kad įklotukų pakanka...
O dėl kibirėlio... pas mus vonia didelė, yra spintelė prie lango, o ir langas aukštai, tai aš dedu tą kibirėlį ant spintutės arba ant palangės. Kartais įstatau į vonią. Kibiras turi dangtį. Kartais galvoju, ką reiks vaikams pasakyti, jei pamatys ir paklaus? Bet kol kas nematė ir neklausė
Tik tiek kišenėlių??? Tai tikrai labai mažai. Mano komplektuke 6 dieninės kišenėlės (trys mažesnės, trys didesnės) ir du dideli naktiniai įklotai (jie be kišenių, turi "savo" sparnelius). Kiekviena kišenė turi po du įklotukus. Ir tai aš vis galvoju, gal dar kokias tris kišenes (1 komplektą) atsisiųsti, nes norisi patogiau gyventi Tik kad įklotų ir man jau pakanka, dviejų reikėdavo tik pirmą dieną. Tai ir neapsisprendžiu.
Kibirėlio aš neslepiu. Kukliai stovi vonioj už spintelės kampe. Paklausiau vyro, ar jo netrikdo, sakė, kad nė kiek. O vaikai žino, kad čia "mamos". Kol kas tokio paaiškinimo užteko. Klausė kartą, kodėl man kraujas bėga. Pasakiau, kad moterims taip būna, kad čia ženklas, kad moteris jau gali gimdyti vaikučius, ir (čia joms buvo svarbiausia ), kad nė kiek neskauda. Kai išsiaiškinom, daugiau jokių klausimų nebekyla.