Tai gerai, akd prisijuokei.. juokas prailgina gyvenimą..
O man padidinto neduoda išsisaugot, kokiu būdu tai padarei? Kai nustosi juoktis, gal paaiškintum?
Sita ir as issiaugojau
juokis, jei linksma, bet ne visuose puslapeliuose zoom'as apacioje yra
juokis, jei linksma, bet ne visuose puslapeliuose zoom'as apacioje yra
QUOTE(sizike @ 2008 06 04, 20:09)
Prt Sc visur yra, o laptopuose jis dažnai sudubliuotas su SysRq
Dėkui Sizike, tereikėjo pasinagrinėt, viską jau supratau..
Tiksliai, pas mane kompe ImpecrSystem (siaip naudojuos kita klaviatura)
kalbu apie šį puslapiuką , juk čia yra zoom ir tada kaip visada su dešiniu klavišu paspaudus atsidaro langas.
O juokas paėmė iš tokių kelionių į Vilnių pro Balbieriškį, kai tereikėjo zoom pamatyti.
Tiesa, kartais priklauso,kokia yra naršyklė, aš naršau su opera, tai būna kartais opera neduoda saugoti, bet čia ne tas atvejis.
Dar vienas būdas, nusikopijuoti image adress ir atsidaryti naujame lange.
O juokas paėmė iš tokių kelionių į Vilnių pro Balbieriškį, kai tereikėjo zoom pamatyti.
Tiesa, kartais priklauso,kokia yra naršyklė, aš naršau su opera, tai būna kartais opera neduoda saugoti, bet čia ne tas atvejis.
Zoom aš mačiau ir matau. Pasididinu ir kokiu būdu paspaust tą "save", jei dešinės pelės klavišą paspaudus jokie langai papildomi neatsidaro, t.y. išvis niekas nevyksta spaudeliojant tą pelę. Tik tas Prt scr tik ir tinka.. tai ir klausiu.
Papildyta:
ir image adresą bandžiau kopijuot, neatidaro naujam, tiksliau langą atidaro juodą, be paveiksliuko.
Papildyta:
ir image adresą bandžiau kopijuot, neatidaro naujam, tiksliau langą atidaro juodą, be paveiksliuko.
keista, o kokia tavo naršyklė?
ta prasme neišmeta tradicinės lentelės su
open image
reload image
copy image address
save image
image properties
galiu atsiųsti tuos,kurių reikia,parašyk,kur.
ta prasme neišmeta tradicinės lentelės su
open image
reload image
copy image address
save image
image properties
galiu atsiųsti tuos,kurių reikia,parašyk,kur.
sugalvojau ką dekoruosiu Nusipirksiu metalini kibirą iš vietinių ūkinių ir padarysiu iš jo vazoną gėlėms auginti ir i kiemą išnešiu, turėtų atrodyt pikantiškai Gražių jūsų pateiktoj galerijoj mačiau tik daug spalvinimo ir klijavimo...
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 04, 20:13)
kalbu apie šį puslapiuką , juk čia yra zoom ir tada kaip visada su dešiniu klavišu paspaudus atsidaro langas.
Aš kadangi naršau su Internet Explorer programa, tai minėtame puslapiuke tikrai padarius zoom neleidžia saugoti. Dabar daug kur nebeleidžia, todėl visuomet naudoju Print Screen funkciją ir nusikopijuoju į Photoshopą, jei reikia iš esmės tvarkyt nuotraukėlę, arba į IrfanView programėlę, jei reikia tik išsikirpti paveiksliuką ir jį užsisaugoti jpg formatu. O kopijuoti image address irgi neleidžia per explorerį Turbūt teks keisti naršyklę
e jau seniai nenaudoju, bet su print skrynu prarandama kokybė,jeigu paveiksliukas leidžia didesnę kokybę, negu ekranas.
per e ir man neleido nieko padaryti.....
per e ir man neleido nieko padaryti.....
Pas man irgi Internet explorer. Va ir išsiaiškinom. Justess, kad nežinau kokių noriu paveiksliukų, daugelis man nieko, bet kol konkrečiai nesiimu darbo su jais, tai nereik. Na tą vieną su moteriške sklandančia ore, atsiųsk, gal ją ir pasirinksiu.