Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

QUOTE(DarkMind @ 2008 05 19, 11:56)
Yra kaip Justess sako 11-13 sandėliuose žinau kad tik įėjus nuo fabriko pusės yra skyrius kur dirbtines gėles ir bantus pardavinėja, ir dar būna tarp sandėlių kur vienkartiniai indai, galima neblogų rasti  4u.gif Aš buvau praeitą savaitę tai radau šiektiek.. Va kokių

user posted image

o apie kokia cia baze kalbate ir kur ji randasi? Tik nesakykit kad Kaune doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kornelija.k @ 2008 05 19, 19:19)
padariau va  ax.gif aj tox... g.gif
user posted image
nelakuotas dar. sviezias tox biggrin.gif

labai grazus vazonas, taip nerealiai padariai, gal gali trumpai papasakoti kaip darei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2008 05 19, 17:19)
padariau va  ax.gif aj tox... g.gif

o galima foto didesnę bigsmile.gif jau matau, kad gražu, bet norėtusi iš arčiau apžiūrėt bigsmile.gif
smile.gif+2008 05 19, 17:24-->
QUOTE(Kotryna smile.gif @ 2008 05 19, 17:24)
o apie kokia cia baze kalbate ir kur ji randasi? Tik nesakykit kad Kaune  doh.gif

Kaune biggrin.gif
Atsakyti
ot doh.gif o gal kas nors zino ar Vilniuje tokia yra?
Atsakyti
susiduriau su problema, na, gal dar ne problema, bet vistiek norejau pasiteirauti, ar as kazka ne taip padariau, ar taip ir kitom buna, bet priklijavus serveteles motyva su artmanijos klijais+laku ir poto uzlakavus ant virsaus akriliniu laku keliais sluoksniais, viso pagrindo spalva skiriasi nuo priklijuotos vietos spalvos ir man idomu, ar imanoma butu sita klaida istaisyti ? g.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 05 19, 18:24-->
QUOTE(Kotryna smile.gif @ 2008 05 19, 18:24)
labai grazus vazonas, taip nerealiai padariai, gal gali trumpai papasakoti kaip darei?  g.gif

aciu 4u.gif nieko stebuklingo:
nugruntavau, nudaziau baltai, o lekstute ir virsu vazono rudai ir dejau artmanijos vienkomponenti, tada perbraukiau baltais kai isdziuvo, o toliau servieteles klijavau, truputi ties sujungimais negraziai gavosi, bet tai mokinuosi dar tik biggrin.gif
QUOTE(mijaka @ 2008 05 19, 18:28)
o galima foto didesnę  bigsmile.gif  jau matau, kad gražu, bet norėtusi iš arčiau apžiūrėt  bigsmile.gif

va cia didesne
tik kokybe telefonine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 05 19, 15:48)
pritariu drinks_cheers.gif  isvis rankdarbiu skyreli reikia naikinti!!! o ypac dekupazo!! nes as jau rimtai svarstau mesti darba ir vyra, susirasti turtinga biznieriu kuris mane islaikis, o as tik menais uzsiiminesiu  lotuliukas.gif  nes jau tiek cia nerealiu ideju doh.gif  ir kada jus laiko viskam randat g.gif

lotuliukas.gif ale taikli mintis thumbup.gif Aš vyro dar nemečiau, bet darbą jau mečiau doh.gif lotuliukas.gif

kornelija.k, gražus vazonas 4u.gif Ir spalvos tokios švelnios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Domile @ 2008 05 19, 17:55)
susiduriau su problema, na, gal dar ne problema, bet vistiek norejau pasiteirauti, ar as kazka ne taip padariau, ar taip ir kitom buna, bet priklijavus serveteles motyva su artmanijos klijais+laku ir poto uzlakavus ant virsaus akriliniu laku keliais sluoksniais, viso pagrindo spalva skiriasi nuo priklijuotos vietos spalvos ir man idomu, ar imanoma butu sita klaida istaisyti ?  g.gif

nenaudoju to lako, bet jei teisingai įsivaizdavau kas tau ten gavosi, tai manau niekaip nepataisysi mastau.gif nebent nugramdyt ir iš naujo viską daryt. Bet gal nėra taip baisu ? g.gif
QUOTE(kornelija.k @ 2008 05 19, 18:14)
kornelija_k/?action=view&current=Atvaizd006.jpg]va cia didesne[/url]
tik kokybe telefonine  ax.gif

gražu thumbup.gif
QUOTE(justess22 @ 2008 05 19, 19:16)
bet darbą jau mečiau doh.gif  lotuliukas.gif

nekuklus klausimas - dėl to, kad tau labiau apsimoka rankdarbiais užsiiminėt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 05 19, 20:16)
lotuliukas.gif ale taikli mintis thumbup.gif Aš vyro dar nemečiau, bet darbą jau mečiau doh.gif  lotuliukas.gif

kornelija.k, gražus vazonas 4u.gif Ir spalvos tokios švelnios thumbup.gif

aciu ax.gif o del darbo, tai kad paziurejus i tavo darbelius, tai net ir nenuostabu mirksiukas.gif
QUOTE(mijaka @ 2008 05 19, 22:25)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 05 19, 21:25)
nekuklus klausimas - dėl to, kad tau labiau apsimoka rankdarbiais užsiiminėt?  ax.gif

oij...gerai būtų, kad tai būtų tiesa ax.gif Apsimokėt tai tikrai nelabai apsimoka...bet šiuo metu mano mąstymas toks: "Gyvenimas per trumpas arti neįdomiam, nors ir gerai apmokamam darbe, kuris tau neteikia džiaugsmo" 4u.gif O mano darbukai man tikrai mieli - galiu be jokio sąžinės priekaišto dirbti iki išnaktų ar savaitgaliais ir tuo džiaugtis, kad ir menkai iš jų uždirbu...na, badaut gi netenka...ir elektros dar neatjungė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 05 19, 22:04)
"Gyvenimas per trumpas arti neįdomiam, nors ir gerai apmokamam darbe, kuris tau neteikia džiaugsmo"

auksiniai žodžiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gelbekite, padekite.
Gal kas mokate naudotis sia priemone?
http://www.public.fo...les/fot003.html
Instrukcija tik iltaliskai, viena is kalbu kurios nemoku... biggrin.gif
Cia stiklo efektas ar kaip ten jis vadinamas.
Atsakyti
QUOTE(vejuota @ 2008 05 19, 00:06)
sveikos,
turiu klausimeli toki: ar galiu as daryti sendinima ant stiklo su sendinimo priemone skirta medziui? ar yra kazkokios spec. priemones?  blush2.gif  kazkaip nerandu tokiu  blush2.gif

Dariau su stamperios Sottile tai gavos matinis efektas nes stiklas skaidrus buvo ir ruozeliai nuo sepetelio liko gana ryskus, su Crackle mediumu irgi stamperios tai tikrai man patiko labiau nes efekas beveik skaidrus, ir ruozeliai ne tokie ryskus o svarbiausia reikia stengtis islaikyti vienoda sluoksnio stori per visa stiklini pavirsiu (kas ant medinio nera taip svarbu) nes labai skiriasi vaizdas. O jei stiklas nera skaidrus ar galvoji skaidru dazyti tai sendink kuo nori svarbu kad klijai ir lakai butu stiklui skirti nes kitaip nuciuoz klijavimas arba dazai.
Atsakyti