Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

sveikos,
turiu klausimeli toki: ar galiu as daryti sendinima ant stiklo su sendinimo priemone skirta medziui? ar yra kazkokios spec. priemones? blush2.gif kazkaip nerandu tokiu blush2.gif
Atsakyti
Justes labai daili pakabėlė, nors ką čia kuklintis - fantastiška thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O gėlių gražumas, o čia servetėlė, gal kelios? (net ir aš užsimaniau tokios...)

P.S. mijaka parašiukas labai smagus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 18 gegužės 2008 - 23:11
QUOTE(IF... @ 2008 05 18, 23:08)
Justes labai daili pakabėlė, nors ką čia  kuklintis - fantastiška  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  O gėlių gražumas, o čia servetėlė, gal kelios? (net ir aš užsimaniau tokios...)

dėkui 4u.gif Pakabai panaudota viena servetėlė - čia tik dalis jos matosi, nes motyvas eina per visą servetką (pirkau tokias Kaune, Urmo bazėj)
user posted image
Atsakyti
na bazė tai apskritai stebuklas, gal gali prašyti tą servetėlių sandėlį ?kad ir asmeniškai,jegu čia negalima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 19 gegužės 2008 - 00:06
Nu aš atgal prie temos blush2.gif

user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2008 05 19, 09:16)
Nu aš atgal prie temos  blush2.gif

user posted image

4u.gif

labai grazus vazonas wub.gif
ar gali papasakoti kaip ji darei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vejuota @ 2008 05 19, 10:24)
labai grazus vazonas  wub.gif
ar gali papasakoti kaip ji darei?  ax.gif

Ačiū bet čia vaza biggrin.gif

Iš pradžių viską nudažiau raudonai, tada tepiau vienkomponentį crackle, poto nudažiau geltonai, užklijavau servetėles, lakavau, nušveičiau, lakavau ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 19, 00:05)
na bazė tai apskritai stebuklas, gal gali prašyti tą servetėlių sandėlį ?kad ir asmeniškai,jegu čia negalima

tiksliai tikrai nepasakysiu, nes senokai jau pirkau. Tik žinau, kad rytinėje galerijoje, 11-13 sandėliuose. Reikia ten paieškoti, nes kartais servetėlės guli kur kampe užkištos mirksiukas.gif Bet neseniai buvau, tai tokių jau nebemačiau...ir šiaip kažko nieko naujo nebeatveža g.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 05 19, 10:39)
tiksliai tikrai nepasakysiu, nes senokai jau pirkau. Tik žinau, kad rytinėje galerijoje, 11-13 sandėliuose. Reikia ten paieškoti, nes kartais servetėlės guli kur kampe užkištos mirksiukas.gif Bet neseniai buvau, tai tokių jau nebemačiau...ir šiaip kažko nieko naujo nebeatveža g.gif

Yra kaip Justess sako 11-13 sandėliuose žinau kad tik įėjus nuo fabriko pusės yra skyrius kur dirbtines gėles ir bantus pardavinėja, ir dar būna tarp sandėlių kur vienkartiniai indai, galima neblogų rasti 4u.gif Aš buvau praeitą savaitę tai radau šiektiek.. Va kokių

user posted image
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 05 19, 09:39)
...ir šiaip kažko nieko naujo nebeatveža g.gif

aš kai tik kokį kartą per mėnesį ten apsilankau, tai kaskart naujų randų krūvą bigsmile.gif įsimylėjau aš tą skyrių biggrin.gif berods 13 sand. mastau.gif

DarkMind, daili vaza smile.gif tik man dar kažko norėtūsi ant raudono fono apačioje, gal su auksiniu kontūriuku papaišyt blush2.gif labai ta raudona spalvytė akį režia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(IF... @ 2008 05 18, 23:08)
P.S. mijaka parašiukas labai smagus  biggrin.gif  4u.gif

biggrin.gif 4u.gif

Justess, noriu paklaust čia dekupažas ? wub.gif pasicekavinau ir akių negaliu atitraukt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 05 19, 11:09)

DarkMind, daili vaza smile.gif tik man dar kažko norėtūsi ant raudono fono apačioje, gal su auksiniu kontūriuku papaišyt  blush2.gif  labai ta raudona spalvytė akį režia  ax.gif
Papildyta:

biggrin.gif  4u.gif

Ai man tai nieko visai ta raudona, reik kartais ir ryškių daigtų,o beto neturiu su kuom paišyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2008 05 19, 10:13)
Ai man tai nieko visai ta raudona, reik kartais ir ryškių daigtų,o beto neturiu su kuom paišyt  ax.gif

svarbiausia, kad pačiai patiktų drinks_cheers.gif o dar foto dažniausiai spalvas iškraipo, gal nėra tokia ji ryški kaip man čia vaidenasi hihihi.gif
Atsakyti