Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

tegyvuoja ne reklama dekupaze thumbup.gif aš pvz. galiu lentelių pjaustymui iš ištisos lentos pigiai gauti, iki trijų litų, parodysiu vakare nudekupažintą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 20 gegužės 2008 - 09:30

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
Atsakyti
dėl akrilinių dažų tai tikrai gerai,kad pasakiai,čia ne asmeniškai taikyta buvo,o bendrai, tiesa, o kam jums reikia siųstis dažų , gi per pus pigiau meno mūzoje ar cvirkoje, o kokybė labai gera.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 20 gegužės 2008 - 09:28
Nu aš vėl dėl dažų klausimą turiu g.gif Va tokie pas mane

user posted image

nu man jie per skysti doh.gif Ir maišiau bet visitek blink.gif Pvz su kempine nudažius kai išdžiūna tai ir subėga į taškus.. Nieko nesuprantu aš g.gif Gal aš visai ne tokius nusipirkusi biggrin.gif

Gal galit papasakoti kokius jūs naudojat? Gal pas jus tirštesni? Pas mane tai giretinėlės tirštumo, nu nemoku aš su jais nors tu ką schmoll.gif Va iš tų rinkinukų kur po 10ml ar daugiau tai super gaunasi bet jų tiek nepripirksi 4u.gif
Atsakyti
pas mane viva color, gal tu per daug tepi tiesiog , geriau kelis kartus ploniau ,negu vieną storai...
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 20, 10:42)
pas mane viva color, gal tu per daug tepi tiesiog , geriau kelis kartus ploniau ,negu vieną storai...

Tai va kad aš irgi stengiuosi plonai 2 kartus bet nieko nesigauna verysad.gif O kokio tištumo viva colour dažai?
Atsakyti
grietines 30% smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 20, 10:58)
grietines 30% smile.gif

Tai kažkas panašaus gal ir kaip būna tose tūbelėse tirštumas?
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2008 05 20, 11:50)
Tai va kad aš irgi stengiuosi plonai 2 kartus bet nieko nesigauna  verysad.gif O kokio tištumo viva colour dažai?

Tai gal labai jau plonai biggrin.gif bigsmile.gif . Jei rimtai tai dažų kokybė skiriasi g.gif čia lyg ir lenkiški, tokių nebandžiau. Naudoju arba viva color arba sadoliną jie brangesni bet kokybė thumbup.gif . Gal pabandyk pakeisti tada jau tikrai žinosi ar dažai kalti ar tu kažkaip ne taip dengi ax.gif Dažai turėtų būti grietinės (30% hihihi.gif ne mažiau) tirštumo. Kiek suprantu tie tavo lenkiški tokie ir yra tai lyg ir tvarkoj viskas turėtų būt g.gif. Gal vis tik pabandyk pakeisti dažus g.gif

Geras kol rašiau ir Lachesė tuos pat 30% paminėjo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~ella~: 20 gegužės 2008 - 10:13
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vadnasi ne melas tie procentai smile.gif na tikrai apsimoka pirkti, apie 20lt banke ,o man uzteko daugiau nei pusmeciui aktyviai dirbant smile.gif
Atsakyti
Gal galit konkrečiai parašyt pavadinimus kad vėl neapsižioplinčiau, nu mano supratimu tai pas mane apie 10-15 proc tirštumas doh.gif
Atsakyti
vivacolor balti akriliniai dazai smile.gif arba ella dar naudoja sadolin smile.gif
Atsakyti