sveikos,
turiu klausimeli toki: ar galiu as daryti sendinima ant stiklo su sendinimo priemone skirta medziui? ar yra kazkokios spec. priemones? kazkaip nerandu tokiu
Justes labai daili pakabėlė, nors ką čia kuklintis - fantastiška O gėlių gražumas, o čia servetėlė, gal kelios? (net ir aš užsimaniau tokios...)
P.S. mijaka parašiukas labai smagus
QUOTE(IF... @ 2008 05 18, 23:08)
Justes labai daili pakabėlė, nors ką čia kuklintis - fantastiška O gėlių gražumas, o čia servetėlė, gal kelios? (net ir aš užsimaniau tokios...)
dėkui Pakabai panaudota viena servetėlė - čia tik dalis jos matosi, nes motyvas eina per visą servetką (pirkau tokias Kaune, Urmo bazėj)
na bazė tai apskritai stebuklas, gal gali prašyti tą servetėlių sandėlį ?kad ir asmeniškai,jegu čia negalima
Nu aš atgal prie temos
QUOTE(DarkMind @ 2008 05 19, 09:16)
labai grazus vazonas
ar gali papasakoti kaip ji darei?
QUOTE(vejuota @ 2008 05 19, 10:24)
Ačiū bet čia vaza
Iš pradžių viską nudažiau raudonai, tada tepiau vienkomponentį crackle, poto nudažiau geltonai, užklijavau servetėles, lakavau, nušveičiau, lakavau ir viskas
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 19, 00:05)
na bazė tai apskritai stebuklas, gal gali prašyti tą servetėlių sandėlį ?kad ir asmeniškai,jegu čia negalima
tiksliai tikrai nepasakysiu, nes senokai jau pirkau. Tik žinau, kad rytinėje galerijoje, 11-13 sandėliuose. Reikia ten paieškoti, nes kartais servetėlės guli kur kampe užkištos Bet neseniai buvau, tai tokių jau nebemačiau...ir šiaip kažko nieko naujo nebeatveža
QUOTE(justess22 @ 2008 05 19, 10:39)
tiksliai tikrai nepasakysiu, nes senokai jau pirkau. Tik žinau, kad rytinėje galerijoje, 11-13 sandėliuose. Reikia ten paieškoti, nes kartais servetėlės guli kur kampe užkištos Bet neseniai buvau, tai tokių jau nebemačiau...ir šiaip kažko nieko naujo nebeatveža
Yra kaip Justess sako 11-13 sandėliuose žinau kad tik įėjus nuo fabriko pusės yra skyrius kur dirbtines gėles ir bantus pardavinėja, ir dar būna tarp sandėlių kur vienkartiniai indai, galima neblogų rasti Aš buvau praeitą savaitę tai radau šiektiek.. Va kokių
QUOTE(justess22 @ 2008 05 19, 09:39)
...ir šiaip kažko nieko naujo nebeatveža
aš kai tik kokį kartą per mėnesį ten apsilankau, tai kaskart naujų randų krūvą įsimylėjau aš tą skyrių berods 13 sand.
DarkMind, daili vaza tik man dar kažko norėtūsi ant raudono fono apačioje, gal su auksiniu kontūriuku papaišyt labai ta raudona spalvytė akį režia
Papildyta:
QUOTE(IF... @ 2008 05 18, 23:08)
Justess, noriu paklaust čia dekupažas ? pasicekavinau ir akių negaliu atitraukt
QUOTE(mijaka @ 2008 05 19, 11:09)
DarkMind, daili vaza tik man dar kažko norėtūsi ant raudono fono apačioje, gal su auksiniu kontūriuku papaišyt labai ta raudona spalvytė akį režia
Papildyta:
Ai man tai nieko visai ta raudona, reik kartais ir ryškių daigtų,o beto neturiu su kuom paišyt
QUOTE(DarkMind @ 2008 05 19, 10:13)
Ai man tai nieko visai ta raudona, reik kartais ir ryškių daigtų,o beto neturiu su kuom paišyt
svarbiausia, kad pačiai patiktų o dar foto dažniausiai spalvas iškraipo, gal nėra tokia ji ryški kaip man čia vaidenasi