Ne, jei klasika tik tokie visokie raštai, tai netinka. Reik vaizdo, o ne raštų
agente009
Tai nereikia Word'e?
Reikia reikia, maniau esi atsijungus
Papildyta:
šito http://chevalfineart...ery/sense/b/28/
Papildyta:
O tai sudėtinga? Kai turėsi laiko, gal gali parašyt AZ? Nes man patinka tokie piešiniai, norėčiau daugiau išsisaugot.
Papildyta:
šito http://chevalfineart...ery/sense/b/28/
Papildyta:
O tai sudėtinga? Kai turėsi laiko, gal gali parašyt AZ? Nes man patinka tokie piešiniai, norėčiau daugiau išsisaugot.
Jau bėk gaudyt
Ir visoms pamokėlė, kaip apgauti programą (perspėju, tinka ne visada).
Pažymime paveiksliuką (spaudžiame kartu Ctrl ir A raidę) - pamėlynuoja. Tada per įrankių juostą nukopijuojame Redagavimas- Kopijuoti. Ir įdedame pvz. Word'e naujame lape. Viskas. Sėkmės, gal kam padės
Pažymime paveiksliuką (spaudžiame kartu Ctrl ir A raidę) - pamėlynuoja. Tada per įrankių juostą nukopijuojame Redagavimas- Kopijuoti. Ir įdedame pvz. Word'e naujame lape. Viskas. Sėkmės, gal kam padės
QUOTE(agente009 @ 2008 06 04, 19:26)
Jau bėk gaudyt
Papildau. Jei neleidzia vis tiek.
Print Scrn>Worde - paste> tada vėl pasižymite Ctrl+A> tada i photoshopa, apsikarpot ir turite toki, kokio reikia
P.S. puslapelis su paveiksleliais nerealus
Man nei pagal pirmą nei pagal antrą variantą nieko nesigauna.
Pagal pirmą- kad neturiu įrankių juostoj kopijavimo ar redagavimo.
Pagal antrą- pas man printeris pajungtas prie kompo, todėl nėra 'print scrn, iškart eina print ir ok
Nesu visiškai žalia kompuose, bet dar žaloka
Pagal pirmą- kad neturiu įrankių juostoj kopijavimo ar redagavimo.
Pagal antrą- pas man printeris pajungtas prie kompo, todėl nėra 'print scrn, iškart eina print ir ok
Nesu visiškai žalia kompuose, bet dar žaloka
PrintScrn - klavisas klaviaturoje
pasinagrinėjau ir radau būdą išsisaugot worde
dėkui kompiuterastės. Maniau jei neduoda išsiseivint, reiškias neduoda, net nepamaniau, akd galima 'apgaut'.
Papildyta:
bet nėra pas man tokio klavišo. Jis turi kokį žymeklį? Kad pažįstu visus savo kompo klavišus, kad ir su ženkliukais.
dėkui kompiuterastės. Maniau jei neduoda išsiseivint, reiškias neduoda, net nepamaniau, akd galima 'apgaut'.
Papildyta:
QUOTE(white tea @ 2008 06 04, 19:49)
PrintScrn - klavisas klaviaturoje
bet nėra pas man tokio klavišo. Jis turi kokį žymeklį? Kad pažįstu visus savo kompo klavišus, kad ir su ženkliukais.
QUOTE(Marzde @ 2008 06 04, 18:55)
...nėra pas man tokio klavišo. Jis turi kokį žymeklį? Kad pažįstu visus savo kompo klavišus, kad ir su ženkliukais.
Screen
Taip, trumpinį išsišifruoju, na suprantu.. Nu bet rimtai nėra.. Pa man laptopas, gal todėl?
Papildyta:
White tea pagal tavo instrukciją išsisaugo visas puslapis,supratau ką norėjai pasakyt. Bet išsisaugo pažymėtas paveiksliukas, toks pamėlynavęs.
Papildyta:
White tea pagal tavo instrukciją išsisaugo visas puslapis,supratau ką norėjai pasakyt. Bet išsisaugo pažymėtas paveiksliukas, toks pamėlynavęs.
ot kompiuterastės, tiek prisijuokiau iš jūsų
ir be wordo, ir be print skrynų prisisaugojau daugybę paveiksliukų,tereikia apačioje pasispausti zoom ir tada išmeta naują langą ir leidžia saugoti
ir dydis geras, sutvarkius rezoliuciją ,duoda apie 30cm dydį.
o man patiko šitas
ir be wordo, ir be print skrynų prisisaugojau daugybę paveiksliukų,tereikia apačioje pasispausti zoom ir tada išmeta naują langą ir leidžia saugoti
ir dydis geras, sutvarkius rezoliuciją ,duoda apie 30cm dydį.
o man patiko šitas
Prt Sc visur yra, o laptopuose jis dažnai sudubliuotas su SysRq