Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

QUOTE(mijaka @ 2008 05 19, 11:20)
svarbiausia, kad pačiai patiktų  drinks_cheers.gif  o dar foto dažniausiai spalvas iškraipo, gal nėra tokia ji ryški kaip man čia vaidenasi hihihi.gif

Spalva lygiai tokia pati blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 05 19, 10:09)
Justess, noriu paklaust čia dekupažas wub.gif  pasicekavinau ir akių negaliu atitraukt  wub.gif

Taip, dekupažas su trupučiukų papaišymų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 19 gegužės 2008 - 10:41
Och ir tempai jūsų doh.gif nebespėju ax.gif tik neprisijunk savaitgalyje bigsmile.gif
Pavonija tu kaip kaip visada thumbup.gif aukščiausiu balu eini 10 biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos, radau namuose tokia sena dezute, tai noreciau ja dekupazinti, bet nezinau kaip man reikia nuvalyti nuo jos laka? Noriu padaryti, kad taptu siurksti ir kad galeciau dazyti. Gal kas galit patarti? g.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 05 19, 14:50-->
QUOTE(Kotryna smile.gif @ 2008 05 19, 14:50)
sveikos, radau namuose tokia sena dezute, tai noreciau ja dekupazinti, bet nezinau kaip man reikia nuvalyti nuo jos laka? Noriu padaryti, kad taptu siurksti ir kad galeciau dazyti. Gal kas galit patarti?  g.gif

gali tiesiog pasiimti švitrinio popieriaus ir sąžiningai nušvitrinti visą paviršių mirksiukas.gif Tik neimk labai grubaus, kad nesubraižytum pačios dėžutės 4u.gif
Atsakyti
Pabandziau gana primityviai nudekupazinti balta zvake biggrin.gif ,specialaus mediumo zvakems nenaudojau....sumaisiau visas skirtingas priemones ir gavosi kazkas blush2.gif

user posted image

user posted image

Tik dabar nuotraukoje pastebejau,kad klijai matosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2008 05 19, 16:26)

tai apie ka mes cia? g.gif  mirksiukas.gif faina zvake, tik man lyg kazko dar truksta apie ta angeliuka... o kuo dengta pati zvake? kaip ta aukso spalva isgauta?

aciu smile.gif ,ieskojau mazesnes zvakes,kad tik angeliukai tilptu,bet nebuvo,gal ir truksta ko nors...

pirma sluoksni dengiau PRIMERiu, antra priemone 3 in 1 ir i ja idejau bronziniu milteliu (radau pas teva nuo senu laiku biggrin.gif ), tas vietas kur angeliukai dengiau baltu akrilu , angeliukus klijavau irgi 3 in 1,konturus dariau glitter glue,ir pabaigai pora sluoksniu matinio lako...

kad aiskiau butu, padariau nuotrauka priemoniu,kurias naudojau ax.gif
user posted image
Atsakyti
tai kad kazkaip as irgi atrodo nekreipdavau demesio...
ai nu is tikruju...
VIVA dekupažas thumbup.gif

o kuri cia 3in1? kam ji konkreciai skirta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kornelija.k: 19 gegužės 2008 - 15:42
QUOTE(justess22 @ 2008 05 19, 16:37)

Papildyta:
vignola, man kažkaip trūksta tų angeliukų apjungimo...gal kokio reiktų ornamento, einančio aplink žvakę ar kažko panašaus... 4u.gif

Dar ant tos serveteles buvo tokios mazytes rozes,galvojau jas irgi panaudoti ir apvesti konturu...bet gal bus labai blizgu...pabandysiu ka nors sugalvoti....ar galima ant lako dar bandyti klijuoti ka nors? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2008 05 18, 22:02)
Reikalauju uždraust šitą forumą  protest.gif  lotuliukas.gif Per kelias valandas čia praleistas visiškai susirgau- galvoje jau begalės siuvinėjimo schemų, kokios trys nertos suknelės, porą kilmų, karoliukų užuolaidos, piešimas ant akmenų...... o dar jūsų grožybės  help.gif  help.gif help.gif Kaip viską spėti ?!!!!!??????!!!!!  000189.gif

pritariu drinks_cheers.gif isvis rankdarbiu skyreli reikia naikinti!!! o ypac dekupazo!! nes as jau rimtai svarstau mesti darba ir vyra, susirasti turtinga biznieriu kuris mane islaikis, o as tik menais uzsiiminesiu lotuliukas.gif nes jau tiek cia nerealiu ideju doh.gif ir kada jus laiko viskam randat g.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2008 05 19, 16:39)

o kuri cia 3in1? kam ji konkreciai skirta?

pirma is kaires...ja galima naudoti kaip pagrinda pries akrilinius dazus ant metaliniu daiktu pvz.,kaip klijus ir kaip paskutini sluoksni...cia mano pirmoji priemone buvo ir labai patiko,bet kai pabandziau Stamperijos ir Cre art priemones,dabar jau negaliu apsispresti,kas labiau patinka biggrin.gif
Atsakyti
padariau va ax.gif aj tox... g.gif
user posted image
nelakuotas dar. sviezias tox biggrin.gif
Atsakyti